«Η Λέσχη ανήκει στον κόσμο»

«Η Λέσχη ανήκει στον κόσμο»

Για τα θέματα που θα απασχολήσουν την τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη, μίλησε ο Θοδωρής Εμμανουηλίδης.

Ο Γενικός Γραμματέας της Λέσχης Φίλων Άρη, Θοδωρής Εμμανουηλίδης, με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις με αφορμή την τακτική Γενική Συνέλευση της Λέσχης της 21ης Ιουνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM»:

Στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Εμμανουηλίδης είπε: «Σύμφωνα με το καταστατικό μας κάθε χρόνο τέτοια περίοδο πραγματοποιούμε την τακτική γενική συνέλευση εκεί όπου θα συζητηθούν  θέματα της Λέσχης. Πέρα από τα διοικητικά όπως είναι η εκλογή πρόεδρου κλπ, θα έχουμε και θέματα προς συζήτηση που θέτουμε εμείς προς τα μέλη μας όπως είναι η τροποποίηση του καταστατικού, προτάσεις μελών προς εμάς και το σώμα, διακανονισμό οικονομικών οφειλών  και ότι άλλο προκύψει.

Όλα συναποφασίζονται από το σώμα της Λέσχης Φίλων Άρη. Είμαστε ανοιχτοί, διατεθειμένοι για συζήτηση σε όλους και από κοινού να πάρουμε τις αποφάσεις για το καλύτερο μέλλον του συλλόγου».

Για την τροποποίηση του καταστατικού της Λέσχης: «Η τροποποίηση του καταστατικού είναι κάτι που θα ανακοινώσουμε προσεχώς για αυτό ζητάμε και την συνδρομή των μελών μέσω των προτάσεών τους στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις είτε μέσω φαξ.

Σκεπτόμαστε και πρέπει να κάνουμε τροποποίηση του ονόματος της Λέσχης Φίλων Άρη καθώς όπως πρόεκυψε από την τελευταία αλλαγή του νόμου,  οι σύνδεσμοι των οπαδών των ομάδων βαφτίστηκαν από την πολιτεία ως λέσχες φίλων. Αυτό δημιούργησε ένα πρόβλημα και σύγχυση όσον αφορά τη Λέσχη Φίλων Άρη που μπορεί να ταυτιστεί με σύνδεσμο.

Για αυτό σκεπτόμαστε πως μπορούμε να αλλάξουμε την ονομασία χωρίς να πειράξουμε τη μορφολογία του τίτλου μας. Θα βάλουμε και κάποια επιπλέον προσδιοριστικά του ονόματός μας. Η υπηρεσία προσωποποιημένων e-mail λειτουργεί και θα μπορούν τα μέλη μας να ψηφίσουν και να προτείνουν ονομασίες για το νέο όνομα του Φορέα. Είναι κάτι που θέλουμε, η συμβολή των μελών μας  να ψηφίζουν αποκλειστικά γιατί αυτοί έχουν μόνο το δικαίωμα».

Για το θέμα του διακανονισμού των μη τακτοποιημένων οικονομικά μελών της Λέσχης τόνισε: «Είδαμε ότι πολλά μέλη μας δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθουν στην συνδρομή τους. Αντιλαμβανόμαστε τις συνθήκες και την οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας και αυτά τα μέλη τα θέλουμε δίπλα μας. Θα συζητήσουμε να δούμε με ποιους οικονομικούς όρους μπορούν να ενεργοποιηθούν και πάλι. Αυτό δεν μπορούσε να γίνει πριν τις εκλογές αν και ήταν κάτι που θέλαμε να κάνουμε εδώ και καιρό.

Αυτή η συγκυρία είναι ιδανική για να ταχτοποιηθεί αυτό το θέμα. Δεν θέλουμε να αποκλείουμε κανέναν από το σώμα. Το τι πρέπει να τεθεί ή όχι θα το αποφασίσει ο κόσμος όμως».

Κλείνοντας ο κ. Εμμανουηλίδης έκανε σαφές ότι ο Φορέας είναι στη διάθεση των μελών του για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει λέγοντας: «Είχαμε πει και παλιότερα πριν τις εκλογές ότι δεν δώσαμε καμία απάντηση σε όσα κατά καιρούς ακούστηκαν  και αυτό δεν έγινε όχι λόγω αδυναμίας αλλά γιατί δεν θέλαμε προεκλογικά να δημιουργήσουμε κάποιο θέμα.

Τώρα που είναι η δική μας γενική συνέλευση μπορούν να τεθούν όποια θέματα υπάρχουν. Εμείς είμαστε ανοιχτοί και δεν έχουμε καμία αντίρρηση να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλει ο κόσμος. Εμείς ως Λέσχη Φίλων Άρη θέλαμε να μείνουμε μακριά από οποιαδήποτε ανάμειξη με την ΠΑΕ  πριν τις εκλογές και νομίζω το αποδείξαμε με τον καλύτερο τρόπο».



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved