Πρόταση ανανέωσης σε Μανωλά

Πρόταση ανανέωσης σε Μανωλά

Πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Μανωλά  προανήγγειλε ο Σταύρος Αδαμίδης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, όπου βρίσκεται για να προωθήσει το σχέδιο των «Supporters».

Παράλληλα, ο ισχυρός άντρας της Ένωσης δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως αυτός και οι συνεργάτες του προσπαθούν να ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα» τον Γιώργο Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού, να αναφερθεί στις προσπάθειες ανέγερσης νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και στο εγχείρημα των «Supporters», τονίζοντας πως η ανταπόκριση σε αυτό, θα κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό την ανταγωνιστικότητα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν.

«Τις ερχόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης που είναι πολύ καλή και αναμένουμε την απάντηση του γιατί τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά. Αλλά αν δεν θέλει να μείνει στην ομάδα δεν θα σταματήσει η ΑΕΚ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας», τόνισε αρχικά ο κ. Αδαμίδης αναφορικά με τον Κώστα Μανωλά για να συμπληρώσει σχετικά με τον ταλαντούχο άσο του Πανσερραϊκού: «Προσπαθούμε να τον πάρουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιαφέρει πολύ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».

Για το υπάρχων ρόστερ, ανέφερε: «Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Πέρσι κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν όλες. Οι μεταγραφές δεν μπορούν να βγουν όλες».

Για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, τόνισε: «Εμείς πάμε στο Υπουργείο και τους λέμε ότι είμαστε στην μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο. Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό».

Τέλος, αναφορικά με τους «Supporters», υπογράμμισε: «Οι Supporters είναι το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα στηρίξουν την ομάδα μέσω των Supporters. Ωστόσο αν για παράδειγμα έχουμε σύνολο 50000 μέλη στους Supporters τότε θα φτιάξουμε μία ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε. Όσο περισσότεροι Supporters υπάρξουν τόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα που θα φτιάξουμε».



Γιορτή απόψε στο ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR!
Γιορτή απόψε στο ΟΑΚΑ για τους θριαμβευτές του Παναθηναϊκού AKTOR!
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Μέχρι το 2028 στον πάγκο της Ισπανίας ο Σκαριόλο
Μέχρι το 2028 στον πάγκο της Ισπανίας ο Σκαριόλο
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved