«Πετυχαίνουμε τον στόχο μας»

«Πετυχαίνουμε τον στόχο μας»

Πέντε χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Εργοτέλη ο Νίκος Καραγεωργίου και συνεχίζει, καθώς κάθε χρόνο η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της και προχωρά πιο ψηλά.

Μιλώντας στη NOVA ο Καβαλιώτης τεχνικός, αναφέρθηκε στο πως πήγε στους «κιτρινόμαυρους», αλλά και τα μυστικά της μακρόχρονης συνεργασίας τους.

Για τη συμφωνία του να πάει στον Εργοτέλη πριν από πέντε χρόνια, τόνισε: «Όλα ξεκίνησαν με ένα τηλεφώνημα που δέχτηκα από τον κ. Τζώρτζογλου την εποχή εκείνη για να συναντηθούμε για να αναλάβω τις τύχες αυτής της ομάδας. Η ομάδα τότε βρισκόταν στη Β’ Εθνική και εγώ είχα σταματήσει τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Οπωσδήποτε ήταν μία δύσκολη απόφαση, παρόλα αυτά όμως, ενημερώθηκα από γνωστούς και φίλους μου ότι υπάρχει διάθεση, υπάρχει όρεξη σ’ αυτή την ομάδα και να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια, αλλά και παράλληλα να γίνει ένα επαγγελματικό και καλό σωματείο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια. Αυτοί ήταν οι λόγοι που με έπεισαν αλλά και τα λόγια του κ. Τζώρτζογλου που μου είπε πως εμείς δεν σε θέλουμε για να ανέβουμε από τη Β’ Εθνική στην Α’ Εθνική, σε θέλουμε από τώρα να ετοιμάσεις την ομάδα για την Α’ κατηγορία».

Για τα… μυστικά της εντυπωσιακά μακρόχρονης συνεργασίας του με τον Εργοτέλη, υπογράμμισε: «Είναι πολλοί λόγοι που πρέπει μία τέτοια συνεργασία να διαρκέσει πολλά χρόνια. Το κυριότερο είναι το αποτέλεσμα, δηλαδή, ο στόχος που θέτει η διοίκηση από την αρχή, να επιτυγχάνεται. Δόξα τω Θεώ καταφέρνουμε να υλοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια, αυτό το στόχο. Από εκεί και πέρα είναι η φιλοσοφία του ιδιοκτήτη, της διοίκησης. Είναι η προσπάθεια που καταβάλει ο προπονητής και αυτό φαίνεται απ' όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον εκεί και βλέπουν τη δουλειά του. Είναι από την τύχη, γιατί στο ποδόσφαιρο η τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες... Όλοι οι παράγοντες έχουν συντελέσει στο να βρίσκομαι εγώ εδώ, να συνεχίζω να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους αυτούς, είναι δεδομένο ότι μετά από τόσα χρόνια η φιλοσοφία μας είναι πλέον ίδια. Τα μικροπροβληματάκια τα αφήνουμε στην άκρη. Κατά καιρούς είναι απόλυτα φυσιολογικό σε μία ομάδα που απαρτίζεται από 40-50 ανθρώπους, έμψυχο δυναμικό, διοίκηση, φροντιστές, γιατροί κλπ. να υπάρχουν προβλήματα, όλα αυτά όμως, μάθαμε να τα ξεπερνάμε, να τα αφήνουμε στην άκρη και να συνεχίζουμε».

Για τη φετινή πορεία της ομάδας, ο Καραγεωργίου σημείωσε: «Φέτος ήταν μία χρονιά η οποία θα μπορούσε να μας δώσει κάτι παραπάνω. Κάποια στιγμή, στα μέσα του δευτέρου γύρου φτάσαμε να ακουμπάμε, να το πω έτσι, το όνειρο της διεκδίκησης των play off. Εκεί όμως, δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων, ένα παιχνίδι που παίξαμε με την ΑΕΚ και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό - και λόγω καιρικών συνθηκών, καθώς είμαστε ομάδα περισσότερο τεχνική, παρά δυναμική - δεν το κερδίσαμε και αυτό μας άφησε πίσω. Έτσι δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος μία θέση, που αυτός βέβαια δεν ήταν ο αυτοσκοπός, δεν σημαίνει τίποτα για μας, αν καταφέρναμε να πάμε εκεί. Για μένα το κυριότερο θα είναι όταν η ομάδα καταφέρει να φτάσει και να υλοποιήσει έναν τέτοιο στόχο, να μπορεί να παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια εκεί και όχι να εξαφανιστεί ή να παίζει την κατηγορία τον επόμενο χρόνο».

Τέλος, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εργοτέλη, επισήμανε: «Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε για πολύ καιρό ακόμη. Σ’ αυτό το διάστημα μεσολάβησε η αλλαγή της ιδιοκτησίας με τον κ. Παπουτσάκη να αναλαμβάνει τα ηνία, όπου και αυτός είχε την ίδια άποψη και την ίδια σκέψη για το πώς πρέπει να υπάρχει η σχέση μεταξύ του προπονητή και της ομάδας, γι' αυτό και βλέπετε ότι και με το προηγούμενο καθεστώς και με αυτό, συνεχίζουμε να είμαστε παρόντες όλοι και όλοι μαζί να βάζουμε υψηλότερους στόχους για την ομάδα».



Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved