«Το απόστημα θα σπάσει»

«Το απόστημα θα σπάσει»

Αποφασισμένοι να στηρίξουν τον Ηρακλή εμφανίζονται οι φορείς της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με τον Θεόδωρο Καράογλου.

Ο βουλευτής Θόδωρος Καράογλου μίλησε στον «Libero 107,4» για τον υποβιβασμό του Ηρακλή και την αρνητική απάντηση της επιτροπής αδειοδότησης τονίζοντας πως οι ψεύτες και οι κλέφτες θα μπουν φυλακή.

Αρχικά λοιπόν τόνισε: «Όλη η Ελλάδα είδε τι συνέβη και πρέπει όλοι να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Μέχρι τώρα το πήγαμε πολύ χαλαρά, κρατήσαμε χαμηλούς τόνους αλλά το έγκλημα ήταν προμελετημένο και πλέον θα αλλάξει η στάση μας καθώς η αναξιοπιστία είναι στο έπακρο. Είναι παντελώς άδικο αυτό που έγινε, αν κάποιος θεωρεί ότι το πρόβλημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Ηρακλής τότε ας πέσει, αν κάποιος πιστεύει ότι με την διάλυση του Ηρακλή θα είναι η λύση για όλα τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου τότε ας πέσει, θα κάνουμε αυτή την παραχώρηση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής έχει προσφέρει πολλά στην Ελλάδα, έχει προσφέρει ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για την πατρίδα, έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην κοινωνία, έχει μια ιστορία 115 χρόνων. Ο αγώνας μας τώρα ξεκινάει και ότι δεν έγινε έως τώρα, τώρα θα γίνει. Θα φέρουμε την ΕΠΟ και το σάπιο καθεστώς της στην Βουλή να λογοδοτήσει και δεν θα είμαι μόνος στον αγώνα αυτό, έχω την υποστήριξη βουλευτών της Θεσσαλονίκης, έχω έρθει σε επαφή και με βουλευτές από την Κρήτη και τα Τρίκαλα. Το απόστημα θα σπάσει και αυτοί οι επαγγελματίες παράγοντες που κλέβουν τα χρήματα του ελληνικού λαού θα τελειώσουν».

Ερωτηθείς για το τι είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος σε εκείνον και τον Γιάννη Ιωαννίδη, απάντησε: «Μας είπε διώξτε τους αλήτες και τους απατεώνες και κάτι θα γίνει. Μέχρι τώρα κάναμε τους μαλ... γιατί προσδοκούσαμε σε μια θετική απόφαση καθώς μας είχε κλείσει το μάτι αλλά πλέον οι μαλ... τέλος. Όσοι ζουν πλουσιοπάροχα από το ποδόσφαιρο εις βάρος του φίλαθλου κόσμου και αυθαιρετούν θα αποκαλυφθούν και θα σπάσει το απόστημα».

Όσο για το τι θα γίνει από δω και πέρα για την υπόθεση του Ηρακλή, υπογράμμισε: «Υπάρχουν οι δικηγόροι που λένε διάφορα αυτή την στιγμή αλλά εγώ πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Οι δικηγόροι λένε για το CAS αλλά εκεί οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες και θεωρώ ότι πρέπει να πάμε στα πολιτικά δικαστήρια και να μπλοκάρουμε όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα μέχρι να έρθει η δικαίωση. Είναι απόφαση της Βουλής να θέσει ο Πιλάβιος το θέμα του ανοίγματος των φακέλων στην ΕΠΟ αλλά και να συζητήσει πάλι με την Βουλή το θέμα της βίας, δεν έχει κάνει όμως τίποτε από αυτά ενώ είχε δεσμευτεί. Ο κ. Πιλάβιος έφτυσε ουσιαστικά την Βουλή και τους βουλευτές αλλά πλέον δεν θα μας φτύνουν και θα λέμε ότι βρέχει, οι ψεύτες και οι κλέφτες που ζουν από το ποδόσφαιρο εις βάρος όλων θα πρέπει να πάνε στην φυλακή. Αλλάζουμε τακτική πλέον, περιμέναμε να βγει μια ευνοϊκή απόφαση, πιστέψαμε σε αυτή αλλά μας κορόιδεψαν».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Εμείς κάναμε ότι μας είπαν διώξαμε τους αλήτες και τα λαμόγια αλλά μας έριξαν τώρα για πλαστογραφία. Πρέπει να πούμε πάντως ότι ήταν μια καραμπινάτη πλαστογραφία και μάλιστα πρέπει να είχε γίνει από βλάκα, όπως φαίνεται από τον τρόπο που πλαστογραφήθηκε το έγγραφο. Ζητήσαμε όμως να μην πληρώσει η ομάδα το λάθος ενός ανθρώπου. Υπάρχει και το θέμα των φακέλων όμως, πρέπει να ανοίξουν όλοι φάκελοι και να φανεί αν δίκαια πέφτουν ο Ηρακλής και ο ΟΦΗ. Εδώ όμως έχει δοθεί άδεια σε ομάδα που έχει συμπεριλάβει στα προσδοκώμενα κέρδη, ποσά που ίσως έρθουν από μια δικαστική διαμάχη».

Κλείνοντας, για τις κινήσεις των πολιτικών της πόλης και το αν στήριξαν τον Ηρακλή, δήλωσε: «Οι φίλοι του Ηρακλή έχουν υψηλό IQ και μπορούν να διαπιστώσουν ποιοι είναι κοντά τους και ποιοι όχι. Στην Θεσσαλονίκη έχουμε πολλούς βουλευτές αλλά και 2 από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης, τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Καστανίδη, από ότι γνωρίζω μάλιστα ο ένας έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για μια άλλη ομάδα παλαιότερα, θα πρέπει να πάρουν θέση. Ο κόσμος του Ηρακλή είναι νοήμων και ξέρει ποιους και πως να πιέσει».



ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved