«Επιθυμία όλων ένας τίτλος»

«Επιθυμία όλων ένας τίτλος»

Ο κόσμος του Άρη ζητάει από τον Σάκη Τσιώλη την κατάκτηση ενός τίτλου, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο είναι και στο δικό του DNA.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Σάκης Τσιώλης, αναφερόμενος στους στόχους των «κιτρίνων» της νέας σεζόν, στις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου αλλά και στις περιπτώσεις των Καστίγιο και Κόκε.

Αρχικά λοιπόν μίλησε για τις βλέψεις της ομάδας τονίζοντας: «Έγινε χτες (02/06) ΔΣ με την επιτροπή μεταγραφών. Κάναμε το σχεδιασμό και είμαστε σε καλό δρόμο. Στόχος μας είναι οι υψηλές θέσεις και πρωταγωνιστικός ρόλος στο πρωτάθλημα. Η δύναμη του Άρη είναι διαχρονική και η ισχύς του είναι ο κόσμος του. Η επιθυμία του κόσμου για ένα τίτλο είναι και στο δικό μου DNA. Αυτή η «πίεση» του κόσμου μας κάνει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση. Εγώ θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Επίσης και η συνεργασία μου με τη διοίκηση της ομάδας είναι απολαυστική».

Για τους φιλάθλους του Άρη, τόνισε: «Πέρα από την ιστορία και το όνομα του Άρη είναι πρόκληση για κάθε προπονητή το πάθος που βγάζει ο κόσμος στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σχετικά με το έμψυχο υλικό της ομάδας και τις κινήσεις ενίσχυσης που επίκεινται, δήλωσε: «Είναι αρκετά καλό. Αν δουλευτεί ακόμη περισσότερο θα είμαστε πιο βελτιωμένοι σε σχέση με τους δυο μήνες που είμαι στον Άρη. Η  ομάδα έκανε μόνο νίκες με εμένα στον πάγκο. Δεν θα ήταν τόσο έξυπνο να αλλάξουμε την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Η αναγκαστικές αποχωρήσεις των Κόκε, Μπομπαντίγια επιβάλλει την απόκτηση δυο επιθετικών. Η αποχώρηση του Ρονάλντο επίσης επιβάλλει μεταγραφή».

Για τις περιπτώσεις των Καστίγιο και Κόκε, υπογράμμισε: «Ο Καστίγιο Δευτέρα (06/06), Τρίτη (07/06) θα μας πει τι έγινε με τη Σαχτάρ. Αν τελικά τον πάρουμε θα αποκτηθεί ως ελεύθερος. Ο παίκτης θέλει να έρθει στην ομάδα και να παίξει. Ο Κόκε όταν έφυγε σε κρίσιμη στιγμή για τον Άρη αναφέρθηκε σε τρεις λόγους για τους οποίους έπρεπε να φύγει και το σεβάστηκα. Είπε μεταξύ άλλων πως ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Οπότε δεν τίθεται θέμα επιστροφής του».

Για τον Λεονάρντο της ΑΕΚ: «Θα ήθελα να τον Λεονάρντο στον Άρη. Βέβαια ανεξάρτητα από τον Άρη σε όποια ομάδα κι αν ήμουν θα τον ήθελα. Είναι ένας πάικτης που μπορεί να αλλάζει θέσεις μέσα στο γήπεδο και είναι ευτύχημα για κάθε προπονητή να τον έχει στην ομάδα του».

Για τον Ολυμπιακό Βόλου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Μάκη Κατσαβάκη γιατί κατάφερε να διατηρήσει την ομάδα και να κρατήσει το σύστημα με το οποίο οι παίκτες είχαν συννηθίσει να παίζουν. Έκανε την καλύτερη δυνατή συντήρηση κι έκλεισε το πρωτάθλημα ιδανικά..».

Για τη Λάρισα: «Όταν έφυγα από τον Ολυμπιακό Βόλου ήμουν πολύ κοντά στο να συμφωνήσω με τη Λάρισα, ωστόσο σεβόμενος τον κόσμο του Βόλου και με δεδομένη την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων δεν το έκανα. Πιστεύω ότι του χρόνου η Λάρισα θα ανέβει στη Superleague. Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσει όλο αυτό που έγινε τόσο πιο σύντομα θα μπορέσει να ανακάμψει και να αντιμετωπίσει τα δεδομένα της Football League, η οποία ομολογουμένως είναι μια δύσκολη κατηγορία».



«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved