«Δένει» δύο, φεύγουν αρκετοί

«Δένει» δύο, φεύγουν αρκετοί

Την ανανέωση συμβολαίου στους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Αντώνη Πετρόπουλο προχωράει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, την ώρα που αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από το «πράσινο» ρόστερ.

Είναι δεδομένη η πρόθεση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» να στραφούν σε Έλληνες παίκτες από τη νέα σεζόν και γενικά σε προσιτές λύσεις που δε θα κοστίζουν πολύ και θα έχουν προοπτικές εξέλιξης για το μέλλον. Τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας και για αυτό η διοίκηση του Παναθηναϊκού ετοιμάζεται να τους κρατήσει στην Παιανία και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα είναι ο πρώτος που θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει ως το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Μια πρώτη συζήτηση έχει γίνει μεταξύ του Έλληνα φορ και της διοίκησης και φαίνεται ότι το θέμα θα κλείσει θετικά με τον «Πετρογκόλ» να μένει στην Παιανία και μετά το 2012 που τελειώνει το παρόν συμβόλαιό του.

Σειρά θα πάρει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, για τον οποίο θεωρούν στον Παναθηναϊκό ότι έχει την ποιότητα να αποτελέσει μέρος του βασικού κορμού της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια, που επίσης έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2012. Η διοίκηση έχει στα σχέδιά της να κάνει μια επαφή με το διεθνή μέσο έτσι ώστε να του προτείνει επέκταση συμβολαίου.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους Σωτήρη Νίνη και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, αν δεν φτάσει κάποια καλή πρόταση για τους δύο μέσα στο επόμενο διάστημα και παραμείνουν στο «τριφύλλι». Από εκεί και πέρα, τον Ιούνιο του 2012 θα τελειώσουν και τα συμβόλαια των Σεντρίκ Καντέ και Γιοσού Σαριέγκι, ωστόσο για τους δύο έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς δε βιάζονται στο «τριφύλλι» και αναμένεται να αρχίσουν τις επαφές μαζί τους κατά τη διάρκεια της σεζόν που έρχεται.

Πέρα όμως από τις παραμονές και τις ανανεώσεις, στον Παναθηναϊκό θα υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις αυτό το καλοκαίρι. Στην Παιανία υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Φερέιρα, που δείχνει ότι παραμένει, και θα περάσουν στο προσεχές διάστημα την πόρτα της εξόδου είτε με την μορφή αποδέσμευσης, δανεισμού ή πώλησης.

Μια περίπτωση είναι αυτή του Σίλβα Κλέιτον, για τον οποίο οι πιθανότητες παραμονής είναι μοιρασμένες, όπως συμβαίνει και με τον Λουίς Γκαρσία που ρέπει ωστόσο περισσότερο προς την έξοδο. Από εκεί και πέρα, δεδομένα θέση στο ρόστερ δε θα έχουν οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Νταμιέν Πλεσί και Σίντνεϊ Γκοβού που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα στον Παναθηναϊκό την φετινή περίοδο.



Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved