«Διθύραμβοι» ΟΗΕ για Ολυμπιακό

«Διθύραμβοι» ΟΗΕ για Ολυμπιακό

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν οι άνθρωποι του ΟΗΕ για την πρωτοβουλία της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός να διοργανώσει τον «8ο Αγώνα Κατά της  Φτώχειας».

Στο πλαίσιο της σημερινής (24/1) εκδήλωσης παρουσίασης του Ίκερ Κασίγιας ως Πρεσβευτή του Διεθνούς Οργανισμού, οι εκπρόσωποι  του ΟΗΕ στάθηκαν στη μεγάλη συμβολή του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η μεγάλη οικονομική επιτυχία του αγώνα- καθώς παρά τα προβλήματα που υπήρξαν με τις απεργίες των μέσων μαζικής μεταφοράς, το γήπεδο γέμισε- δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς  χάρη στα έσοδα που ήταν ανάλογα των προηγούμενων διοργανώσεων , δόθηκε μεγάλη ανάσα σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην Αϊτή, το Πακιστάν αλλά και σε ιδρύματα της Ελλάδας.

Εντυπωσιασμένοι δήλωσαν ακόμα από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι, οι οποίοι με την προσέλευσή τους έδειξαν την ευαισθησία τους σε τόσο λεπτά ζητήματα.

Όσον αφορά την εκδήλωση, ο Ίκερ Κασίγιας παρουσιάστηκε ως Πρεσβευτής του ΟΗΕ, όχι μόνο στο πρόγραμμα «Ποδόσφαιρο Κατά της Φτώχειας», αλλά και αυτού της «Νέας Χιλιετίας», το οποίο περιλαμβάνει τους στόχους της  καταπολέμησης της φτώχειας στον πλανήτη και την ενίσχυση της παιδείας και της υγείας για τα παιδιά.

Ο ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφερόμενος στον «8ο Αγώνα Κατά της Φτώχειας», τόνισε ότι θα ήθελε να είναι ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο  στάδιο Καραϊσκάκη, όμως δεν ήταν δυνατό κάτι τέτοιο λόγω των υποχρεώσεών του, προσθέτοντας ότι ο συμπαίκτης του Ντιαρά, που βρέθηκε στον αγώνα, του είπε ότι ήταν μια μεγάλη βραδιά την οποία διοργάνωσε άψογα ο Ολυμπιακός, ενώ του τόνισε ότι του έκανε εντύπωση η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κασίγιας προστέθηκε ως Πρεσβευτής του ΟΗΕ στην ομάδα των Ρονάλντο, Ζιντάν, Ντρογκμπά, Μάρτα Ντα Σίλβα (κορυφαία γυναίκα παίκτρια ποδοσφαίρου), Μαρία Σαράποβα (τενίστρια) και Αντόνιο Μπαντέρας (ηθοποιός).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Κώστας Βερνίκος, προσκεκλημένος του OHE ως υπεύθυνος της διοργάνωσης του «8ου Αγώνα Κατά της Φτώχειας».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved