Μια ανάσα από Βρύζα

Μια ανάσα από Βρύζα

Ο Ζήσης Βρύζας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο βοηθός του Φεράντο Σάντος στην Εθνική ομάδα των Ανδρών μετά την τελευταία επαφή που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα έχει πειστεί να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο στον Παναθηναϊκό και πιθανότατα μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Μάλτα το Σάββατο (04/06) θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και η τυπική επικύρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Αρχικά ο Βρύζας, κατά την πρώτη προσέγγιση που του έκανε ο Δημήτρης Γόντικας, είχε εμφανιστεί διστακτικός στο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους» και είχε αρκετές ενστάσεις που αφορούσαν κυρίως στο παρελθόν του στον ΠΑΟΚ αλλά και στο γεγονός ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Φερνάντο Σάντος και δεν ήθελε να τις διαταράξει.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού από την πλευρά τους, έθεσαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα για τους υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές που είχαν στη λίστα τους και πρόκριναν τη λύση Βρύζα. Η διοικούσα επιτροπή, αποτελούμενη από τους Γόντικα, Πολέμη και Νίκα, έχει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του άλλοτε διεθνή φορ, από τη στιγμή που το έργο του στον ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικό αναλογιζόμενοι και τα χρήματα που είχε στη διάθεσή του για να δαπανήσει.

Ένα παρόμοιο πλάνο θέλει να εφαρμόσει και τώρα ο Παναθηναϊκός, με τον Βρύζα να θεωρείται ιδανικός για να φέρει παίκτες με χαμηλό κόστος αλλά ποδοσφαιρική ποιότητα και παράλληλα με τις διασυνδέσεις που έχει στην Ευρώπη, λόγω της καριέρας του σε ομάδες του εξωτερικού, να προχωρήσει και ζητήματα πωλήσεων ποδοσφαιριστών.

Επίσης, ο Βρύζας θα αναλάβει κατά κάποιο τρόπο και το ρόλο του γενικού αρχηγού στον Παναθηναϊκό αφού η διοικούσα αποφάσισε να μην προσληφθεί ένα ακόμα πρόσωπο για αυτή τη θέση. Ο άλλοτε άσος του ΠΑΟΚ έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο της ομάδας με τη διοίκηση και τον άμεσο συνεργάτη του Φερέιρα σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι των αποδυτηρίων.

Καταλυτικό ρόλο στην άρση των διαφωνιών του Βρύζα, έπαιξε η τελευταία επαφή που είχε με τον Δημήτρη Γόντικα. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έπεισε τον 38χρονο βοηθό προπονητή να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και πλέον εκτός εξαιρετικού απροόπτου, ο Βρύζας θα γίνει ο διάδοχος του Κάρλος Φρέιτας στους «πράσινους» που καλύπτουν το κενό στο συγκεκριμένο πόστο αρκετούς μήνες μετά.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved