Όλα δείχνουν… Φερέιρα

Όλα δείχνουν… Φερέιρα

Ισχυροποιείται το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι αρμοδιότητες του Ζεσουάλδο Φερέιρα και να μην αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό. Σήμερα (10/06) η οριστική απόφαση.

Μετά το «ναυάγιο» της συμφωνίας με τον Ζήση Βρύζα, το επεισοδιακό και ανούσιο ΔΣ της Τετάρτης, αλλά και τις προσπάθειες (οι οποίες δεν φαίνεται να καρποφορούν...) που κάνει η διοικούσα επιτροπή για να βρεθεί τεχνικός διευθυντής, όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα δουλέψει σε… αγγλικά πρότυπα και θα φέρει πλέον τον τίτλο του «manager» στο «τριφύλλι».

Το… προανήγγειλαν για Ζεσουάλδο

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του ΔΣ της Τετάρτης, τόσο ο Δημήτρης Γόντικας, όσο και ο Αδαμάντιος Πολέμης, είχαν αφήσει ανοικτό το «παράθυρο» για αυξημένες αρμοδιότητες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και οι δύο είχαν τονίσει ότι ο προπονητής και ο προεδρεύων αντιπρόεδρος προχωρούν κανονικά το σχεδιασμό της ομάδας, αφήνοντας εμμέσως να εννοηθεί ότι δεν είναι… ζωτικής σημασίας η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή.

Άλλωστε, όλα τα μέλη της διοικούσας επιτροπής - Νίκας, Γόντικας, Πολέμης - έχουν εμπιστοσύνη στις γνώσεις και τις διασυνδέσεις του Πορτογάλου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξαν ομόφωνα την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας και την φετινή περίοδο.

Δυσκολεύει του Φαλκς, δεν απασχολεί ο Νάνι

Όπως έχουμε αναφέρει από χθες (9/06) ο Σταν Φαλκς ήταν το πρώτο φαβορί να πάρει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό όμως ο Ολλανδός δήλωσε «πιστός» στη Βίσλα Κρακοβίας. Παράλληλα, η διαφορά που είχαν οι δύο πλευρές στο οικονομικό - στις μεταξύ τους επαφές που έγιναν άμεσα μετά τη μη έλευση Βρύζα - δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Ο Φαλκς φαίνεται να απομακρύνεται, αφού ο πολωνικός Τύπος την Παρασκευή (10/06) στα ρεπορτάζ που αφορούν την ομάδα της Κρακοβίας δεν αναφέρει καν το όνομα του Παναθηναϊκού και υποστηρίζει ότι ο Ολλανδός έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Βίσλα. Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τους υπόλοιπους υποψήφιους, οι λύσεις δεν είναι αρκετές.

Η πιθανή αναβάθμιση του Γιάννη Σαμαρά δεν βρίσκει σύμφωνο τον ίδιο τον παλαίμαχο επιθετικό του Παναθηναϊκού που επιθυμεί να παραμείνει στη θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών, ενώ ο Ρενέ Χένρικσεν δυσκολεύεται για οικογενειακούς λόγους να αποχωρήσει από την Δανία. Τέλος, ο Τζανλούκα Νάνι έχει… «πέσει» στις τελευταίες θέσεις της λίστας και για την ώρα δεν απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Τελειώνει την Παρασκευή

Όπως και να έχει και όποια και αν είναι η απόφαση των παραγόντων του Παναθηναϊκού, αυτή θα γίνει γνωστή πολύ σύντομα. Την Παρασκευή (10/06) τα μέλη της διοικούσας επιτροπής θα έχουν νέο κύκλο επαφών, τόσο μεταξύ τους, όσο και με τον Φαλκς, αλλά και τους άλλους υποψήφιους, για να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες στο θέμα του τεχνικού διευθυντή.

Όταν αυτό συμβεί και δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιον, επικρατέστερο σενάριο κατά τα φαινόμενα, θα γίνει γνωστό ότι δε θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και θα αυξηθούν οι αρμοδιότητες του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Από εκεί και πέρα, για την… τήρηση της τάξης στα αποδυτήρια θα υπάρξει τοποθέτηση γενικού αρχηγού, με τον Κώστα Μαυρίδη να θεωρείται φαβορί και τους Καλιτζάκη, Κολιτσιδάκη, Κωνσταντίνου και Γκούμα να είναι στη λίστα.

Προχωρούν οι πωλήσεις

Τέλος, όπως αναφέραμε και παραπάνω, παρά την απουσία τεχνικού διευθυντή τα θέματα που αφορούν σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών προχωρούν κανονικά στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γόντικα να κάνει τις επαφές. Ο πρώτος που φαίνεται ότι θα περάσει την πόρτα της εξόδου από την Παιανία είναι ο Μπουμσόνγκ, με τις Χέρτα και Βέρντερ Βρέμης να έχουν κερδίσει τη «μάχη» από τη Μονακό για την ώρα και το Γάλλο να οδεύει προς την Γερμανία.

Επίσης, το τελευταίο 48ωρο έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προς το πρόσωπο του Σωτήρη Νίνη, αν και την Πέμπτη (09/06) υπήρξαν διαψεύσεις από τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίζει τις επαφές του στην Πορτογαλία, με σκοπό το δανεισμό ποδοσφαιριστών από την Πόρτο, όπου έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις για να πετύχει συμφέρουσες για τον Παναθηναϊκό συμφωνίες.



NBA: «Αγριεμένοι» οι Πρωταθλητές Νάγκετς, μείωσαν οι Πέισερς - Αποτελέσματα και highlights
NBA: «Αγριεμένοι» οι Πρωταθλητές Νάγκετς, μείωσαν οι Πέισερς - Αποτελέσματα και highlights
Τένις: Απόγευμα Σαββάτου αρχίζει ο Τσιτσιπάς στην Ρώμη
Τένις: Απόγευμα Σαββάτου αρχίζει ο Τσιτσιπάς στην Ρώμη
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved