«Σύντομα ο τεχνικός διευθυντής»

«Σύντομα ο τεχνικός διευθυντής»

Την 1η Ιουλίου θα εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και σύντομα θα υπάρξουν νεότερα.

Ο Δημήτρης Γόντικας κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ τόνισε: «Αποφασίσαμε για τη σύγκληση ΓΣ που θα γίνει την 1η Ιουλίου και θα εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο. Επίσης, πριν από οτιδήποτε άλλο, αναγνώσαμε μια επιστολή από Τζόνι Βεκρή, ο οποίος για προσωπικούς λόγους παραιτήθηκε από τα εκτελεστικά του καθήκοντα και παραμένει μέλος του ΔΣ. Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για όσα προσέφερε.

Από εκεί και πέρα συζητήθηκε ο θέμα του τεχνικού διευθυντή. Όπως ξέρετε δεν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον κ. Βρύζα. Συζητήσαμε και διάφορα άλλα θέματα, που άπτονται του θέματος αυτού. Θα επανέλθει η διοικούσα επιτροπή με εισήγηση προς το ΔΣ πάρα πολύ σύντομα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο. Τα υπόλοιπα θέματα είναι εκτός ημερησίας διάταξης».

Σε ερώτηση για το αν διεκόπη το ΔΣ, απάντησε: «Δεν διεκόπη τίποτα. Το ΔΣ ολοκληρώθηκε κανονικά. Υπήρξε κάποια συζήτηση εκτός ημερησίας διάταξης και αφορά τα μέλη των οποίων έγινε».

Παράλληλα, προανήγγειλε σύντομα εξελίξεις γύρω από το θέμα του τεχνικού διευθυντή, τονίζοντας για τον Ζήση Βρύζα: «Μας ενημέρωσε για τους λόγους που δεν μπορεί να αποδεχθεί την πρόταση. Οι λόγοι είναι ανθρώπινοι και όταν σου λένε για προβλήματα, γίνεται κατανοητό. Τέθηκε και το ζήτημα των απειλών».

Καταλήγοντας είπε: «Έχουμε 2-3 περιπτώσεις, σύντομα θα έχουμε καταλήξει και θα ενημερωθείτε άμεσα».

Από την πλευρά του, ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε: «Ήταν ένα συμβούλιο το οποίο είχε προγραμματιστεί για να επικυρώσει την πρόσληψη του Βρύζα. Όπως γνωρίζεται, αυτή ναυάγησε, οπότε δεν υπήρξε τίποτα ουσιώδες για να αποφασίσουμε. Θα κοιτάξουμε το θέμα του τεχνικού διευθυντή και θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε κάτι νέο να προτείνουμε. Τελειώνει η θητεία μας στο τέλος του μήνα και θα δούμε τι θα γίνει».

Αναφορικά με το επεισόδιο που έγινε ανάμεσα στους Δομάζο και Μήτσου, είπε: «Οτιδήποτε έγινε, το οποίο δεν ήταν κάτι σοβαρό, δεν ξέρω πως μεταφέρθηκε. Στην κουβέντα μπορεί να υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Αυτά τα πράγματα έγιναν όταν είχαμε τελειώσει την ατζέντα και ότι ειπώθηκε ήταν επί προσωπικού. Μέσα στο ΔΣ υπάρχουν μέτοχοι και αντιπρόσωποι και για αυτό υπάρχουν διαφορές».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά, είπε: «Παρότι έχουμε καθυστέρηση με τον τεχνικό διευθυντή, τα άλλα πράγματα δρομολογούνται και προχωράνε κανονικά. Υπάρχει προγραμματισμός για τις αγορές και τις πωλήσεις. Δεν έχουν σταματήσει. Υπάρχει συνεργασία Γόντικα με Φερέϊρα».

Σε ερώτηση για την απουσία των μετόχων, είπε: «Με λυπεί αυτό, αν ήταν έτσι θα το είχα κάνει και εγώ αυτό. Η πολυμετοχικότητα δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες και προβλήματα. Αυτήν την περίοδο έχουμε μείνει με τα προβλήματα».

Για το αν θα παραμείνει ο Νίκας, είπε: «Δεν έχουμε πει τίποτα για το τι θα κάνει ο καθένας. Ο Νίκας είναι γνώστης. Είναι ενεργό μέλος».

Για το αν θα βάλουν όλοι χρήματα, τόνισε: «Προς το παρόν δεν βλέπω να μπαίνουν χρήματα. Ίσως επειδή έχει αποφασιστεί ότι θα έχουμε εισπράξεις, θα δούμε πως θα είναι τα οικονομικά. Θα δούμε τα χρήματα που υπάρχουν. Πορευόμαστε με τη λογική ότι δεν θα μπουν χρήματα για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τον τεχνικό διευθυντή, τόνισε: «Είχαμε κοιτάξει 10 περιπτώσεις. Πέντε ξένων και πέντε Ελλήνων. Κάναμε μια shortlist, είχα πει ότι ήθελα κάποιον Έλληνα. Ο κ. Γιαννακόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να έχει παρελθόν με τον Παναθηναϊκό και με βρίσκει σύμφωνο.

Αγαπάμε τον Παναθηναϊκό, χαιρόμαστε με τις χαρές και στεναχωριόμαστε με τις λύπες. Ελπίζω μέσα από τα προβλήματα να βγούμε πιο δυνατοί».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved