Μακρής: «Βήμα παραπάνω»

Μακρής: «Βήμα παραπάνω»

Ως βήμα παραπάνω χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Ατρόμητο ο Γιώργος Μακρής μιλώντας σε αθλητικό ραδιόφωνο.

Ο Έλληνας μέσος, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη (31/5) από την ομάδα του Περιστερίου, μιλώντας στο «Sentra FM» εμφανίστηκε εντυπωσιασμένος από την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις των «κυανόλευκων», ενώ τόνισε πως η Κέρκυρα θα μείνει για πάντα στην καρδιά του.

«Είμαι από τους τυχερούς, γιατί κατάφερα να υπογράψω άμεσα συμβόλαιο και η περίπτωσή μου μόνο καλύτερη θα μπορούσε να γίνει για μένα. Δεν είχα άγχος για την επόμενη… μέρα στην καριέρα μου, αλλά είναι καλύτερο όταν αυτό ξεκαθαρίζει πολύ νωρίς», ήταν αρχικά τα λόγια του δυναμικού αμυντικού μέσου.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, είτε ως αμυντικός, είτε ως μέσος: «Νομίζω αμυντικό χαφ. Στην Κέρκυρα δεν έπαιξα ακριβώς στόπερ, αλλά μπροστά από τους αμυντικός. Κάποιες στιγμές κάλυπτα και μέσα στην περιοχή. Ακολουθούσα κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες εκείνη τη στιγμή».

Για το τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στις διαπραγματεύσεις του Ατρόμητου, ανέφερε: «Οι άνθρωποι του Ατρόμητου με πλησίασαν όταν ήμουν ακόμα στην Β’ Εθνική και από την πρώτη στιγμή γνώριζα πως το σωματείο ήταν σωστά οργανωμένο και είχα εντυπωσιαστεί με αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Ερωτηθείς αν ο Ατρόμητος πήρε αυτό που του άξιζε τη φετινή σεζόν, τόνισε: «Νομίζω ο Ατρόμητος με τη συμμετοχή του στον τελικό πήρε αυτό που του άξιζε, καθώς έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε κάποιους παίκτες που ξεχώριζαν. Στο πρωτάθλημα, ίσως η ατυχία ή κάποιες λεπτομέρειες δεν τον βοήθησε, αλλά νομίζω ότι για να καταφέρει μια ομάδα να παραμείνει, έστω και την τελευταία στιγμή, πρέπει να έχει μια δυναμική».

Ερωτηθείς αν είχε επικοινωνία με τον Γιώργο Δώνη, απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει».

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από την Κέρκυρα, ο Γιώργος Μακρής, ανέφερε: «Νομίζω ότι ήταν μια καλή στιγμή για μένα να προχωρήσω λίγο περισσότερο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου η Κέρκυρα, γιατί είναι η ομάδα που μου έδωσε το βήμα να φανώ στην Α’ Εθνική».

Για το αν είχε επαφές με τους ανθρώπους των «Φαιάκων» για να παραμείνει, υποστήριξε: «Είχα συζητήσεις, αλλά είχα ξεκαθαρίσει από πλευράς μου κάποια πράγματα νωρίτερα. Είμαι ευχαριστημένος από την Κέρκυρα, αλλά ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω».

Ακόμα, αναφέρθηκε στα νέα οικονομικά δεδομένα: «Νομίζω ότι τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Όταν ακούμε για τις μεγάλες ομάδες, με τις διοικήσεις να έρχονται και να φεύγουν είναι δύσκολο ναν μην επηρεάζονται οι παίκτες. Εγώ κοιτάω κι άλλα πράγματα. Θέλουμε δε θέλουμε θα προσαρμοστούμε σε αυτές τις καταστάσεις».

Τέλος, για τον μεγάλο τελικό του Champions League και την ομάδα που υποστήριζε, απάντησε: «Ήμουν με την Μπαρτσελόνα. Έχουν ξεφύγει όλοι. Δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να τους αντιμετωπίσει».



Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved