Ντεγκρά: «Eχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό»

Ντεγκρά: «Eχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό»

Επιβεβαίωσε ο Ματίας Ντεγκρά τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό, σε δηλώσεις που έκανε στον NΟVAΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας  του Αστέρα Τρίπολης είπε πως επιθυμεί να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Αρκάδες και ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον απασχολεί την παρούσα χρονική στιγμή είναι να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

«Βλέπω κάθε μέρα ξεχωριστά. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς. Έχει γίνει μία κουβέντα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω πριν γίνει κάτι. Η Ελλάδα μού αρέσει πάρα πολύ, όπως αρέσει και στην οικογένειά μου. Μακάρι να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ. Αυτό θα το δούμε το καλοκαίρι, καθώς τότε λήγει το συμβόλαιό μου με τον Αστέρα. Αυτή τη στιγμή θέλω το καλύτερο για την ομάδα που αγωνίζομαι και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί: να παραμείνουμε στη Σούπερ Λίγκα», είπε.

Αναφερόμενος στην πολύ καλή απόδοσή του στον αγώνα της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι αυτό που προέχει είναι να παίρνει η ομάδα βαθμούς και από την στιγμή που αυτό δεν συνέβη είναι στενοχωρημένος.

«Αν δεν παίρνει η ομάδα σου βαθμούς, δεν μετρά η προσωπική σου απόδοση. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και είμαστε λίγο στενοχωρημένοι γιατί δεν πήραμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι».

Ο Ντεγκρά κράτησε «χαμηλούς τόνους» σχετικά με το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Κουκουλάκης εις βάρος της ομάδας του.

«Δεν είναι εύκολο να πω τι θα γινόταν αν δεν δινόταν το πέναλτι. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθος».

Ο Αργεντινός πορτιέρε εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Αστέρας θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία και είπε πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η ομάδα του να μαζεύει βαθμούς τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας. Έχουμε καλούς παίκτες και καλό κλίμα. Αν πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει απέναντι στις ομάδες που είναι κοντά μας στη βαθμολογία, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Όταν παίζουμε εκτός έδρας, οι αντίπαλοι ανοίγονται και βρίσκουμε χώρους. Αντίθετα, όταν παίζουμε στο γήπεδό μας, που είναι και λίγο μικρό, οι αντίπαλοι παίζουν κάπως πιο κλειστά και δυσκολευόμαστε. Ίσως είναι και θέμα τύχης. Για να πετύχουμε το στόχο μας θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς και εντός και εκτός έδρας».

Αναφερόμενος στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στον Αστέρα είπε πως άλλοτε η αλλαγή προπονητή βοηθά και άλλοτε όχι.

«Μερικές φορές η αλλαγή προπονητή κάνει καλό, άλλες όχι. Αυτό θα το δούμε. Εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε με την ίδια σοβαρότητα και πιστεύω πως με λίγη τύχη θα καταφέρουμε να σωθούμε».

Τόνισε πως είναι πολύ κρίσιμο για τη σωτηρία της ομάδας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ο Αστέρας θα πάει στο Περιστέρι με σκοπό τη νίκη.

«Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι αυτό για μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Μετά από τους 6-7 προσεχείς αγώνες, που θα κρίνουν πολλά, θα δούμε πού βρισκόμαστε».

Είπε, τέλος,  πως δεν θεωρεί τυχαία τη διαφορά των επτά βαθμών που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τον Παναθηναϊκό και την απέδωσε στο πολύ καλό ρόστερ του Ολυμπιακού και την καλή κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες του.

«Όταν έχεις επτά βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και ακόμη μεγαλύτερη από τον τρίτο, αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό και μεγάλο ρόστερ, με παίκτες που βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εκεί πιστεύω πως οφείλεται η διαφορά».



Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved