«Ο Χάβος αποφασίζει για Μπαλάφα»

«Ο Χάβος αποφασίζει για Μπαλάφα»

Ο εκπρόσωπος του Σωτήρη Μπαλάφα και του Ντάριο Κρέσιτς, κύριος Γλυκός μίλησε στον Libero 107.4 για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

Για τον Μπαλάφα είπε πως τη Δευτέρα θα φανεί το μέλλον του στην συνάντηση με τον Χάβο, ενώ για τον Κροάτη πορτιέρο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το Σωτήρη Μπαλάφα: «Πραγματικά υπήρξαν ολοκληρωμένες συζητήσεις με τον Πανιώνιο και τα είχαμε βρει. Είχαν τακτοποιηθεί όλα. Απλά έπρεπε να είναι στην αποστολή στον αγώνα με την Ξάνθη. Ήθελε να προσφέρει έστω και στον τελευταίο αγώνα γιατί αγαπάει την ομάδα. Είναι καλό εργαλείο και προσφέρει μέσα στον αγώνα. Αδίκως κρίθηκε τόσο αυστηρά μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα. Μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα. Ο Σωτήρης έχει προσμονή να παίξει γιατί είναι απαραίτητο να εξελιχθεί και ως ποδοσφαιριστής. Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος ο Ζαγοράκης πήρε την πρωτοβουλία να γίνει συζήτηση μετά τον αγώνα με την Ξάνθη. Θα υπάρξει μια συνομιλία με τον Χάβο τη Δευτέρα και θα γίνει σεβαστή η επιθυμία της ομάδας».

Για την στάση του παίκτη: «Αν και γνώριζε πως είναι προς παραχώρηση δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αδιάφορος. Είναι εκπληκτικός χαρακτήρας αλλά και επαγγελματίας. Το πάθος και ο επαγγελματισμός του τον έκαναν να τα δώσει όλα στο ματς με τον Βόλο και την Ξάνθη. Προσφέρει τα πάντα μέσα στο γήπεδο».
Για την στάση του κόσμου προς τον Μπαλάφα:«Αυτή η επιφυλακτικότητα προς τον Μπαλάφα ίσως οφείλεται στο ότι κάποιες θέσεις στο γήπεδο, όπως αυτή του «κόφτη» που παίζει ο Σωτήρης δεν μπορεί να προσφέρει θέαμα. Εδώ απαξιώσαμε τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο Μπαλάφας ήταν βασικός και αναντικατάστατος σε όλες τις ομάδες των Ελπίδων. Ο ρόλος του και δεν αρέσει στον κόσμο και στο πρώτο λάθος μπορεί να υπάρξει έντονη κριτική. Έφτασε στο σημείο να φταίει για όλα ο Μπαλάφας». 

 Για τον Ντάριο Κρέσιτς και την επικείμενη μεταγραφή του: «Ο Ντάριο έπαιξε λόγω του τραυματισμού του Χαλκιά και δικαίως κράτησε την θέση του. Έχει απόλυτο σεβασμό στον Χαλκιά. Οι επιδόσεις του στην Ευρώπη τράβηξαν το ενδιαφέρον. Ήρθαν ομάδες σε εμένα και τους προέτρεψα να μιλήσουν με τον ΠΑΟΚ. Επίσημη κρούση αυτή την στιγμή δεν υπάρχει. Εγώ δέχτηκα τηλεφωνήματα από τρεις χώρες. Ιταλία, Τουρκία και Γερμανία.Έχω ενημερώσει τον ΠΑΟΚ γιατί πρώτα απ' όλα υπάρχει η ρήτρα των 2 εκ. Θα ήταν αντιδεοντολογικό να μην ενημερώσω. Ο ΠΑΟΚ δεν μας έκλεισε την πόρτα, είναι ανοιχτός σε συζήτηση». 

Για την γνώμη του Κρέσιτς: «Η αγάπη του κόσμου πριν καν υπογράψει, όταν τον συναντούσαν  τον έκανε να αγαπήσει τον σύλλογο. Έχει τεράστιες φιλοδοξίες και ονειρεύεται να παίξει σε τεράστιο επίπεδο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν παίζει. Θα φύγει μόνο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα και αν ικανοποιηθεί οικονομικά και ο ΠΑΟΚ».



O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
O Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει υπαλλήλους και δίνει έως 30.000 ευρώ ετησίως!
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Γιαννακόπουλος: "Ο Ναν μαζί με Βράνκοβιτς και Αλβέρτη"
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Αταμάν: «Υπάρχει ισχυρός δεσμός με τον Γιαννακόπουλο - Νομίζω ότι θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια»
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
Τελικός Conference League: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός και πόσο κοστίζουν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved