Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το νοσοκομείο Λεμεσού, στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή τόσο την πρόσφατη επίσκεψη αντιπροσωπείας των «ερυθρόλευκων» όσο και την οικονομική ενίσχυση της παιδιατρικής κλινικής.

Την επιστολή υπέγραψε η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λεμεσού Δρ. Α. Αγγελή, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Προς τον Πρόεδρο και την Ηγεσία του Ολυμπιακού Πειραιώς

Αξιότιμοι κύριοι,

Η Διεύθυνση, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό του Παιδιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού σας εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες που κατά την πρόσφατη επίσκεψή σας στην Κύπρο και μέσα στα πλαίσιο του Κοινωνικού έργου που επιτελείτε, παρόλο το βεβαρημένο σας πρόγραμμα εντάξατε την επίσκεψη στο Παιδιατρικό Τμήμα, στις άμεσες προτεραιότητές σας.

Η επίσκεψη του Προέδρου της ΠΑΕ, του αντιπροέδρου, του διευθύνοντα συμβούλου, του τεχνικού συμβούλου των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και άλλων παραγόντων, μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας συγκίνησε η αγάπη και το ενδιαφέρον προς τα νοσηλευόμενα παιδιά. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρουσία μικρών παιδιών των σχολών ποδοσφαίρου της ομάδας σας, στην Κύπρο που με πολλή ευαισθησία μοίρασαν δώρα στους μικρούς μας ασθενείς και δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που εκ μέρους του Ολυμπιακού απλόχερα και με πολλή αγάπη προσέφερε επιταγή 10.000 ευρώ για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με τα χρήματα αυτά παραγγέλθηκε ιατρικός εξοπλισμός που θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα νοσηλευόμενα παιδιά, αλλά και θα διευκολύνει το έργο του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.

Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και στον Ολυμπιακό Πειραιώς να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία.»



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved