«Μέτρησε το συναίσθημα»

«Μέτρησε το συναίσθημα»

Ο Φανούρης Γουνδουλάκης θα είναι και τα επόμενα δύο χρόνια… κάτοικος Νέας Σμύρνης αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους» και σύμφωνα με δηλώσεις του, ήθελε να παραμείνει στον Πανιώνιο.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, μίλησε στην «SportDay» για την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, για τους λόγους που έμεινε στον Πανιώνιο, για το αν θα παραμείνει ο Τάκης Λεμονής στον πάγκο της ομάδας καθώς και για την επόμενη «δύσκολη» χρονιά όπως την χαρακτήρισε.

Διαβάστε τα καλύτερα αποσπάσματα από την συνέντευξή του στην «SportDay»:

Για το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό μετά τις υπογραφές: «Μέτρησε το συναίσθημα. Ήθελα να μείνω στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι βιώνει δύσκολες στιγμές αλλά θέλω και γω μέσα από την προσπάθειά μου να τον βοηθήσω».

Γιατί τρέναρε την απόφασή του; «Νομίζω σε πολλές περιπτώσεις ανανεώσεων υπάρχουν καθυστερήσεις. Αυτό δε σημαίνει, όμως, τίποτα. Υποχώρησε λίγο ο Πανιώνιος, υποχώρησα λίγο και γω και τα βρήκαμε».

Τον πρώτο λόγο έπαιξε το οικονομικό ή φιλοδοξίες; «Έχω πολλές φιλοδοξίες και πολλά χρόνια μπάλας μπροστά μου. Από κει και πέρα, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να αμειβόμαστε με τα λεφτά που αξίζουμε… ».

Για τον Λεμονή : « Ο προπονητής είναι αυτός επαγγελματίας. Θέλει με τη σειρά του να κάνει τη δουλειά του όσο δυνατόν καλύτερα. Νομίζω ότι αν δεν αλλάξει κάτι και παραμείνει, θα το κάνει με όλη του την καρδιά. Θέλω να πιστεύω πάντως πως θα συνεχίσει στον Πανιώνιο».

Για την επόμενη χρονιά που προμηνύεται πολύ δύσκολη για τον Πανιώνιο:  «Έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και στον κόσμο. Με σωστή δουλειά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά κι εύχομαι να τα καταφέρουμε. Δεν μπορώ να οριοθετήσω στόχους, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος».

Για τον Κωνσταντίνο Τσακίρη;
«Έδωσε πάρα πολλά. Θέλησε να φύγει. Δεκτό».

Για τον Αχιλλέα Μπέο;  «Είναι Πανιώνιος!».

Για τον Γιώργο Κιντή;  «Απέτυχε!».

Πώς εξηγείς ότι όταν ξεκινάει η χρονιά είσαι στην «απέξω» και μετά καλείσαι να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά;

«Είναι αλήθεια πως έχει συμβεί πολλές φορές. Εγώ ξέρω ότι στην ομάδα που βγήκε επί Κωνσταντίνου Τσακίρη δύο φορές στην Ευρώπη ήμουν βασικότατο στέλεχος. Εδειξα χαρακτήρα. Δεν μου αρέσει να τα παρατάω. Το σημαντικό και ταυτόχρονα παρήγορο για μένα είναι ότι στο τέλος όσοι προπονητές έφυγαν μου ζήτησαν συγγνώμη! Από την άλλη, ποδόσφαιρο είναι. Δεν έχει υπογράψει κανείς συμβόλαιο με την ενδεκάδα. Εχω αδυναμίες και το γνωρίζω. Αλλά έχω και ικανότητες. Σίγουρα θα ήμουν εγωιστής αν ήθελα να με χειροκροτεί όλος ο κόσμος. Κάνω την αυτοκριτική μου και δέχομαι πως υπάρχει κόσμος που δεν του αρέσω. Είναι θεμιτό. Από την άλλη, όμως, υπάρχει πολύς κόσμος στον Πανιώνιο που με έχει αγκαλιάσει. Ευχαριστώ και όσους με αποδοκιμάζουν και όσους με χειροκροτούν!».



Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved