Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χίου για Βρύζα

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χίου για Βρύζα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φίλων  ΠΑΟΚ Χίου και αναφέρεται στη φημολογούμενη  συνεργασία του Ζήση Βρύζα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Mήπως θα είναι ο πρώτος; Μήπως θα είναι ο τελευταίος; Μήπως δεν έχουμε ξαναδεί το έργο; Πόσοι και πόσοι δεν έχουν εξαργυρώσει την υπεραξία που έχουν αποκτήσει από την παρουσία τους στον ΠΑΟΚ υπογράφοντας ένα καλύτερο συμβόλαιο; Είναι επαγγελματίες τα παιδιά και αφού πετυχαίνουν μια καλύτερη αμοιβή γιατί να μην αλλάξουν ομάδα; Έτσι μας λένε κάποιοι. Και ως εδώ όλα καλά. Αφού το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και αφού οι οικονομικές αποδοχές είναι το πρωτεύον κριτήριο για αυτούς ας κάνουν αυτό που θέλουν.

Το απαράδεκτο και το εξοργιστικό είναι που όλοι αυτοί οι "επαγγελματίες" ξαφνικά και ως εκ θαύματος λίγο πριν βγουν στη σύνταξη, λίγο πριν κρεμάσουν τα παπούτσια τους, μόλις βρεθούν στα αζήτητα και με την σίγουρη προοπτική για μια θεσούλα κάπου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, θυμούνται ότι είναι φανατικοί ΠΑΟΚτσήδες και ζητούν διακαώς να επιστρέψουν στην ομάδα της καρδιάς τους για να δοθούν ψυχή τε και σώματι.

Το παραμύθι αυτό πάντα έχει και το κακό δράκο που συνήθως είναι ο κακός Πρόεδρος της ομάδας που δεν ήθελε τον "επαγγελματία" στην ομάδα, η κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, ο κακός προπονητής κτλ που ήταν η αιτία που αναγκάστηκε ο ΠΑΟΚάρας να αφήσει την ομάδα για τα πράσινα, κόκκινα, κίτρινα ευρουλάκια.

Δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει ότι στον ΠΑΟΚ πάντα κάποιος θα βρίσκεται στη διοίκηση που θα δώσει το "συγχωροχάρτι" (για τους δικούς του λόγους) και θα τους κάνει το χατίρι να τους "επαναπατρίσει". Ακόμα πιο λυπηρό είναι και το γεγονός ότι "συγχωροχάρτι"-εκφράζεται και με αγκαλιές και χειροκροτήματα- δίνει και ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια και το δράμα μας ταυτόχρονα.

Υ.Γ. Μακάρι από το παραπάνω κείμενο τελικά να εξαιρεθεί σαν μια τέτοια περίπτωση κάποιος που έγινε Πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μακάρι να μας πούλησαν παραμύθι πάλι τα ΜΜΕ. Ακόμα και αυτό να γίνει όμως ο Βρύζας χρωστάει μια συνέντευξη τύπου για να μιλήσει καθαρά. Γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ; Το να αφήνει αόριστες αιχμές ή να μας λέει ψευτοπροφάσεις (θέλω να γίνω προπονητής) που μπορεί αύριο να αναιρεθούν από τον ίδιο αν γίνει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟ, δεν προσφέρει έργο στον ΠΑΟΚ.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved