Συνεχίζουν μαζί

Συνεχίζουν μαζί

Όλα δείχνουν ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι και την επόμενη περίοδο ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Αποφασίζουν για τεχνικό διευθυντή οι «πράσινοι».

Η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Πορτογάλο τεχνικό έγινε τη Δευτέρα (30/05) σε καλό κλίμα με τον 65χρονο προπονητή να παίρνει από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο όλες τις εγγυήσεις που ζητούσε, για να παραμείνει στον «πράσινο» πάγκο.

Όπως είχαμε αναφέρει, ο Φερέιρα δεν ενδιαφερόταν για το μπάτζετ, το οποίο θα είναι μειωμένο και το γεγονός ότι θα έπρεπε να δουλέψει με ένα ρόστερ που θα έχει λιγότερους «σταρ» και περισσότερους «ελπιδοφόρους» παίκτες. Ο Πορτογάλος το έχει… ξανακάνει αυτό στην Πόρτο, όταν δούλεψε με ανάλογο πρότζεκτ.

Στη συνάντηση των δύο την Δευτέρα, έγινε αρχικά ένας απολογισμός της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια ο Δημήτρης Γόντικας παρουσίασε αναλυτικά στον Φερέιρα το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Αναλύθηκαν μεταγραφικοί στόχοι, τέθηκαν εκ νέου αγωνιστικοί στόχοι, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά και της παρουσίας του Παναθηναϊκού τουλάχιστον στα play off του Champions League, κάτι που σημαίνει σίγουρη παρουσία στους ομίλους του Europa League.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο, με το θέμα του τεχνικού διευθυντή να είναι αυτό που, πλέον, περνάει σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους», με τον Πορτογάλο να δίνει τη γνώμη του στον Γόντικα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αποφασίζει η διοικούσα

Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού είναι αυτή που θα αποφασίσει για την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή των «πρασίνων» και φυσικά για το ποιος θα είναι αυτός. Οι Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας, θα έχουν συνάντηση σήμερα (31/05) κατά πάσα πιθανότητα το απόγευμα, έτσι ώστε να τους παρουσιάσει το πλάνο για τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Γόντικας και να τους ενημερώσει παράλληλα για τις συζητήσεις που έκανε χθες με τον Φερέιρα.

Εκτός, όμως, του θέματος του Πορτογάλου, θα «τρέξει» το θέμα του τεχνικού διευθυντή που επείγει για το «τριφύλλι», καθώς πρέπει να προχωρήσουν οι πωλήσεις, οι περικοπές, οι αποδεσμεύσεις και φυσικά οι μεταγραφές που θέλουν να κάνουν οι «πράσινοι».

Σε ό,τι αφορά τους υποψήφιους για τη θέση, οι λύσεις από την Ελλάδα δείχνουν να υποχωρούν για την ώρα, αφού Βρύζας, Φύσσας και Μάρκος δεν φαίνεται να είναι στην παρούσα φάση οι πρώτες επιλογές, με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να κρατάει το ρόλο του φαβορί και τους Νάνι, Φαλκς και Πλανές να είναι πάντα στη λίστα από το εξωτερικό.

Μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις

Όταν οριστικοποιηθεί το θέμα της παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα αλλά και της πρόσληψης του τεχνικού διευθυντή, θα αρχίσει να «τρέχει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτος υποψήφιος να φορέσει τα πράσινα είναι ο Τζαμέλ Αμπντούν της Καβάλας, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν προχωρήσει, ενώ στα υπόψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι και ο Ζαουάντ Ζαϊρί που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Παράλληλα, στο «τριφύλλι» θέλουν να ανανεώσουν τα συμβόλαια των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Αντώνη Πετρόπουλου, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που θα αποτελέσουν παρελθόν από την Παιανία, καθώς δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα και δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό για τη νέα σεζόν.



Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved