Λίνο: «Πρώτα ο Αρης, μετά ο Ολυμπιακός»

Λίνο: «Πρώτα ο Αρης, μετά ο Ολυμπιακός»

Ο 'Αλβες Λίνο αρχίζει σιγά σιγά να αποκτάει αγωνιστικό ρυθμό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα ματς με Αρη και Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μπακ μίλησε στον Sport103 fm για την νίκη με την Ξάνθη, την απουσία των Βιτόλο και Γκαρσία και πόσο επηρέασε την ομάδα και στέκεται στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει ξεχωριστά τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό.

Για την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης: «Ήταν γενικά ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν σε εξαιρετική φόρμα, έπαιζε πολύ δυνατά, κόντρα σε μία ομάδα που επίσης έπαιζε δυνατά. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε, αλλά ήταν δεδομένο ότι θα γυρνούσαμε το παιχνίδι, είτε με τον Σαλπιγγίδη είτε με κάποιον άλλον. Ήμουν σίγουρος ότι θα γυρνούσαμε το παιχνίδι, γιατί είχα εμπιστοσύνη στους φίλους μου (σ.σ. στους συμπαίκτες του), η Τούμπα ήταν γεμάτη και είχαμε τη βεβαιότητα ότι στο γήπεδό μας θα παίρναμε τη νίκη, γιατί έτσι γίνεται πάντα».

Για την απόδοση της ομάδας και την αγωνιστική βελτίωσή της: «Δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι στο Β' γύρο. Είμαι ευχαριστημένος από τον ΠΑΟΚ, έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας, ακόμη και αν δεν αισθανόμαστε πολύ καλά κερδίζουμε και το σημαντικότερο είναι ότι έχουν ανακτήσει την αυτοπεποίθησή μας, την οποία είχαμε χάσει λίγο στην αρχή του Α' γύρου».

Για την απουσία των Γκαρσία και Βιτόλο: «Ακριβώς αυτές οι πολύ σημαντικές απουσίες δίνουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ο Γκαρσία και ο Βιτόλο κάνουν όλο το κέντρο απροσπέλαστο, έχουμε συνηθίζει να αγωνιζόμαστε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια με αυτούς στη μεσαία γραμμή. Η ομάδα, όμως, είναι δουλεμένη και αυτοί που μπαίνουν να καλύψουν τα κενά, προσπαθούν να ανταποκριθούν όπως αυτοί που λείπουν».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν και την αγωνιστική βελτίωση που απαιτείται: «Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, ο ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια, τον αναγκάζει και το δύσκολο πρόγραμμα, με παιχνίδια κόντρα σε Άρη, Ολυμπιακό. Η ομάδα ανεβάζει στροφές, δουλεύει σκληρά, θεωρούμε ότι... τελείωσαν τα αστεία και ότι η αγωνιστική βελτίωση είναι μονόδρομος για εμάς».

Για το αν σκέφτεται περισσότερο το ματς με τον Άρη ή εκείνο με τον Ολυμπιακό: «Προς το παρόν, δε συγχέουμε δύο στόχους. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Άρη, που είναι για το πρωτάθλημα και κατόπιν θα σκεφτούμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι διαφορετικό ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και διαφορετικό ένα για το Κύπελλο, όπου κυνηγάς την πρόκριση».

Για όσα έγιναν πέρσι στο «Βικελίδης»: «Θυμάμαι τι συνέβη πέρσι, περίπου τέτοιο καιρό στο αντίστοιχο παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς από όλες τις απόψεις. Έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά και ψυχολογικά. Δε θέλω να σχολιάσω τι συνέβη με το διαιτητή. Πρέπει να σκεφτόμαστε σαν να μη συνέβη ποτέ, για να μη μας επηρεάσει».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ να καλύψει τη διαφορά από τον Παναθηναϊκό: «Θεωρώ ότι πλέον αυτό είναι πιο εφικτό. Ίσως μετά από δύο Κυριακές, αν νικήσουμε και τον Παναθηναϊκό, να καλύψουμε αυτήν τη διαφορά. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τα αποτελέσματά του. Αυτό που προέχει για εμάς, είναι να νικήσουμε την Κυριακή και μετά να υποδεχτούμε τον Παναθηναϊκό».



NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
NBA: Δραματική πρόκριση των Σίξερς στα playoffs, «ζωντανοί» οι Μπουλς
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
Εργκίν Αταμάν: «Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του - Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved