«Τιμή μου να εργαστώ στην ΑΕΛ»

«Τιμή μου να εργαστώ στην ΑΕΛ»

Τιμητική χαρακτήρισε την πρόταση του Κώστα Πηλαδάκη ο Τίμος Καβακάς.

Ο ταλαντούχος τεχνικός του Πλατανιά Χανίων, μίλησε στον «Athletic Radio 104,2» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι πρόκληση για τον ίδιο να συνεργαστεί με τον Κόουλμαν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ανθρώπους του Πλατανιά.

Για την πρόταση του Κώστα Πηλαδάκη: «Είναι τιμητική η πρόταση που μου γίνεται από τον κύριο Πηλαδάκη και αναμφίβολα είναι μεγάλη η πρόκληση να εργαστώ σε μια ομάδα όπως η Λάρισα. Επίσης, για εμένα είναι πολύ σημαντικό να εργαστώ με έναν άνθρωπο όπως είναι ο κύριος Κόουλμαν που έχει τόσες παραστάσεις στην καριέρα του. Έτσι, αποδέχτηκα την πρόταση της Λάρισας με την προϋπόθεση να συμφωνήσει και η διοίκηση του Πλατανιά. Το ότι ήμουν εγώ αυτός που επέλεξε ο κύριος Πηλαδάκης θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαία η επιλογή τους. Το ότι με περιμένουν 25 ημέρες καθυστερώντας τις εξελίξεις για τον συνεργάτη του κυρίου Κόουλμαν, κάνει ακόμα μεγαλύτερη την τιμή για την πρόταση που δέχτηκα».

Για τα δικά του συναισθήματα: «Είναι τιμή και για εμένα αλλά και για τον Πλατανιά η πρόταση που γίνεται από μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Λάρισα. Βέβαια, η διοίκηση του συλλόγου γνωρίζει ότι έχει έναν προπονητή στον οποίο θα στηριχθεί τη νέα χρόνια και αναμφίβολα τους βγάζει έξω από τον προγραμματισμό. Αυτό που είπα με τον πρόεδρο ήταν ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να κοιτάξω και εγώ τα δικά μου θέλω. Νομίζω και εγώ ότι αυτούς τους 9 μήνες έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για τον Πλατανιά, ήμουν επαγγελματίας και δούλεψα για το συμφέρον του συλλόγου».

Για τον εαυτό του: «Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για τον εαυτό μου το να πάω στην Λάρισα και να εργαστώ δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θέλω να μαλώσω για να φύγω από εδώ. Σκοπός είναι να βρούμε μια λύση που θα είναι καλή και για τις δύο πλευρές».

Για τα καθήκοντα του: «Εδώ στην Ελλάδα έχει υποβαθμιστεί ο ρόλος του συνεργάτη του προπονητή. Μόνο οφέλη και κέρδη θα έχω δουλεύοντας δίπλα σε έναν προπονητή που έχει εργαστεί στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία».

Για την απόφαση της διοίκησης του Πλατανιά: «Όπως ήρθα εγώ και βοήθησα την ομάδα, έτσι και η διοίκηση είναι σε θέση να βοηθήσει εμένα. Σε καμία περίπτωση δεν έχω την διάθεση να μαλώσω με τους ανθρώπους που με στήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Δεν υπάρχει λόγος να έρθουμε σε αντιπαλότητα γιατί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved