«Στα χέρια του Βαρδινογιάννη το μέλλον»

«Στα χέρια του Βαρδινογιάννη το μέλλον»

O Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι αυτός που θα κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκού, εκτιμά  ο Αντώνης Αντωνιάδης με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΣΑΠ  τόνισε πως το παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι στα χέρια του Βαρδινογιάννη και τον κάλεσε να βγει μπροστά και να πάρει αποφάσεις, αφού αυτό δεν μπορεί να το κάνει η διοικούσα επιτροπή.

«Από το διοικητικό κενό εκπορεύονται τα πάντα. Όπως επίσης και κάποια μικροπροβλήματα μεταξύ παικτών, αλλά αυτά δεν είναι τόσο σημαντικά. Υπεράνω όλων ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορεί να είναι ακέφαλος. Το παιχνίδι είναι στα χέρια του Βαρδινογιάννη που είναι ο μεγαλομέτοχος. Η διοικούσα επιτροπή διευκολύνει την ομάδα, δεν παίρνει αποφάσεις. Πρέπει να βγει ο Βαρδινογιάννης μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Είπε ακόμα πως δεν περίμενε να φύγουν οι Βγενόπουλος και Πατέρας από την στιγμή μάλιστα που είχαν επιστρέψει το καλοκαίρι, όπως δεν περίμενε να παραχωρήσει μετοχές ο «Τζίγγερ».

«Δεν περίμενα να φύγει, ούτε ο Βγενόπουλος, ειδικά μετά τη στιγμή που επανήλθαν στις αρχές της χρονιάς. Ούτε περίμενα να δώσει μετοχές ο Βαρδινογιάννης για να πω την αλήθεια. Αυτά είναι για άλλους όμως. Πρέπει να παραμερίζονται. Να έρθει η ομάδα πριν από όλους και όσοι την αγαπούν να μπουν δυναμικά για να προστατέψουν την ομάδα», τόνισε.

Ο κ. Αντωνιάδης αναφέρθηκε ακόμα στην εικόνα του Παναθηναϊκού, μίλησε για την πρόσκαιρη βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα όταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα «έμαθε» το υλικό του, αλλά δεν παρέλειψε να τονίσει και τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την άσχημη εικόνα στο γήπεδο.

«Τον πρώτο καιρό η έλευση του νέου προπονητή κατευθύνθηκε σε ένα ροτέισον για να μάθει το έμψυχο υλικό, όπως για παράδειγμα η χρησιμοποίηση του Πλεσί που τώρα δεν παίζει καθόλου. Μετά από ένα διάστημα κράτησε το σχήμα της 11άδας σταθερό και η ομάδα ανένηψε, έκανε ευκαιρίες, γκολ και ήταν καλύτερος από πριν. Στο ματς με την ΑΕΚ κάνει αναίτια 4-5 αλλαγές. Δεν τον κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, αλλά η εικόνα ήταν άσχημη και οι αλλαγές δεν βοήθησαν. Μέχρι το 60’, βέβαια, ήταν καλή η ομάδα και έκανε ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα μας έκανε να κριτικάρουμε τις αλλαγές. Όταν μια ομάδα βρίσκει το ρυθμό της, κάνοντας τόσες αλλαγές δημιουργούνται προβλήματα, ακόμα κι αν κερδίσει.

Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα της συμμετοχής του Σιμάο στην βασική ενδεκάδα, από την στιγμή που οι τρεις σπουδαίοι χαφ της ομάδας (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο) δεν μπορούν να μαρκάρουν, επομένως δεν μπορούν να παίζουν μαζί.

«Στην περίοδο αυτή είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα Έχεις Καραγκούνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο στα χαφ, τρεις μεγάλες αξίες, αλλά δεν μαρκάρουν και για τον λόγο αυτόν δεν μπορούν να παίζουν μαζί, για τον λόγο αυτό πρέπει να παίζει πάση θυσία ο Σιμάο. Αν αλλάξει για παράδειγμα το αριστερό μπακ δεν έχει σημασία. Αλλά στο νευραλγικό χώρο του κέντρου έχει σημασία το ποιοι και πώς θα παίζουν και ανάλογα θα αποδίδεις».

Αναφερόμενος στα πέναλτι που κέρδισαν ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη και ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη, τα χαρακτήρισε αμφότερα «αμφισβητούμενα», αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στο επικοινωνιακό κομμάτι όπου, όπως είπε, ο Παναθηναϊκός υστερεί γι’ αυτό και έγινε τόσος λόγος για το πέναλτι που έδωσε ο Κάκος και όχι γι’ αυτό που έδωσε ο Κουκουλάκης.

«Τα δύο πέναλτι που σφυρίχτηκαν, το οποία είναι και τα δύο αμφισβητούμενα, έδωσαν το μεν τρεις βαθμούς στον Ολυμπιακό, το δε έναν στον Παναθηναϊκό. Για εκείνο του Ολυμπιακού δεν ακούστηκε τίποτα, σε αντίθεση με του Παναθηναϊκού. Επικοινωνιακά είμαστε πολύ πίσω. Ο Μαρινάκης μπήκε δυνατά και έβαλε χρήματα, πήρε παίκτες και «χτυπάει» ό,τι κινείται, κάτι που είναι καλό για την ομάδα του, αλλά από τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται τίποτα και αυτό κακοφαίνεται σε όλους, παίκτες, οπαδούς και λοιπά».

Εθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας και διευκρίνισε πως δεν ταυτίζεται με κανέναν. Τόνισε όμως πως δεν βλέπει να υπάρχει πεδίο συνεργασίας και κάποιος πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία ενότητας.

«Εγώ είμαι εδώ, όποιος με καλέσει να συζητήσω για τον Παναθηναϊκό, είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε. Δεν ταυτίζομαι με κανέναν. Άμα αρχίζουν οι τακτικισμοί των μετόχων, πάει. Ως έχουν τα πράγματα, δεν βλέπω να υπάρχει πεδίο συνεργασίας. Έχουν λεχθεί και κάποιες βαριές κουβέντες. Κάποιος πρέπει να πάρει πρωτοβουλία να τους ενώσει. Για να λειτουργήσουν σωστά πρέπει να μπουν χρήματα και αυτοί τα έχουν. Όπως πέρσι που πήραμε τα πάντα, αλλά να μην διαλυθούν τα πάντα σε 4 μήνες όπως τώρα».

Είπε ακόμα πως την επόμενη σεζόν θα τελειώσουν τα μεγάλα συμβόλαια και πως είναι πια η ώρα να δοθεί το βάρος στα νέα παιδιά.

«Του χρόνου τα μεγάλα συμβόλαια τελειώνουν σιγά-σιγά. Από το περσινό Champions League πήραμε 25 εκατομμύρια και κρατηθήκαμε οικονομικώς. Έγιναν μεγάλα συμβόλαια, αλλά δεν πήραμε από αυτούς όσα περιμέναμε. Πρέπει να δοθεί και βάρος στα νέα παιδιά. Με αυτά κρατάς και τα αποδυτήρια σε καλό επίπεδο».

Προέβλεψε πως ο Σισέ δεν θα θελήσει να φύγει το καλοκαίρι, γιατί τότε θα υπάρξει σχέδιο για την ομάδα.

«Ούτε πρέπει να φύγει, ούτε θα φύγει, ούτε θα θέλει να φύγει. Θα το δείτε το καλοκαίρι θα θέλει να μείνει. Θα μπουν νέα παιδιά, θα υπάρχει σχέδιο και δίψα για ποδόσφαιρο», είπε.

Οσο για την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού, ο κ. Αντωνιάδης έθεσε ως προτεραιότητα το διοικητικό και είπε πως το θέμα του προπονητή έπεται.

«Ας τελειώσει πρώτα η χρονιά, να δούμε τι θα γίνει διοικητικά και μετά βλέπουμε και προπονητικά», είπε.



Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved