Κοντά στην επιστροφή ο Μάτος

Κοντά στην επιστροφή ο Μάτος

Όσο η Μποταφόγκο δεν καταθέτει πρόταση αγοράς του Μαρσέλο Μάτος που να ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, τόσο πλησιάζει προς την επιστροφή ο Βραζιλιάνος χαφ.

Το θέμα του 26χρονου ανασταλτικού μέσου είχε «παγώσει» το τελευταίο διάστημα κυρίως λόγω των προσπαθειών της διοίκησης του Παναθηναϊκού να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να τελειώσει πρώτα με το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο στην Παιανία δεν έχουν ξεχάσει το Μάτος.

Ο Βραζιλιάνος άλλωστε αποτελεί… «περιουσιακό στοιχείο» του Παναθηναϊκού και παρά τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του για επιθυμία παραμονής στην πατρίδα του και την Μποταφόγκο, αν οι «πράσινοι» δεν λάβουν τα κατάλληλα οικονομικά ανταλλάγματα δεν υπάρχει περίπτωση να τον παραχωρήσει.

Η «Φογκάο» θέλει μεν τον παίκτη, όμως δεν έχει άλλα περιθώρια αφού σε 20 μέρες περίπου ο δανεισμός του Μάτος τελειώνει και ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει στις 30 Ιουνίου να είναι στην Παιανία για την πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας περιόδου. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι οι «πράσινοι» επικοινώνησαν με τον Μάτος έτσι ώστε να του γνωστοποιήσουν το πότε πρέπει να επιστρέψει.

Από την πλευρά του ο παίκτης, φαίνεται ότι σταδιακά έχει αποδεχθεί ότι δύσκολα θα παραμείνει στην Μποταφόγκο και τη νέα σεζόν. Οι Βραζιλιάνοι φαίνεται ότι δεν έχουν την ικανότητα να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, αφού δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην αγορά του και ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για ένα νέο δανεισμό.

Όσο λοιπόν καθυστερούν οι ιθύνοντες των «αλβινέγκρος» να κάνουν πρόταση, τόσο θα πλησιάζει προς το «τριφύλλι» ο Μάτος. Ο εκπρόσωπός του πάντως, Κάρλος Λέιτε, μιλώντας στον Τύπο της «χώρας του καφέ», υποστήριξε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών είναι σε κομβικό σημείο.

«Οι διαπραγματεύσεις είναι σε κομβικό σημείο. Προτιμώ να μην αποκαλύψω τι έχουν πει όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές, όμως πιστεύω ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι στο τέλος. Θέλουμε να τελειώσει το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του Μάτος.

Με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν στην υπόθεση Μαρσέλο Μάτος, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος θα πρέπει να επιστρέψει στις 30 Ιουνίου στην Παιανία για να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για την καινούρια σεζόν.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved