Προσεκτικά βήματα…

Προσεκτικά βήματα…

Αναμφίβολα αυτή η εποχή έχει την δική της γοητεία. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, οι ποδοσφαιριστές κάνουν χρήση της καλοκαιρινής της άδειας, ενώ οι διοικήσεις σε συνεργασία με τους προπονητές καταστρώνουν τα πλάνα για την νέα χρονιά.

Ο κάθε οπαδός από την πλευρά του κάνει όνειρα και μέσα στο μυαλό του πλάθει την ομάδα που θα επιθυμούσε να δει ο ίδιος εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Μια ομάδα ανταγωνιστική, που να τον «γεμίζει» και έχει τις προϋποθέσεις να φτάσει ψηλά.

Καθημερινά ανοίγοντας τον υπολογιστή ή ξεφυλλίζοντας μια εφημερίδα ή ακούγοντας έναν ραδιοφωνικό σταθμό γίνεται αποδέκτης διάφορων μηνυμάτων. Διαπιστώνει μια «παρέλαση» ονομάτων, υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, δημιουργούν προσδοκίες και δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη.

Από αυτήν την πεπατημένη ο Αρης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η ονοματολογία, η μεταγραφολογία και η σεναριολογία το τελευταίο δεκαήμερο κυριαρχούν στο ρεπορτάζ των «κιτρίνων». Κάτι, που –λίγο έως πολύ- είναι αναμενόμενο.

Τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που γράφτηκαν και ακούστηκαν είναι ουκ ολίγα. Κάποιοι από αυτούς ενδεχομένως να περάσουν το κατώφλι του «Κλεάνθης Βικελίδης» ή μπορεί κιόλας να μην αποκτηθεί και κανένας και οι μεταγραφές που θα γίνουν να αφορούν άλλους παίκτες.

Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη έχει να κάνει με την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, για την οποία διοίκηση και τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Το βέβαιο είναι ότι στον Αρη ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς προχωράει με προσεκτικά βήματα. Ο προγραμματισμός έχει γίνει και την ώρα που κάποιες άλλες ομάδες, δεξιά και αριστερά, ψάχνουν για προπονητή και παίκτες, οι «κίτρινοι» έχουν οριοθετήσει τους στόχους τους. Στην Αλκμήνης γνωρίζουν ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα.             

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν στον Αρη θα γίνουν, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί στον κατάλληλο χρόνο έτοιμη από κάθε άποψη, ούτως ώστε τη νέα χρονιά να πετύχει τους στόχους της.

Υ.Γ.: Την τελευταία μέρα του Μαΐου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Όπως επισήμανα στην προηγούμενη τοποθέτησή μου, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες των «πακέτων». Μάλιστα, κάνοντας μια σύγκριση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτό που διαπιστώνει κανείς είναι ότι καταγράφονται οι μεγαλύτερες μειώσεις που έχουν γίνει.

Ο κόσμος του Αρη έχει κρίση, άποψη και βλέπει ποιοι νοιάζονται για το καλό του και προσπαθούν να τον διευκολύνουν σε αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε.

Υ.Γ. 1: Και ένα σχόλιο για την Μπαρτσελόνα. Το ότι κατέκτησε πανάξια το βαρύτιμο τρόπαιο του Champions League και ότι είναι η κορυφαία ομάδα στον κόσμο, το έχουν παραδεχτεί εχθροί και φίλοι. Προσωπικά δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι διδάσκει ποδόσφαιρο και «ζωγραφίζει» μέσα στο γήπεδο. Όπως ο Χουάν Μιρό, ο Πικάσο και ο Σαλβαντόρ Νταλί…



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved