«Μια ανταγωνιστική ΑΕΛ»

«Μια ανταγωνιστική ΑΕΛ»

Λίγο πριν την οριστική συμφωνία ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού συμβούλου της ΑΕΛ μιλά στο Onsports.

Μπορεί ακόμα οι υπογραφές να μην έχουν πέσει όμως προφορικά έχει δοθεί το «οκ» και από τις δυο πλευρές, δηλαδή αυτής του Κώστα Πηλαδάκη αλλά και του Ανδρέα Μπονόβα, για συνεργασία τη νέα σεζόν που ξεκινά.

Ο νέος, όπως όλα δείχνουν, τεχνικός σύμβουλος των «βυσσινί» λίγο πριν την οριστική και τελική συμφωνία εμφανώς αισιόδοξος για το ευοίωνο μέλλον του συλλόγου μίλησε στο Onsports και στάθηκε στα μελλοντικά του καθήκοντα αλλά και στις σχέσεις του με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Για πότε έχει οριστεί το τελικό ραντεβού, αυτό που θα επισημοποιήσει και την συνεργασία σας με την ΑΕΛ;

«Το ραντεβού μας με τον πρόεδρο έχει οριστεί για την Πέμπτη (7/6), όταν και ο νέος τεχνικός της ομάδας ο Κρις Κόουλμαν θα κατηφορίσει προς την Αθήνα. Σε αυτή την συνάντηση θα μιλήσουμε για τις νέες μου αρμοδιότητες αλλά θα ξεκαθαριστεί και το οικονομικό ζήτημα.»

Τι ακριβώς σας είπε ο Κώστας Πηλαδάκης όταν επικοινώνησε μαζί σας για πρώτη φορά;
«Μου είπε πως σκέφτηκε πως θα ταίριαζα στην ΑΕΛ ως team manager, ως τεχνικός σύμβουλος και όχι διευθυντής. Δηλαδή ως ένα άνθρωπο που θα βρίσκεται πάντα στο πλάι του προέδρου, θα τον ενημερώνει και θα έχει στενή συνεργασία με τον προπονητή για τα μεταγραφικά ζητήματα.»

Με το που αναλάβετε δράση θα μεταβείτε στην Λάρισα ή θα εργάζεστε από την πρωτεύουσα;

«Σε πρώτη φάση θα έρθω στην Λάρισα, ειδικά μέχρι θα αναχωρήσει η ομάδα για την προετοιμασία της. Στην συνέχεια θα δούμε αν θα πρέπει να βρίσκομαι πάντα εκεί ή όχι, άλλωστε υπάρχουν ήδη αρκετά πρόσωπα κοντά στον σύλλογο. Είναι πάντα εκεί ο αντιπρόεδρος της ΑΕΛ ο κ. Κωνστάντος αλλά τη νέα σεζόν θα βρίσκεται όπως ανήγγειλε και ο πρόεδρος και ο αδερφός αναλαμβάνοντας και αυτός κομμάτι εργασιών στην ΠΑΕ

Τι ακριβώς χρειάζεται η ΑΕΛ αυτή την στιγμή, τι είδους ποδοσφαιριστές ώστε να μπορέσει ξανά να επιστρέψει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ;

«Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε το ρόστερ. Ο προπονητής θα αποφασίσει ποιους θα κρατήσει από την περσινή ομάδα, θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παλαιότερους παίκτες και από εκεί και πέρα αναλαμβάνω και εγώ δράση. Το έργο μου θα είναι να βοηθήσω την ομάδα με την εύρεση παικτών κυρίως ελλήνων για μια κατηγορία που γνωρίζω αρκετά καλά. Αυτός είναι ο ρόλος ο δικός μου, να δημιουργήσουμε μια νέα ΑΕΛ πιο ανταγωνιστική.»

Το έργο σας θα είναι δύσκολο;

«Πιστεύω πως όλα καλά θα πάνε. Εφόσον υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά, όλα θα ακολουθήσουν την ορθή πορεία

 

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved