Μπέος: «Στα δικαστήρια την UEFA»!

Μπέος: «Στα δικαστήρια την UEFA»!

Για ακόμη μια φορά, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ότι οι κασέτες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι αυθεντικές, ενώ απείλησε ότι θα πάει στα δικαστήρια την UEFA, εφόσον εμπλέξει το όνομά του σε στημένους αγώνες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Η Δίκη στο BLUE SKY» και μεταξύ άλλων είπε: «Το τελευταίο διάστημα έγινα στόχος. Θεωρούν πως έχω φέρει τα άσχημα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και πρέπει να φύγω. Ο κ. Μπιτσαξής δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει λύσεις. Τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ξεκινάνε στον Αχιλλέα. Είναι εύκολος στόχος ο Αχιλλέας Μπέος εξαιτίας του χαρακτήρα του. Εγώ όμως δεν δέχομαι να σκύψω το κεφάλι.

Αισθάνομαι τυχερός. Για τα τελευταία 50 χρόνια, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ελέγχουν τη Λίγκα, την ΕΠΟ, την ΚΕΔ, τα αρμόδια όργανα. Τη Super League τη στήριξα για ένα καλύτερο αύριο στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως υπάρχουν σημάδια βελτίωσης, αλλά όχι όσα θα ήθελα. Θεωρώ πως το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως πριν από 5 χρόνια. Δεν είχε η ΕΠΟ ευθύνες για τις πλαστές ενημερότητες;»

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε στημένα παιχνίδια κι ότι αν η UEFA έχει αναφερθεί στο πρόσωπό του είναι αποφασισμένος να την πάει στα δικαστήρια! Αναλυτικά τόνισε: «Δεν εμπλέκομαι σε στημένα παιχνίδια. Ακόμα και 1.025 άτομα να κληθούν, ο Μπέος δεν θα είναι μεταξύ αυτών.

Δεν έχω παίξει ποτέ στην Μαλαισία. Ποτέ στη ζωή μου σε τέτοιες χώρες. Παίζω στοίχημα όποτε θέλω. Εγώ δεν έχω ούτε λογαριασμούς στην τράπεζα ούτε έμβασμα. Ούτε εγώ ούτε κάποιο μέλος της οικογένειας μου. Δεν έχω ούτε έναν λογαριασμό, ούτε έναν κωδικό. Παίζω στον ΟΠΑΠ. Παίρνω κάποιον τηλέφωνο και του λέω παίξε μου 1000 ευρώ σε αυτό το παιχνίδι. Ποτέ στη ζωή μου δεν έπαιξα την ομάδα μου να χάσω. Ούτε τον Ολυμπιακό Βόλου ούτε τον Πανιώνιο. Δεν έχω παίξει ποτέ 100.000 ευρώ. Έχω παίξει μέχρι 5.000 ευρώ σε παιχνίδι.

Αν έρθει οποιαδήποτε αναφορά για μένα, θα τους οδηγήσω στα δικαστήρια. Θα πάω στα δικαστήρια και την UEFA. Και αν ο Γκράχαμ Πίκελ έχει κάνει αναφορές στο πρόσωπο μου και στην οικογένεια μου, θα τον διασύρω στα δικαστήρια» τόνισε.

Επίσης, μίλησε και για το Νικόλα Πατέρα: «Έχω κάνει μήνυση στον Πατέρα. Έχουμε μία δικαστική διαμάχη. Αφήστε τα δικαστήρια να κρίνουν αυτά που ισχυρίζομαι και αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Πατέρας. Θεωρώ πως οι δύο άνδρες όταν συζητάνε σε ένα χώρο και λένε απόψεις, μένουν μεταξύ των δύο ανδρών.

Κάποια στιγμή βρισκόμουν τρεις φορές μαζί του. Δεν νομίζω να υπάρχει DVD, το στιλ μου δεν ταιριάζει με την Τζούλια. Και αν υπάρξει δεν είμαι εγώ υπεύθυνος. Αυτή η συζήτηση που βγήκε στον «αέρα» είναι παράνομη. Όταν οι κασέτες πήγαν στην εισαγγελία, τις έστειλε στο εργαστήριο. Και εκεί είπαν πως είναι μονταρισμένες. Δεν μπορείτε να βγάλετε νόημα τι έχουμε πει από τις κασέτες. Μόνο εγώ και αυτός ξέρουμε τι λέγαμε.

Αυτά που ακούσατε είναι μοντάζ. Το τι ειπώθηκε μεταξύ μας το ξέρουμε εμείς οι δύο. Οι κασέτες δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα. Είναι μία παράνομη ενέργεια. Πολύ σύντομα θα ασκηθεί ως ποινική δίωξη στον Κούγια για συνεργός. Φέρτε τις γνήσιες. Αυτός που σας τις έστειλε έσβησε το όνομά του από τον φάκελο και δεν σας έστειλε τις γνήσιες κασέτες. Φέρτε τις γνήσιες για να δούμε ποιος λέει και τι».

Ο Μπέος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός: «Διαφωνώ με τα νούμερα που ακούγονται. Όχι ότι δεν έχουν παιχτεί, αλλά ότι παίζονται με τέτοιο τρόπο. Οι στοιχηματικές εταιρίες δεν είναι κορόιδα. Αν ο άσος είναι στο 5, μόλις ξεκινάς να τον ποντάρεις, πέφτει η απόδοση. Άρα με ένα εκατ. ευρώ δεν παίρνεις 10. Μάλλον έπαιξαν περισσότερα χρήματα».

Ενώ για τον Δαλούκα, υποστήριξε: «Ο Δαλούκας στο Άρης-Παναθηναϊκός προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα. Πίστευα πως μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Δαλούκας δεν είχε την καριέρα να κάνει τέτοιο λάθος. Νομίζω πως υπήρχε πίεσε από τον Νικόλα Πατέρα στον Δαλούκα να κάνει λάθος. Το παραδέχθηκε και ο κ. Πατέρας στην κατάθεσή του. Είπε πως του τηλεφώνησε. Η ενέργεια του Δαλούκα σε εκείνο το παιχνίδι τότε με προσέλαβε. Υπερασπίζομαι συνολικά το ποδόσφαιρο. Δεν έχω και δεν είχα καμία σχέση με τον κ. Δαλούκα. Έναν καφέ είχαμε πιει. Και του είχα πει πριν τον αγώνα πήγαινε και παίξε κανονικά.

Ποτέ δεν του είπα 52-48. Του είπα να παίξει για πάρτη του. Αν θυμάστε εκείνη την εποχή, ο κ. Πατέρας δεν έπαιζε μόνος του μπάλα. Τότε είχε μπει ένας νέος παράγοντας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δεν θα τον άφηνε. Εγώ του ζήτησα να παίξει 50-50 του Δαλούκα. Το έκανα γιατί ήξερα πως θα υπήρχε πρόβλημα. Προσπάθησα σε εκείνο το παιχνίδι να ισορροπήσουν οι σχέσεις. Ο Δαλούκας να μην είναι η αιτία να του αποδοθούν ευθύνες για μία άσχημη διαιτησία».



Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved