Τσιρίλο: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

Τσιρίλο: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του στον «Sport 103fm» ο Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος χαρακτήρισε θετική την σεζόν που έκλεισε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη σεζόν που τελείωσε:

«Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά. Κοιτάξαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ήταν μία επίπονη σεζόν για όλους. Νομίζω ότι έκλεισε με θετικό πρόσημο και πρέπει έτσι να συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν έτσι».

Για το αν είναι θετικός ο απολογισμός:

«Στο Κύπελλο όλοι θέλαμε να πάμε στον τελικό, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτό. Θέλαμε τη νίκη, αλλά πάντα υπάρχει και ένας αντίπαλος. Ήταν μία φανταστική σεζόν γιατί ήμασταν σε όλες τις διοργανώσεις, και ήταν εξαιρετικό αυτό που πετύχαμε να μείνουμε στο Europa League μέχρι το Μάρτιο, κάτι που είχε να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Στο πρωτάθλημα προσπαθήσαμε ως το τέλος για την πρώτη θέση των πλέι οφ.  Παλεύαμε για τρεις θεσμούς για ένα πολύ μεγάλο διάστημα και για αυτούς τους λόγου, κρατάμε τη χρονιά ως θετική για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν θα μπορούσε να είναι καλύτερη η σεζόν:

«Θα ήταν καλύτερη αν πηγαίναμε στον τελικό του Κυπέλλου. Θα ήταν καλύτερη αν βγαίναμε πρώτοι στα πλέι οφ. Θα ήταν καλύτερη αν περνούσαμε έναν ακόμα γύρο Europa League. Είμαι χαρούμενος όμως και όλοι στην ομάδα, γιατί ο καθένας έδωσε ότι είχε μέσα του και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά για να είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνουμε».

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του:

«Είμαι πολύ καλά στην ομάδα. Σε αυτά τα δύο χρόνια οι οπαδοί με αγάπησαν. Αυτή τη στιγμή εγώ τυπικά είμαι ελεύθερος. Έχω μιλήσει μόνο με τον Παντελή προτού φύγω από τη Θεσσαλονίκη. Η διαίσθηση μου είναι ότι θα παραμείνω στον ΠΑΟΚ. Περιμένω ένα τηλεφώνημα για να γνωρίζω αν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Είχα δύο φανταστικά χρόνια στην ομάδα και ήμουν ο καλύτερος που θα μπορούσα σε αυτά τα δύο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ μου έχει προσφέρει συμβόλαιο ενός χρόνου με μικρότερες απολαβές από αυτές που έχω, αλλά με καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές πιστεύω να τα βρούμε».

Για το αν αντιλαμβάνεται την οικονομική κρίση που υπάρχει παντού:

«Το καταλαβαίνω, γιατί αν δε δεχόμουν μείωση θα έλεγα ότι φεύγω και δε θα συνέχιζα την κουβέντα. Πιστεύω ότι και οι δύο θέλουμε να βρεθεί μία χρυσή τομή για να είμαστε χαρούμενοι και οι δύο. Η κρίση έχει επηρεάσει γενικά το ποδόσφαιρο. Περιμένω ένα τηλεφώνημα για να δω τι μέλλει γενέσθαι».

Για το αν η πρώτη του επιλογή είναι ο ΠΑΟΚ:

«Φυσικά. Η προτεραιότητα μου είναι αυτή. Η διαίσθηση μου είναι ότι θα συνεχίσω. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική μου προτεραιότητα. Θα περιμένω. Μπορεί όταν περνούν οι μέρες οι ποδοσφαιριστές να αγχώνονται λίγο για το τι θα γίνει για τη νέα σεζόν, αλλά εγώ αυτή τη στιγμή θέλω και περιμένω».

Για το αν έχει άλλες προτάσεις:

Υπήρξε μία πρόταση τελευταία στον εκπρόσωπό μου, αλλά γνωρίζει και αυτός ότι προτεραιότητά μου είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να σχολιάσω από πού ήταν αυτή...».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved