Super 3:«Τίποτα δεν χαρίζεται»

Super 3:«Τίποτα δεν χαρίζεται»

Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη κάνει ο Super 3 ενόψει της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Άρη στη νέα του τοποθέτηση καλεί τους φίλους των «κίτρινων» να αποδείξουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον Άρη με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία τέθηκαν σε κυκλοφορία την Τρίτη (31/05).

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Super 3:

«Τίποτα δεν χαρίζεται...

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Barcelona. Μια ομάδα η οποία προέρχεται από μια πόλη, όχι σημαντικά μεγαλύτερη από τη Θεσσαλονίκη, από μια χώρα η οποία δεν έχει πολύ λιγότερα προβλήματα από την Ελλάδα. 

Θαύμασε ολόκληρος ο κόσμος το καταστάλαγμα προσπαθειών πολλών 10ετιών, δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων που ζουν σήμερα αυτό που οραματίσθηκαν κάποιοι λίγοι που έθεσαν τις βάσεις, έδειξαν το δρόμο και τον τρόπο και που μάλλον οι περισσότεροι από αυτούς τους λίγους σήμερα δεν είναι μεταξύ των χιλιάδων οπαδών της Barcelona που ζουν και χαίρονται την απόλυτη αναγνώριση και καταξίωση. Κι όμως, αυτή η ομάδα χρειάστηκε περίπου μια 15ετία για να ξεπεράσουν τα 5.000 μέλη στην αντίστοιχη Λέσχη τους.

«Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό μ’ εμάς» θα βιαστούν ίσως κάποιοι ν’ αναρωτηθούν ενώ κάποιοι άλλοι, βλάκες που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι, θα σπεύσουν να ειρωνευτούν, να χλευάσουν και να προδικάσουν ότι «ο ΑΡΗΣ δεν θα γίνει ποτέ Μπαρτσελόνα». 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν η Μπαρτσελόνα που θαυμάζει ολόκληρη η υφήλιος, αν δεν κινητοποιούνταν ο κόσμος της, αν δεν συνειδητοποιούσε ότι από το χέρι του περνάει να γίνει μεγάλη η ομάδα του, αν δεν έκανε βίωμα την συμμετοχή κι όχι την «υψηλή κριτική» και τον «καναπέ», αν δεν παρέμενε απτόητος από τα πρώτα χρόνια της «αποτυχίας» και της «μετριότητας»

Τίποτα στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο δεν χαρίζεται. Η ύπαρξη στην Ελλάδα των γνωστών παραγκών, παραγκαρχών και των κυκλωμάτων που έχουν στηθεί γύρω από το σίχαμα που κατ’ επίφαση ονομάζεται «ποδόσφαιρο» στην Ελλάδα δεν πρέπει να μας παραπλανά. Ο ΑΡΗΣ και ελάχιστες άλλες ομάδες στη Superleague δεν έχουν τίποτα να περιμένουν να τους χαριστεί και αυτό το έχουμε ζήσει στο πετσί μας πολλές δεκαετίες.

Ο ΑΡΗΣ, μια ομάδα που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους οπαδούς της, έχει ελάχιστες επιλογές για να επιδιώξει την αγωνιστική του καταξίωση. Συμμετοχή και στήριξη, στήριξη και συμμετοχή. Ο ρόλος του λαού του ΑΡΗ είναι ο πλέον σημαντικός και κυρίαρχος. Ξεκινάει από τη στήριξη της ομάδας και καταλήγει στην προστασία και την περιφρούρηση των συμφερόντων της από εξωτερικούς-γνωστούς και εσωτερικούς-ύπουλους εχθρούς, με τους τελευταίους να είναι οι πλέον επικίνδυνοι αλλά και οι πιο σιχαμένοι ταυτόχρονα.

Συνήθως στις ομάδες συμβαίνει το γνωστό γαϊτανάκι: προβεβλημένοι παίκτες λειτουργούν ως μαγνήτης για να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο και να αυξήσουν τις πωλήσεις εισιτηρίων διαρκείας. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στον ΑΡΗ, είναι εκτός τόπου και χρόνου και φυσικά έξω από την φιλοσοφία που πρέπει να έχει ο οπαδός του ΑΡΗ που δεν πρέπει να αναμένει ένα μεγάλο όνομα για να στηρίξει και να ενισχύσει την ομάδα.

Η στήριξη στον ΑΡΗ πρέπει να είναι αυτονόητη, δίχως προϋποθέσεις και δίχως ανταλλάγματα. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι η πρώτη πράξη ενός γνήσιου οπαδού. Ιδιαίτερα μάλιστα για τον οπαδό του ΑΡΗ που γνωρίζει ότι ο αγνωστικός προϋπολογισμός του ΑΡΗ εξαρτάται πλήρως απ’ αυτόν και τη συμμετοχή του, η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας πέρα από μια πράξη δέσμευσης με την ομάδα για την επόμενη αγνωστική περίοδο είναι και μια εξέχουσας σημασίας συνεισφορά στη διαμόρφωση των στόχων και του υλικού της επόμενης χρονιάς.

Ο ΑΡΗΣ είναι από τις ελάχιστες ομάδες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, που την παρούσα στιγμή δεν έχει ούτε οικονομικά, ούτε προπονητικά, ούτε αγωνιστικά προβλήματα ανοικτά. Έχει μόνο προοπτικές, οι οποίες εξαρτώνται πλήρως και απολύτως από τη διάθεσή μας και τη στήριξη που θα παράσχουμε. 

Το πόσο μεγάλος θα μπορέσει τελικά να γίνει ο ΑΡΗΣ, εξαρτάται από τον κόσμο του, απ’ όλους εμάς. Κι αν κάποιοι έχουν επιλέξει τον δρόμο της παραίτησης και της διαρκούς και άγονης γκρίνιας και επίδειξης ξερολίασης, εμείς οι υπόλοιποι είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε την ομάδα, να την βοηθήσουμε να φτάσει τόσο ψηλά ώστε ν’ αναγκάσει ακόμα και τους… απαιτητικούς επιτελάρχες να έρθουν κοντά της. Κι ύστερα να βάλει στόχο να πάει ακόμα καλύτερα, να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Είναι ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί αποφασιστικότητα, πείσμα, μαχητική διάθεση, προσήλωση στην επίτευξη του στόχου και Αρειανό φανατισμό, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα ν’ ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τις οποίες εμείς οι ίδιοι θέτουμε.

Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι το πρώτο βήμα που οφείλει να κάνει ο κάθε συνειδητοποιημένος οπαδός του ΑΡΗ. Από ‘κει και πέρα θα κληθούμε όλοι μας ν’ αποδείξουμε τις δυνάμεις που διαθέτουμε και πόσο ψηλά μπορούμε να πάμε τον ΑΡΗ.

Με πράξεις κι όχι με λόγια… »



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved