Κατσικοκέρης: «Θα πετύχω»

Κατσικοκέρης: «Θα πετύχω»

Έτοιμος να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον Εργοτέλη να πετύχει τους στόχους του, εμφανίστηκε ο Νίκος Κατσικοκέρης, μιλώντας αποκλειστικά στο Onsports.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των Κρητικών στο μεταγραφικό «παζάρι» του καλοκαιριού, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νέα προοπτική στην καριέρα του, τονίζοντας πως το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στους «κιτρινόμαυρους» ήταν αυτό που τον κέρδισε κατά την διάρκεια των επαφών με το «συγκρότημα» του Ηρακλείου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Κατσικοκέρη στο Onsports:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου με τον Εργοτέλη;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Είναι ένα υγιές σωματείο και οι άνθρωποι στην ομάδα είναι αξιόλογοι και εξαιρετικοί. Γνωρίζω ότι θα έχω τις ευκαιρίες να αποδείξω τις ικανότητές μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ποια ήταν η αντιμετώπιση των ανθρώπων της ομάδας προς το πρόσωπό σου, σε όλη τη διαδικασία των συζητήσεων;

«Γνώρισα ανθρώπους που δεν είχα ξαναδεί. Ο πρόεδρος, ο προπονητής και ο γενικός αρχηγός της ομάδας, μου φέρθηκαν από την αρχή σαν παιδί τους και έχω δει πως έχω έρθει σε μία οικογένεια και νιώθω σαν στο σπίτι μου».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Αρχικά περιλαμβάνει πολύ δουλειά και η πετυχημένη χρονιά που έκανα φέτος να την επαναλάβω και τη νέα περίοδο, για να αποδείξω την αξία μου και κάτω από σκληρή δουλειά να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Αποτελείς προσωπική επιλογή του Νίκου Καραγεωργίου και του τεχνικού τιμ του Εργοτέλη. Αυτό μεγαλώνει την πίεση;

«Όταν μια ομάδα έχει ένα πλάνο και αποτελείς επιλογή του προπονητή και του Γενικού Αρχηγού, Σταύρου Λαμπράκη, σε γεμίζει με φιλοδοξίες και πρέπει να αποδείξει ότι είναι δεν είναι τυχαίο. Είναι ένα μεγάλο κίνητρο ότι ήμουν επιλογή τους και αποφάσισαν να με φέρουν στην ομάδα».

Πήρες μεταγραφή από ομάδα της Football League 2 σε ομάδα της Super League. Θεωρείς πως θα είναι δύσκολη η προσαρμογή σου στην ομάδα;

«Επειδή γνωρίζω πως λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ο Εργοτέλης, που δεν έχει καμία σχέση με τον Πλατανιά, δεν θα είναι για μένα κάτι πρωτοφανές. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά θεωρώ ότι έχω όλα τα φόντα για να πετύχω».

Ο Εργοτέλης χρόνο με το χρόνο βάζει πιο ψηλά τον πήχη. Θεωρείς πως η ομάδα έχει τα φόντα να «χτυπήσει» την έξοδο στην Ευρώπη;

«Ο Εργοτέλης αυτά τα χρόνια στέκεται πολύ καλά στο πρωτάθλημα και θέλει να αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Εγώ θα κάνω όσο το δυνατόν καλύτερη δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σύμφωνα με το πλάνο που μου ανέλυσε ο προπονητής για τη νέα χρονιά».



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved