«Υγιές σωματείο ο Αστέρας»

«Υγιές σωματείο ο Αστέρας»

Στα παιχνίδια που δεν κέρδισε ο Αστέρας στην έδρα του απέδωσε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος την κακή πορεία της ομάδας του φέτος.

Ο νεαρός δεξιός μπακ, μιλώντας στη ΝΟVA τόνισε πως οι Αρκάδες είναι ένα υγιές σωματείο, που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.

Αναφερόμενος στους λόγους της κακής πορείας του Αστέρα, υπογράμμισε: «Ο σημαντικότερος λόγος για την κακή πορεία της ομάδας μου ήταν οι χαμένοι βαθμοί στην έδρα μας. Καταφέραμε και πήραμε μόλις τρία παιχνίδια, τα οποία δεν ήταν αρκετά για να σωθούμε στο τέλος. Χάσαμε πολλά παιχνίδια από ομάδες που ήταν πιο κακές από εμάς μέσα στην έδρα μας, με λιγότερες φάσεις, αλλά κατάφεραν να νικήσουν. Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος».

Για τα θετικά και τα αρνητικά των Αρκάδων, επισήμανε: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Αστέρας είναι ένα πολύ υγιές σωματείο, κάθε χρόνο δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα τουλάχιστον στην ΕΠΟ και στη Super League και θα ήταν πολύ καλό να παραμείνει στην κατηγορία. Τώρα αν είναι σωστό ή όχι δεν μπορώ να πω. Είναι η ομάδα μου, ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, το συμφέρον μου θα κοιτάξω και εγώ. Αλλά ίσως για κάποιους άλλους να είναι άδικο και εγώ το σέβομαι αυτό. Όσο για το αρνητικό και φέτος κάναμε μία καλή προσπάθεια, αν και δεν ήταν αρκετή. Ήμασταν μία νέα ομάδα, από την αρχή, με πολλούς καινούριους παίκτες. Έφυγαν αρκετά βασικά στελέχη της ομάδας, την προηγούμενη χρονιά, ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, στη συνέχεια όμως, δεν ξέρω τι έφταιξε, ίσως τα παιχνίδια που χάσαμε στην έδρα μας, που δεν πήραμε πολλούς βαθμούς και είχαμε αυτά τα αποτελέσματα. Καταφέραμε και πήραμε μόλις τρία παιχνίδια στην έδρα μας, τα οποία δεν ήταν αρκετά για να σωθούμε στο τέλος. Χάσαμε πολλά παιχνίδια από ομάδες που ήταν πιο κακές από εμάς στην έδρα μας, που δημιούργησαν λιγότερες φάσεις και όμως κατάφεραν να μας νικήσουν. Αυτός ήταν ο σημαντικότερος λόγος, ο οποίος μας στοίχισε τον υποβιβασμό».

Ψηφίζοντας τα καλύτερα γκολ της χρονιάς, ο διεθνής δεξιός μπακ σημείωσε: «Το καλύτερο γκολ της ομάδας μου νομίζω ότι είναι αυτό του Αράς, μέσα στο ΟΑΚΑ, το πρώτο που πετύχαμε, στον αγώνα με την ΑΕΚ. Ήταν δύσκολο γκολ, γιατί σταμάτησε τη μπάλα με το στήθος και σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Για το πρωτάθλημα συνολικότερα, θεωρώ ότι το καλύτερο γκολ είναι του Νάτσο Σκόκο στο παιχνίδι με τον Άρη, γιατί ήταν από πολύ μακριά και για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις πολύ καλή τεχνική, αλλά και πολύ μυαλό για να το σκεφτείς».

Τέλος, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος MVP της χρονιάς χαρακτήρισε: «τον Ιμπαγάσα.  Στο γήπεδο ήταν ένα σκαλί παραπάνω από όλους τους υπόλοιπους. Βοήθησε τον Ολυμπιακό πάρα πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και όταν δεν έπαιζε αυτός, ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved