Πρώτη στάση στις Σέρρες

Πρώτη στάση στις Σέρρες

Έναν αγώνα… διαφορετικό από τους άλλους είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη Δευτέρα το απόγευμα (6/6) πλήθος Σερραίων πολιτών.


Η πρώτη στάση του «Μαραθώνιου Αγάπης», της φιλανθρωπικής περιοδείας των βετεράνων παικτών του ΠΣΑΠ, έγινε στην πόλη της Μακεδονίας, με τους μέχρι πρότινος αστέρες του ποδοσφαίρου ν’ αντιμετωπίζουν τους παλαίμαχους του Πανσερραϊκού, σ’ ένα παιχνίδι, όπου όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του ΚΕ.Θ.Ι.Σ (Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών).

Ένα ματς όπου το τελικό αποτέλεσμα (4-5) χάρισε μόνο χαμόγελα σ’ όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν, αφού είδαν μεταξύ άλλων τον Σαραβάκο να αγωνίζεται και πάλι με το θρυλικό νούμερο εφτά στην πλάτη, τον Τζόρτζεβιτς να χαρίζει και πάλι μερικές στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας και τον Σαργκάνη να πραγματοποιεί αποκρούσεις από το παρελθόν. Από την άλλη πλευρά, οι Σερραίοι φίλαθλοι είχαν τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο… παρελθόν βλέποντας τον Δημητρίου να αγωνίζεται στο πλαϊ του Αϊβαζίδη, τον Πάτηνιο να πασάρει στον Πεμπέ και τον Πανταζή να μπαίνει αλλαγή…

Για την ιστορία, το όνομα τους στον πίνακα των σκόρερ κατάφεραν να βάλουν οι Μπαϊρας (0-1, 4’), Χρυσοστομίδης (1-1, 9’), Τζόρτζεβιτς (1-2, 12’), Πεμπές (2-2, 60’), Σαραβάκος (2-3, 65’), Ζαχαριάδης (3-3, 79’), Τζόρτζεβιτς (3-4, 84’), Γιαννακόπουλος (3-5, 86’), Εγγονίδης (4-5, 89’).

Από πλευράς ΠΣΑΠ τον αγώνα ξεκίνησαν οι: Σαργκάνης, Σαραβάκος, Τζόρτζεβιτς, Μαυρογενίδης, Μπαϊρας, Λαγωνίδης, Γκουλής, Γιαννακόπουλος, Ξανθόπουλος, Μπορμπόκης Β., Καραϊσαρίδης, ενώ λεπτά συμμετοχής έλαβαν και οι: Τσέροβιτς, Κοκολάκης, Αλεξανδρίδης, Κυζερίδης, Μπορμπόκης Στεφ., Ταϊπέρης. 
Τη βασική ενδεκάδα της ομάδας παλαιμάχων του Πανσερραϊκού αποτέλεσαν οι: Κοτσαμπασίδης, Τσιρίκας, Βάβαλης, Μπαϊρας, Φάκης, Βαγενάς, Πεμπές, Δημητρίου, Σαββίδης, Πάτηνιος, Αϊβαζίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Αποστόλου, Χατζηιωαννίδης, Χρυσοστομίδης, Γαλάνης, Μακράκης, Χατζής, Πανταζής, Τουτουνζής, Ζαχαριάδης, Χατζημαργαρίτης, Εγγονίδης, Χατζηδημητριάδης, Γκουμάσης και Σεϊζης.

ΣΕΡΡΕΣ: Οδυσσέας Δαρνάκας



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved