Μποροβήλος: «Ξένοι για Φορτούνη»

Μποροβήλος: «Ξένοι για Φορτούνη»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο Γιώργος Μποροβήλος σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης δήλωσε πως ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Μάκη Χάβο ενώ ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως προτάσεις για τον Φορτούνη έχουν φτάσει μόνο από το εξωτερικό και όχι από ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γ. Μποροβήλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ:

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση από την παραμονή της ομάδας: «Τα συναισθήματα είναι ανάμικτα. Υπάρχει ικανοποίηση που μείναμε στη Super League και προβληματισμός για το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο και μπήκαμε σε αυτή την περιπέτεια. Δεν θέλω να την ξαναζήσουμε».

Για το θέμα του προπονητή: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε προπονητή. Μιλάμε με διάφορους, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία. Μελετάμε διάφορες προτάσεις. Μέσα σε 1-2 ημέρες θα ξέρουμε».

Για τον Μάκη Χάβο: «Δε θέλω να κρυφτώ. Μιλάμε σε καλή βάση με τον Μάκη Χάβο. Είναι παλιός φίλος καθώς έχει ξαναδουλέψει στον Αστέρα ως βοηθός του Νίκου Κωστένογλου. Όμως είναι πολλά αυτά τα οποία πρέπει να ολοκληρώσουμε για να συμφωνήσουμε».

Για τα λάθη που έφεραν τον Αστέρα σε δύσκολη θέση: «Κάναμε την αυτοκριτική μας. Δεν ψάξαμε θύματα και δεν φορτώσαμε σ' ένα άτομο την ευθύνη. Ελπίζουμε να μην επαναληφθούν τα λάθη αυτά».

Για αυτά που πρέπει να γίνουν από εδώ και πέρα: «Πρέπει να προσέξουμε τι ποδοσφαιριστές θα έρθουν στην ομάδα. Να είναι καλύτεροι από αυτούς που ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι γεγονός ότι σε αυτό το κομμάτι δεν είχαμε επιτυχία όπως τις πρώτες χρονιές στη Super League. Είχαμε συμπτώματα οπισθοχώρησης και όχι προόδου. Θέλει μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή παικτών».

Για τα λάθη της διοίκησης: «Έχουν γίνει διοικητικά λάθη. Αυτό είναι δεδομένο. Προσπαθούμε να τα περιορίσουμε. Ανεβήκαμε γρήγορα στην Α' Εθνική. Από ασανσέρ και όχι από τα σκαλιά. Αυτό κάποιες φορές έχει κόστος».

Για τον προγραμματισμό που έχει μείνει πίσω: «Μέχρι πρόσφατα δεν ξέραμε που θα παίξουμε. Τώρα έχει αρχίσει ο προγραμματισμός για την Α' Εθνική».

Για τους φιλάθλους της Τρίπολης: «Θέλει χρόνο για να δεθεί κανείς με μια ομάδα. Ο Αστέρας για πολλά χρόνια δεν υπήρχε στις επαγγελματικές κατηγορίες άρα δεν είχε και κοινό. Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο. Σιγά-σιγά η ομάδα θα αποκτά μια βάση. Χωρίς οπαδούς καμιά ομάδα δεν έχει μέλλον. Όμως ο κόσμος θέλει και νίκες. Στην Τρίπολη φέτος ήρθαν πιο κοντά αλλά όταν η ομάδα τους έδινε πίκρες ήταν λογικό να παγώσουν».

Για τους Μπάκο-Καϋμενάκη: «Οι σχέσεις τους με την ομάδα είναι ανιδιοτελείς. Δεν προσδοκούν κάτι από αυτή τη σχέση. Είναι το χόμπι τους. Όλες οι δουλειές τους είναι στο εξωτερικό και έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα μόνο για τον Αστέρα προκειμένου να ξεφεύγουν».

Για τις Ακαδημίες του Αστέρα: «Ο Αστέρας κάνει μια προσπάθεια μεγάλη. Υπάρχουν 50 παιδιά από όλη την Ελλάδα τα οποία ζουν στην Τρίπολη. Έχουμε επενδύσει σε αυτό το κομμάτι. Κάποια στιγμή θα θέλαμε να αποκτήσουμε και ένα δικό μας σχολείο προκειμένου να υπάρχει εκπαίδευση προσαρμοσμένη στα παιδιά αυτά που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες».

Για τους Έλληνες παίκτες: «Όταν ένας Έλληνας παίκτης δείξει κάποια καλά στοιχεία τότε η τιμή του εκτοξεύεται. Πρέπει να αλλάξει αυτό».

Για τις προτάσεις που υπάρχουν για τον Φορτούνη: «Ο Φορτούνης έχει προτάσεις από Ιταλία και Γερμανία. Ο Αστέρας δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη. Δεν το έχει κάνει ποτέ. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι η ομάδα δεν έχει πάρει ένα ευρώ από παίκτη παρότι πολλοί έχουν πάει σε άλλες ομάδες. Εμείς δεν θα φρενάρουμε τον Φορτούνη, για τον οποίο όμως μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει στα γραφεία μας πρόταση από ομάδα του εσωτερικού».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved