Κυριάκος: «Δεν έχω πρόταση»

Κυριάκος: «Δεν έχω πρόταση»

Το ότι δεν έχει πρόταση από την ομάδα της Λάρισας επισήμανε με δηλώσεις του ο Τάσος Κυριάκος.

Ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παρέθεσε ο Τάσος Κυριάκος στο «athleticlarissa» αναφέρονταν στην ΑΕΛ, την παλιά του ομάδα και σύμφωνα με κάποιες φήμες και μπορεί και τη νέα. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι ο ΠΑΣ, τόνισε πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τους «βυσσινί».

«Ναι, προτεραιότητα έχει ο ΠΑΣ, που αγωνιζόμουν φέτος, ήδη έχω μία πρόταση στα χέρια μου και περιμένουν να τους δώσω την τελική μου απάντηση. Από κει και πέρα, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση από την ΑΕΛ. Από τον κόσμο και τους δημοσιογράφους μαθαίνω ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, δεν έχω κάτι επίσημο στα χέρια μου, βέβαια με τιμάει πολύ αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΛ, γιατί είναι η ομάδα της πόλης μου.» δήλωσε ο Τάσος Κυριάκος, ο οποίος προσπάθησε να δώσει και κάποιες συμβουλές ώστε να δημιουργήσει μια καλή ομάδα η Λάρισα τη νέα σεζόν.

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάρεις καλούς παίκτες και αυτό πρέπει να γίνεται σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν αγωνίζεται μια ομάδα. Θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την πραγματικότητα, το ελληνικό πρωτάθλημα, αν και στην 2η κατηγορία πρέπει υποχρεωτικά να έχεις έναν αριθμό Ελλήνων παικτών. Επίσης χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο, που είναι πικραμένος, πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα ψυχολογικά, μπορεί ένα παιχνίδι να μην ξεκινήσει καλά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια όμως, το να χάσεις ένα και δύο ματς, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και το πρωτάθλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε: «Επισημαίνω λοιπόν, ότι χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο και την διοίκηση, καλές μεταγραφές για να κάνεις πρωταθλητισμό, γιατί θα είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος, καθώς υποβιβάστηκαν και άλλες πολύ καλές ομάδες και θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πιστεύω ότι θα είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα από την περσινή χρονιά που αγωνιζόμουν εγώ σε αγωνιστικό επίπεδο πάντα.».

«Μου δόθηκε η ευκαιρία δύο φορές να πάω να παρακολουθήσω παιχνίδια, έμεινα εντυπωσιασμένος από τον κόσμο, από το γήπεδο, από όλα, αλλά έχουμε φτάσει στο 2011 και συζητάμε για κάποια πράγματα(π.χ. εγκαταστάσεις, γήπεδα) που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια. Σίγουρα το νέο γήπεδο της ΑΕΛ δεν είναι κόσμημα για την πόλη της Λάρισας μόνο, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Νομίζω ότι πρέπει και οι άλλες ομάδες και οι παράγοντες να μιμηθούν το παράδειγμα του κ. Πηλαδάκη, ώστε να καταφέρουν να φτιάξουν τα επόμενα χρόνια σύγχρονες εγκαταστάσεις, αν θέλουμε να πάμε βήματα μπροστά στο ποδόσφαιρο, είναι καλό και για τις ομάδες, ώστε να έχουν έσοδα, αλλά και για τους αθλητές που αγωνίζονται», σχολίασε ο Λαρισαίος επιθετικός για το νέο παλάτι της ΑΕΛ



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved