«Να παίξει στην Α΄ Εθνική»

«Να παίξει στην Α΄ Εθνική»

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα, όπου δεν τοποθετήθηκε επίσημα η Αυτόνομη Θύρα 10, εξέδωσε ανακοίνωση, παίρνοντας θέση για όσα διαδραματίζονται στην ομάδα.

Εντός του κειμένου γίνεται λόγος για τις λανθασμένες σκέψεις των τωρινών διοικούντων σχετικά με την επόμενη μέρα των κυανόλευκων, ενώ υπογραμμίζουν ότι η νέα σεζόν πρέπει να βρει τον Ηρακλή στην πρώτη κατηγορία. Παράλληλα, τονίζουν ότι εντός των ημερών θα προβούν σε νέα ανακοίνωση, όπου και θα επεξηγούν αναλυτικά όσα έχουν συμβεί στον Ηρακλή και έχει φτάσει σʼ αυτό το σημείο σήμερα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών:

«Επιλέξαμε εδώ και κάποιες εβδομάδες να μην παίρνουμε δημόσια θέση σε όσα συμβαίνουν στον Ηρακλή, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους και ιδιαίτερα στις τρεις ποδοσφαιρικές σημαίες του συλλόγου, οι οποίοι μπήκαν μπροστά για προσπαθήσουν να σώσουν ακόμα και την τελευταία στιγμή την ομάδα μας.

Μετά όμως από τη χθεσινή συνέλευση στη Μίκρα και το εξόφθαλμο αδιέξοδο στο οποίο έχουμε οδηγηθεί αλλά και εξʼ αιτίας κάποιων δηλώσεων ανθρώπων που βρίσκονται στη διοίκηση του Ηρακλή αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε ότι πρέπει να πάρουμε θέση.

Οι στιγμές τις οποίες διέρχεται ο Ηρακλής είναι εξαιρετικά κρίσιμες και γιʼ αυτό κάθε κουβέντα, κάθε δήλωση, ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους που χειρίζονται θέματα που αφορούν το σύλλογο πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεγμένες.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι στην οικογένεια του Ηρακλή οι οποίοι τολμούν να εκστομίζουν τις απόψεις τους περί Β΄ Εθνικής και σταδιακής εξυγίανσης. Όχι γιατί η άποψη τους δεν συμπίπτει με τη δική μας, ούτε γιατί ο Ηρακλής υποβιβάζεται για δεύτερη φορά στην ιστορία του στα χαρτιά μετά από τερατώδη σκάνδαλα και κάτι τέτοιο δε μπορούμε να το ανεχτούμε. Ο λόγος για τον οποίο ο Ηρακλής δεν μπορεί να αγωνιστεί στη football league (τρομάρα της), είναι πρακτικός. Δεν μπορεί κανένας σύλλογος, ούτε καν όταν αγωνίζεται στην πρώτη εθνική να ανταπεξέλθει στα τεράστια χρέη που βαραίνουν τον Ηρακλή τόσο προς το δημόσιο όσο και προς τους παίκτες. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι αυτός ο σύλλογος θα μπορέσει να ανταπεξέλθει οικονομικά όταν πρέπει μέσα στην επόμενη χρονιά να δώσει ένα ποσό περίπου 2.000.000 ευρώ στην εφορία και ένα ποσό που κανείς δε μπορεί να προσδιορίσει το ύψος του, σε παλιούς παίκτες. Ακόμα και αν μπορέσει να κερδίσει αγωνιστικά την άνοδο του στη πρώτη κατηγορία είναι σίγουρο ότι δε θα μπορέσει να εξασφαλίσει εκ νέου την αδειοδότηση για να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της coprο league, ακριβώς όπως συμβαίνει στην περίπτωση του ΟΦΗ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο της Δ΄ Εθνικής και πάλι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Όχι γιατί θα σβήσει ο Ηρακλής, Ο Ηρακλής είναι ιδέα και οι ιδέες δεν σβήνουν ποτέ. Ούτε γιατί η ιστορία και η δυναμική αυτού του συλλόγου δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Ο λόγος είναι και πάλι πρακτικός. Για να συμμετάσχει στη Δ΄ Εθνική η ομάδα μας, θα πρέπει το ποδοσφαιρικό τμήμα να απορροφηθεί από τον Γ.Σ. δηλαδή να καταργηθεί το Α.Φ.Μ. της ΠΑΕ και να παίξει ο Ηρακλής με το ΑΦΜ του γυμναστικού συλλόγου. Αυτό ΔΕΝ μπορεί να γίνει λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο γυμναστικός η οποία έχει σαν αποτέλεσμα το ΑΦΜ του γς να είναι μπλοκαρισμένο.

Αυτή είναι η αλήθεια και καλούμε όλους όσους κρατούν μικρόφωνα αλλά και σε όσους δίνεται δημόσιο βήμα να πάψουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Μια λύση υπάρχει και αυτή είναι η εξής:
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ!!!

Τρόποι υπάρχουν αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας, να αφήσετε στην άκρη τις δημόσιες σχέσεις, να κινηθείτε έξυπνα και πάνω απʼ όλα γρήγορα σαν Ηρακλής και τότε είμαστε σίγουροι ότι η επόμενη χρονιά θα μας βρει στην kopro league.

ΥΓ: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εκδώσουμε μια νέα ανακοίνωση στην οποία θα αναφερθούμε σε όλα όσα έγιναν και έφτασε ο σύλλογος σε αυτό το σημείο. Ήρθε η ώρα να ακούσει ολόκληρος ο κόσμος τη δική μας αλήθεια η οποία δυστυχώς για πολλούς δε μπορεί να αμφισβητηθεί!»



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved