Γεωργιάδης: «Τιμή το ενδιαφέρον»

Γεωργιάδης: «Τιμή το ενδιαφέρον»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε στο Onsports και χαρακτήρισε τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του.

Τις τελευταίες μέρες ο μέσος του Πανσερραϊκού πρωταγωνιστεί σε δημοσιεύματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, αλλά και την ΑΕΚ, καθώς οι «πράσινοι» θα κινηθούν προς την κατεύθυνση να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές με τα χαρακτηριστικά του Γεωργιάδη. Έλληνες, ταλαντούχοι, γρήγοροι και με προοπτικές εξέλιξης είναι οι παίκτες που θα αναζητήσει το «τριφύλλι» και το προφίλ αυτό… ταιριάζει «γάντι» στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο νεαρός άσος με δηλώσεις του στο Onsports τόνισε ότι είναι τιμητικό να υπάρχει ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων για τον ίδιο, ενώ όπως υποστήριξε δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες προτάσεις τις οποίες ωστόσο περιμένει να έρθουν για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Ακόμα δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο, πέρα από αυτά που γράφονται για το ενδιαφέρον των ομάδων. Γνώριζα για πιο έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, τώρα υπάρχει και αυτό του Παναθηναϊκού και θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Γεωργιάδη.

Ο μέσος του Πανσερραϊκού, πρόσθεσε ακόμα πως: «Εγώ περιμένω να έρθουν πρώτα οι προτάσεις. Ας έρθουν με το καλό και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει, θα τις εξετάσουμε όλες και θα δούμε τι είναι καλύτερο πριν αποφασίσω».

Όσο για το αν η διοίκηση των «λιονταριών» θα αποτελούσε «εμπόδιο» σε μια πιθανή του μετακίνηση σε άλλη ελληνική ομάδα, ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα και γνωρίζει η διοίκηση κι ο πρόεδρος ότι δεν μπορούν να ζητήσουν πάρα πολλά χρήματα τόσο γιατί είναι δύσκολη η εποχή όσο και γιατί το επόμενο καλοκαίρι θα μείνω ελεύθερος και μπορεί να φύγω χωρίς να εισπράξει χρήματα ο Πανσερραϊκός».

Ο Γεωργιάδης είχε μιλήσει στο παρελθόν για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ενώ για αυτό του Παναθηναϊκού δεν είχε τοποθετηθεί. Όπως τόνισε ο άσος του Πανσερραϊκού, αν έφτανε στις Σέρρες μια πρόταση από τους «πράσινους» θα ήταν σίγουρα κάτι που θα αποτελούσε τιμή για τον ίδιο και θα εξεταζόταν πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να πάρει ο παίκτης την τελική του απόφαση.

«Για μένα θα ήταν κάτι πολύ ικανοποιητικό, το να έρθει μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Είναι τιμή να ενδιαφέρονται για σένα τόσο μεγάλες ομάδες και περιμένω να γίνουν οι προτάσεις για να δούμε ποια θα είναι η καλύτερη και να πάρω την απόφασή μου», σχολίασε χαρακτηριστικά ο διεθνής μέσος.

Όσο για το γεγονός ότι στον Παναθηναϊκό «χτίζουν» ομάδα που θέλει παίκτες με τα δικά του χαρακτηριστικά, ο Γεωργιάδης επισήμανε ότι οι ευκαιρίες που θα έχει εξαρτώνται μόνο από την δική του απόδοση.

«Θεωρώ ότι οι ευκαιρίες που παίρνεις, εξαρτώνται από σένα, από τον ποδοσφαιριστή. Αν ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις που έχει ο προπονητής σου, τότε δεν έχει λόγο να μη σε χρησιμοποιεί. Εγώ πιστεύω στις ικανότητές μου και θεωρώ ότι θα παίξω όπου και να πάω», είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν μια μεταγραφή στον Παναθηναϊκό θα άνοιγε ακόμα πιο πολύ την πόρτα της Εθνικής, ο μέσος των «λιονταριών» απάντησε: «Αυτό πιστεύω ότι είναι σίγουρο. Για μένα είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ακόμα και στον Πανσερραϊκό όπου είμαι, ο κύριος Σάντος με είδε και εκτίμησε τις ικανότητές μου, με πίστεψε και δε δίστασε να με καλέσει. Σε μια ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική, σίγουρα θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και στην Εθνική ομάδα».



Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
Επίσημη η παραμονή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved