Με Φερέιρα και... νέους!

Με Φερέιρα και... νέους!

Στα χέρια του Πορτογάλου τεχνικού θα συνεχίσει να βρίσκεται το «τιμόνι» του Παναθηναϊκού, όπως ανακοινώθηκε δια στόματος Αδαμάντιου Πολέμη

Στην άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να κάθεται και την προσεχή αγωνιστική σεζόν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς αυτό αποφασίστηκε στην σύσκεψη της διοικούσας επιτροπής της «πράσινης» ΠΑΕ.

Καμία απόφαση, εξάλλου, δεν έχει ληφθεί προς το παρόν για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αδαμάντιος Πολέμης, ο οποίος ωστόσο, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θ' αναζητήσει στο μεταγραφικό «παζάρι» του φετινού καλοκαιριού νεαρούς κι εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Ο κ. Πολέμης, κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ Πανθηναϊκός, μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Αποφασίσαμε να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο ο κ. Φερέιρα. Είχαν προηγηθεί αρκετές συζητήσεις μαζί του. Είχαμε ταύτιση απόψεων και αποφασίσαμε ομόφωνα να παραμείνει.

Εντός της εβδομάδας θα ληφθεί απόφαση για τον τεχνικό διευθυντή. Υπάρχουν και Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι και θα αποφασίσουμε μέσα στην εβδομάδα.
Έχοντας ξένο προπονητή, άποψή μου είναι να απευθυνθούμε σε Έλληνα τεχνικό διευθυντή. Από βδομάδα θα ξέρουμε.

Για τις μεταγραφές: «Συζητήσαμε για όλα τα θέματα. Για τους δανεικούς, τις πωλήσεις, τις αγορές.

Για τις πωλήσεις θα ενεργήσουμε ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα έχουμε. Όταν τελειώνει ένα θέμα, θα το ανακοινώνουμε. Ο σχεδιασμός είναι σε συνάρτηση με το οικονομικό. Αν γίνει ένα θαύμα και μπουν χρήματα, τότε θα μπορούμε να μιλάμε αλλιώς».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε κλείσει ένα προπονητικό κέντρο στην Αυστρία για 10 ημέρες και μετά θα επιστρέψουμε στην πίσω για να συνεχίσουμε την προετοιμασία για το Champions League».

Ο Αδαμάντιος Πολέμης στη συνέχεια ρωτήθηκε τι μέλλει γενέσθαι με τις πωλήσεις και τις μεταγραφές, λέγοντας:
«Πρέπει να γίνουν και πωλήσεις και αγορές. Δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια όπως πριν από δύο χρόνια. Θα επιδιώξουμε να μπουν νέοι παίκτες, να είναι ορεξάτοι για να μπορέσουν να διακριθούν. Νέους, γρήγορους, να μπορούν να παίζουν πιο επιθετικά. Η ομάδα χρειάζεται ανανέωση για να μπορούμε να παίξουμε καλύτερα φέτος».
Σε ερώτηση για τον Αμπντούν, είπε: «Μιλήσαμε για τον Αμπντούν και για άλλους, για Έλληνες και για αλλοδαπούς. Όταν καταλήξουμε κάπου θα το ανακοινώσουμε, αλλά δεν υπάρχει κάτι που να βρίσκεται σε κάποιο στάδιο. Όταν προσπαθείς να κόψεις έξοδα, θα δεις τι μπορείς να κάνεις».

Για τις διοικητικές εξελίξεις:

«Πριν τις 30/6 θα καλέσουμε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. Η θητεία του τελειώνει, οπότε θα βγει νέα διοικούσα επιτροπή».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Με αυτά που θα κάνουμε, ελπίζουμε να έχουμε πιο νέα ομάδα σε ηλικία. Το κέντρο μας να βοηθάει την επίθεση».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved