Κονστάντσο: «Ήρθα για τίτλους»

Κονστάντσο: «Ήρθα για τίτλους»

Ως την σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα του χαρακτήρισε ο Φράνκο Κοστάντσο την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων» σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» είπε ότι έρχεται σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ, ενώ στάθηκε, επίσης, στο κόσμο, στο ρόστερ, στην οργάνωση του συλλόγου και φυσικά στον Ερνέστο Βαλβέρδε. «Είμαι πολύ χαρούμενος. Από την αρχή που πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ήθελα να παίξω σε αυτήν την ομάδα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη ικανοποίηση ένιωσα όταν ενημερώθηκα ότι όλα τελείωσαν θετικά.

Περιμένω ειδοποίηση για την πτήση, για να έρθω αύριο στην Αθήνα, για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Έρχομαι σε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό κλαμπ, με τεράστια ιστορία και εκατομμύρια οπαδούς. Για μένα το να παίξω σε αυτήν την ομάδα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην καριέρα μου», είπε ο Αργεντινός και συνέχισε: «Αυτό που εκπροσωπεί ο Ολυμπιακός, ο κόσμος που τον ακολουθεί, το εξαιρετικό ρόστερ, η οργάνωσή του, η διοίκηση, ο κ. Βαλβέρδε, όλα αυτά ήταν σημαντικά στοιχεία, για να μην σκεφτώ κάτι άλλο εκτός από το να εξαντλήσω κάθε πιθανότητα να παίξω στον Ολυμπιακό. Σε καμία στιγμή δεν αμφέβαλα για το πού θέλω να πάω και αυτό σας το δηλώνω κατηγορηματικά».

Για το αν μίλησε με κάποιον από την Ελλάδα, προκειμένου να πάρει πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό, τόνισε: «Όχι, με κανέναν. Μονάχα με τον «Κάνιο» (σ.σ. Αριέλ Ιμπαγάσα) μίλησα και μου είπε τα καλύτερα για το κλαμπ, την οργάνωση, τον κόσμο. Δεν μίλησα με τον Βαλβέρδε. Θα γίνει κι αυτό τις επόμενες ημέρες».

Για τους νέους του στόχους, είπε: «Είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Σε διεθνές επίπεδο, ο Ολυμπιακό αντιπροσωπεύει για μένα ένα τοπ κλαμπ. Έχω παίξει στη Ρίβερ και έχω κερδίσει τίτλους, στην Ελβετία με τη Βασιλεία επίσης, τώρα θέλω να το κάνω και με τον Ολυμπιακό. Χωρίς αμφιβολία, ο ερχομός μου στην κορυφαία ελληνική ομάδα είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στην καριέρα μου».

Για τις εναλλακτικές προτάσεις που είχε στα χέρια του, δήλωσε: «Είχα προτάσεις από Γερμανία, από Ιταλία και από Ισπανία, αλλά για μένα το να παίξω στον Ολυμπιακό ήταν η πρώτη μου επιλογή. Ήθελα να τελειώσει γρήγορα το θέμα, καθυστέρησαν λίγο οι επαφές, αλλά τελείωσαν όλα, όπως ακριβώς επιθυμούσα».

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα πατήσει ελληνικό έδαφος, αφού έχει έρθει ξανά: «Έχω ξαναέρθει στην Ελλάδα. Έκανα μήνα του μέλιτος πριν λίγα χρόνια. Εκτός από την Αθήνα, την οποία είχα την ευκαιρία να γνωρίσω, είχα πάει και σε ελληνικά νησιά. Ονόματα; Τα θυμάμαι. Έχω πάει στην Κρήτη στα Χανιά, στη Μύκονο, στη Σαντορίνη και τη Νάξο. Πανέμορφα νησιά, τα οποία ερωτευτήκαμε κι εγώ και η σύζυγός μου», είπε χαρακτηριστικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved