Σίγουροι για Βρύζα στον ΠΑΟ

Σίγουροι για Βρύζα στον ΠΑΟ

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία εξέλιξη στο θέμα Βρύζα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θεωρούν σίγουρο ότι αυτός θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Το θέμα με τον άλλοτε πρωταθλητή Ευρώπης έχει αρχίσει να παίρνει διαστάσεις, από τη στιγμή που έχει εμπλακεί σε αυτό και ο ΠΑΟΚ αλλά πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Βρύζας δε γνωστοποίησε τις προθέσεις του μετά τον αγώνα της Εθνικής με τη Μάλτα το βράδυ του Σαββάτου (04/06), όπως πολλοί θα περίμεναν.

Ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος απέφυγε να μιλήσει τόσο σε δημοσιογράφους όσο και στις κάμερες που περίμεναν έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ήταν σε διαρκής συνομιλίες μέσω κινητού και επιβιβάστηκε βιαστικά στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Εθνικής έτσι ώστε να μην χρειαστεί να αναφερθεί στο θέμα… Παναθηναϊκός.

Μάλιστα το τι θα κάνει τελικά ο Βρύζας δύσκολα θα γίνει γνωστό πριν από τα τέλη της εβδομάδας που έρχεται, αφού ο άλλοτε επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Περούτζια θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή της «γαλανόλευκης» για τις ΗΠΑ το πρωί της Κυριακής (05/06) στις 11:00 για τις ΗΠΑ, όπου θα δοθεί φιλικό με το Εκουαδόρ.

Στον Παναθηναϊκό πάντως τηρούν για την ώρα σιγή ιχθύος για το θέμα, όμως καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι είναι σίγουροι για την πρόσληψη του Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Από τη στιγμή μάλιστα που κύκλοι της ΕΠΟ θεωρούν τελειωμένο το θέμα και πως ο Βρύζας θα πάρει το πόστο του στους «πράσινους», οι λόγοι ανησυχίας για τους ανθρώπους του «τριφυλλιού», ελαχιστοποιούνται.

Η οριστική απάντηση από πλευράς Βρύζα αναμένεται να έρθει μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και για την ώρα αυτό που φαίνεται να τον «φρενάρει» είναι οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα μετά τα όσα λέγονται από πλευράς «δικεφάλου του Βορρά» για επαφή με τον Καβαλιώτη και πρόταση περί επιστροφής του.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό πάντως είναι βέβαιοι ότι σε λίγες μέρες θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Ζήση Βρύζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία των δύο πλευρών θα έχει τριετή διάρκεια και θα αποφέρει στον παλαίμαχο άσο 250.000 ευρώ το χρόνο, με την επισημοποίηση να έρχεται ετντός των προσεχών ημερών.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved