Τώρα… τρέχουμε

Τώρα… τρέχουμε

Να επιταχύνουν τις διαδικασίες των πωλήσεων θέλουν στον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν από τους Βρύζα και Φερέιρα.

Όπως αναφέραμε και χθες (06/06) στον Παναθηναϊκό θα παίξουν κομβικό ρόλο οι πωλήσεις ποδοσφαιριστών, αν αυτές γίνουν, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε προσθήκες και να αρχίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα να καταλήγει στο ποιους θέλει να έχει στο ρόστερ του στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για να «χτίσει» τον δικό του Παναθηναϊκό με τις προδιαγραφές που θέλει ο ίδιος.

Ήδη οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φέρονται έτοιμοι να μετακομίσουν σε Τουρκία και Γαλλία αντίστοιχα, ωστόσο τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά ειδικά για τον αρχηγό της ομάδας και πρώτο σκόρερ της Super League τα τελευταία δύο χρόνια. Για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να τελειώσει νωρίτερα το θέμα αφού υπάρχει συμφωνία με την Μονακό για την παραχώρησή του και μένει να πειστεί και αυτός να συνεχίσει την καριέρα του στους «Μονεγάσκους».

Αν αυτό συμβεί τότε δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του, θα ισχύει και η… παράμετρος της απαραίτητης πώλησης κάποιου για να υπάρξει αγορά ενός άλλου, με τον Ντουγκλάο της Καβάλας να έχει περίοπτη θέση στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, όπως και ο Τζαμέλ Αμπντούν των «αργοναυτών» για τον οποίο είχε φανεί να κάνει πίσω το «τριφύλλι» το τελευταίο διάστημα χωρίς ωστόσο να μην τον έχει στα υπόψη.

Σε ό,τι έχει να κάνει τόσο με τις πωλήσεις όσο και με τις αποδεσμεύσεις ωστόσο, θα παίξει σημαντικό ρόλο η άποψη του Ζήση Βρύζα. Στον Παναθηναϊκό θεωρούν δεδομένο ότι με την επιστροφή του Καβαλιώτη από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με την Εθνική ομάδα, θα υπάρξουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις και πως ο Βρύζας θα πιάσει αμέσως δουλειά για να «τρέξει», σε συνεργασία με Φερέιρα και διοικούσα επιτροπή, τον σχεδιασμό της ομάδας.

Η πρόσληψη του Βρύζα αλλά και η νέα σύνθεση της διοικούσας επιτροπής δίνει και ξεχωριστή σημασία στο αυριανό (08/06) διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα. Εκεί αναμένεται και τυπικά να επικυρωθεί η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον άλλοτε επιθετικό του ΠΑΟΚ, ενώ θα υπάρξουν και τα νέα μέλη της διοικούσας επιτροπής που θα αντικαταστήσουν τους Βεκρή και Νίκα.

Ο πρώτος αποχώρησε για λόγους υγείας και δε συμμετέχει το τελευταίο διάστημα στις συνεδριάσεις μαζί με τους Αδαμάντιο Πολέμη, Δημήτρη Γόντικα και Γιώργο Νίκα, ενώ ο τελευταίος έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις στις ΗΠΑ και έχει εκφράσει την άποψη ότι καλό είναι να πάρει τη θέση του κάποιος που να έχει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθεί με την ομάδα.

Τα νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να είναι οι Αντώνης Αντωνιάδης και Μίμης Δομάζος, καθώς οι δύο άσοι του παρελθόντος είναι μέλη του ΔΣ, έτσι ώστε να υπάρχουν περισσότερο «ποδοσφαιρικές» απόψεις στις συναντήσεις της διοικούσας επιτροπής και να υπάρξει μια καλύτερη συνεργασία με τον Ζήση Βρύζα και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Τέλος, το ΔΣ της ομάδας πιθανότατα να φέρει στο φως και λεπτομέρειες αναφορικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το κατά πόσο αυτή θα καλυφθεί, ενώ θα ρυθμιστούν και λειτουργικά θέματα της ΠΑΕ, όπως το πότε και που θα γίνει η προετοιμασία των «πρασίνων» ενόψει της νέας περιόδου αφού ο χρόνος αρχίζει πλέον να «πιέζει» το «τριφύλλι».



Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Σοκ για την Πάουλα Μπαντόσα: Ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά της Σαμπαλένκα (vid)
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
Οι προκρίσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League «κρίνονται» στην COSMOTE TV
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved