Πορτίγια: «Νιώθω πολύ άνετα»

Πορτίγια: «Νιώθω πολύ άνετα»

Ενθουσιασμένος που θα ζήσει την ατμόσφαιρα στο «El Clasico» της Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος μέσος του Άρη.

Ο Κριστιάν Πορτίγια, με συνέντευξη που παραχώρησε στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη, μίλησε για αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ενώ υποστήριξε πως νιώθει πολύ άνετα στην ομάδα και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα στο ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πορτίγια στον ΑΡΗΣ FM:

«Το σημαντικό είναι ότι κάναμε καλή εμφάνιση χθες. Η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι έχω συνηθίσει να παίζω, με δύο αμυντικά χαφ, αλλά όποτε κληθώ να παίξω στο χώρο του κέντρου, είτε με ένα αμυντικό χαφ, είτε με περισσότερα, εγώ θα παίζω με τον ίδιον τρόπο, δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Αναφορικά με την προσαρμογή του στον Άρη είχε να πει: «Είχα συλλέξει αρκετές πληροφορίες για τον ΑΡΗ και σε συνδυασμό με όσα έμαθα για τους συμπαίκτες μου, ήδη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά στη νέα μου ομάδα».

Για την αγωνιστική εικόνα των «κιτρίνων» στο Παγκρήτιο: «Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε διάθεση και κάναμε κλασικές ευκαιρίες. Βέβαια δεν ήρθε  γκολ, αλλά αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, οι ευκαιρίες μας θα μετουσιωθούν σε γκολ».

Ερωτηθείς για τα χαρακτηριστικά του αλλά και την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται είπε: «Ένα από τα χαρακτηριστικά μου είναι ότι μου αρέσει να πατάω περιοχή και να κάνω σουτ. Όσο για την ευκαιρία, βρέθηκα σε καλή θέση και γι’ αυτό στενοχωριέμαι. Σούταρα με το αριστερό μου πόδι, με αποτέλεσμα να μη γίνει το σουτ όπως θα ήθελα εγώ».

Για τις εσωτερικές αλλαγές στην ομάδα μετά την παραίτηση Κούπερ τόνισε: «Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έχει διάθεση για νίκες, παρά την αλλαγή προπονητή. Αυτό δεν άλλαξε κάτι. Εμείς εξακολουθούμε να έχουμε όρεξη για νίκη. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του σχέδιο και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του» είπε σχετικά με τις εξελίξεις στην ομάδα μετά την παραίτηση του Κούπερ.

Αναφορικά με τον επόμενο αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον ΠΑΟΚ (30/01 19:30) ο Ισπανός δήλωσε: «Ανέτρεξα στο διαδίκτυο και έχω εικόνες από προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βιώσω αυτό το ματς και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε τους βαθμούς της νίκης, με βάση τους στόχους που έχουμε θέσει στο Πρωτάθλημα. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία μας με όσα είπαμε, μετά από το χθεσινό ματς».

Τέλος, ο 22χρονος αναφέρθηκε στην δική του απόδοση και την γενικότερη αγωνιστική του εικόνα λέγοντας: «Ήδη νιώθω πολύ άνετα, κάτι που παρατηρώ μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις. Άρα,  παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση, θα ανακτώ  τον εαυτό μου και θα με βλέπετε όλο και καλύτερο».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved