Καταλήγουν στον... αντι-Βρύζα

Καταλήγουν στον... αντι-Βρύζα

Στο σημερινό (8/6) ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», μετά το «ναυάγιο» με Βρύζα.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου των «πρασίνων» θα συνεδριάσουν στις 16:00 στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ και το θέμα του τεχνικού διευθυντή αναμένεται να μονοπωλήσει τη συζήτηση. Όχι μόνο γιατί ο Δημήτρης Γόντικας θα πρέπει να εξηγήσει στους υπόλοιπους το «φιάσκο» της υπόθεσης με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και γιατί θα πρέπει να υπάρξει η εναλλακτική λύση και να προχωρήσει άμεσα ο Παναθηναϊκός σε επαφές με τον εκλεκτό του ΔΣ.

Αρκετοί υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που «χάλασε» του Βρύζα, είναι αρκετοί. Ο Σταν Φαλκς και ο Τζανλούκα Νάνι είναι αρκετά ψηλά στη λίστα των «πρασίνων», ενώ επανήλθαν από το βράδυ της Τρίτης (7/6) τα ονόματα των Δημήτρη Μάρκου και Γιάννη Σαμαρά.

Από εκεί και πέρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τεθεί προς συζήτηση και το όνομα του Ρενέ Χένρικσεν χωρίς να αμελεί κανείς και τις περιπτώσεις των Γιάσμινκο Βέλιτς και Βέλιμιρ Ζάετς, που πάντα έχουν θέση μεταξύ των υποψηφίων σε τέτοιες καταστάσεις. Επίσης, υπάρχει μια πιθανότητα να μην προσληφθεί τεχνικός διευθυντής και να συνεχίσει με αυξημένες αρμοδιότητες ο Φερέιρα, έχοντας στον πλευρό του έναν γενικό αρχηγό, με το σενάριο αυτό ωστόσο να είναι… «αουτσάιντερ».

Ενημέρωση από Γόντικα

Πέρα από το θέμα του τεχνικού διευθυντή, ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ για το τι γίνεται στον τομέα των πωλήσεων και των μεταγραφών για το «τριφύλλι». Ήδη υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Μονακό για τον Μπουμσόνγκ, ενώ οργιάζουν καθημερινά οι φήμες για τον Σισέ χωρίς όμως να υπάρχει πρόταση στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Επίσης, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος θα αναφερθεί και στην πώληση του Γκάμπριελ, αλλά και στην περίπτωση του Μάτος, για τον οποίο όσο δεν πληρώνει χρήματα η Μποταφόγκο για να τον αποκτήσει, τόσο θα μεγαλώνουν οι πιθανότητες επιστροφής με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει δώσει το «ΟΚ» για τον Βραζιλιάνο μέσο.

Διοικούσα και Γενική Συνέλευση

Παράλληλα, στο ΔΣ αναμένεται να υπάρξει και αντικατάσταση δύο μελών της διοικούσας επιτροπής, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό. Ο Τζόνι Βεκρής αποχωρεί για λόγους υγείας και θα πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα πάρει τη θέση του, ενώ και ο Γιώργος Νίκας εκδήλωσε πρόθεση να αποχωρήσει, αφού θα βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου στις ΗΠΑ και δεν μπορεί να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα.

Οι Δημήτρης Γόντικας και Αδαμάντιος Πολέμης θα συνεχίσουν κανονικά στη σύνθεση της διοικούσας επιτροπής, ενώ από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να προταθεί στους Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο να πάρουν μέρος, έτσι ώστε να βοηθήσουν ως παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια στο έργο της διοικούσας.

Τέλος, το σημερινό (8/6) διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να ορίσει και την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ από την οποία θα προκύψει το νέο ΔΣ, αλλά και θα έχει ξεκαθαρίσει απόλυτα το κατά πόσο καλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε πρόσφατα εγκριθεί από τους διοικούντες.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved