Σπανός: «Μένει ο Δώνης»

Σπανός: «Μένει ο Δώνης»

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε επισήμανε ότι ο Γιώργος Δώνης θα μείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Με αφορμή την παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Ατρόμητου, ο Γιώργος Σπανός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στο Περιστέρι. Στην εκδήλωση ήταν παρόντες παλαίμαχοι της ομάδας, εκπρόσωποι των οργανωμένων και απλοί φίλαθλοι του Ατρόμητου.

Ο πρόεδρος της ομάδας των δυτικών προαστίων ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Γιώργου Δώνη, βάζοντας τέλος στην προπονητολογία, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει περισσότερο ηθικά, και λιγότερο οικονομικά, την ομάδα με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας.

«Ο προπονητής μας είναι ο κ. Δώνης και όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν για την ομάδα. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι ήδη στο εξωτερικό για θέματα της ομάδας. Προχωράμε με τον κ. Δώνη, σήμερα έληξε η διορία που του είχαμε δώσει για να μας ενημερώσει αν θα συνεχίσουμε μαζί, δεν κρατάμε κανένα επαγγελματία με το ζόρι. Αν θέλει να προχωρήσει με τα όνειρά του όπως αυτός πιστεύει, σήμερα όμως σταματάει η όποια προπονητολογία», είπε χαρακτηριστικά για το θέμα του προπονητή ο κ. Σπανός.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Σπανός αναφέρθηκε στην εκδήλωση για τα διαρκείας λέγοντας: «Είναι μεγάλη χαρά να βλέπω εδώ εκπροσώπους από όλες τις βαθμίδες της ομάδας. Από παλαίμαχους, οργανωμένους αλλά και απλούς φιλάθλους. Σήμερα ξεκινάει η καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας, η ομάδα χωρίς κόσμο και χωρίς λαϊκό έρισμα δεν μπορεί να υπάρξει. Στα έξι χρόνια που είμαι στον προεδρικό θώκο βλέπω με χαρά και ικανοποίηση ότι ο Ατρόμητος αποκτά τη λεγόμενη τοπική συνείδηση και γίνεται η πρώτη ομάδα της πόλης».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Καταφέραμε να βγάλουμε έξω τον κόσμο της πόλης και να δούμε χιλιάδες φιλάθλους της ομάδας στον τελικό κυπέλλου που ήταν η κορυφαία στιγμή στην ιστορία του συλλόγου. Όλοι γνωρίσαμε πρωτόγνωρα συναισθήματα, γυρίζοντας από το Βόλο, βλέποντας κόσμο να μας περιμένει στα διόδια αλλά και μέσα στην πόλη. Ωστόσο ήταν θλιβερή μέρα αυτή του τελικού, ήταν θλιβερό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Όσο για τη σχέση της ΠΑΕ με τον κόσμο, σχολίασε: «Εμείς στην ομάδα δίνουμε προτεραιότητα στον κόσμο και θέλω ο Ατρόμητος να στηρίζεται στους φιλάθλους του. Όσο βρίσκομαι στην ομάδα υπάρχει αγωνιστική και οικονομική υγεία, και θα υπάρχει. Όσο για τη φιλοσοφία μας, σας υπόσχομαι ότι ο Ατρόμητος θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικός με φέτος, θα προσπαθήσουμε να ανανεώσουμε την ομάδα έτσι ώστε το 2012-2013 να είμαστε έτοιμοι σύμφωνα με τις επιταγές της UEFA που θέλει τέσσερις γηγενείς στην ενδεκάδα».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το σχεδιασμό της νέας χρονιάς τόνισε: «Θα επενδύσουμε στο ελληνικό στοιχείο, θα στηριχθούμε στις ακαδημίες μας. Πολλά παιδιά στην πρώτη ομάδα προέρχονται από τις ακαδημίες μας και είναι ήδη στελέχη εθνικών ομάδων. Αυτό είναι το μέλλον του Ατρόμητου. Δε στηριζόμαστε σε χορηγούς ούτε έχουμε εμπορικά έσοδα, στηριζόμαστε στον κόσμο και με δόγμα τη συνέπεια απλώνομαι τα πόδια ως εκεί που μπορούμε».

Ο Γιώργος Σπανός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσους ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Ατρόμητο, λέγοντας: «Λύθηκαν πολλά συμβόλαια, ευχαριστούμε όσους έφυγαν και πρόσφεραν στην ομάδα. Κάποιες φορές παίρνουμε αποφάσεις όχι ευχάριστες αλλά πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Ποτέ δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να είναι ο Ατρόμητος ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν».

Κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που τελείωσε, ο πρόεδρος του Ατρόμητου υποστήριξε: «Η φετινή χρονιά ήταν κατά 50% επιτυχημένη. Φτάσαμε στον πρώτο στόχο που ήταν ο τελικός του Κυπέλλου και φτάσαμε σε αυτόν, αλλά στο πρωτάθλημα δεν τα πήγαμε καλά. Για κάποιους ποδοσφαιριστές έκλεισε ένας κύκλος, ανοίγει όμως ένας άλλος. Θα στηρίξουμε Έλληνες παίκτες και παιδιά από τις ακαδημίες και με επιλεκτικές προσθήκες ξένων, σύμφωνα και με τα σημεία των καιρών που δεν προβλέπουν αλόγιστες δαπάνες και υπερβάσεις».

Σε ερώτηση που έγινε για τους δανεικούς παίκτες, απάντησε: «Έχουν αξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία, όπως και κάποιοι νέοι. Θα υπάρξουν επιστροφές στο ρόστερ αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα».

Ενώ πρόσθεσε ακόμα πως: «Στον τελικό δείξαμε μια μεγάλη δυναμική ως ομάδα, έζησα αυτό που ονειρευόμουν όταν ήρθα στο Περιστέρι, αν κρατήσουμε έστω το 50% των φιλάθλων που ήρθαν στον τελικό θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όπως έχω ξαναπεί, ο κόσμος θα αλλάξει τη δυναμική αυτής της ομάδας. Να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμμετοχή του όλη τη σεζόν, στις καλές και τις κακές στιγμές ήταν δίπλα μας».

Μιλώντας παράλληλα προς τους εκπροσώπους των οργανωμένων, τους τόνισε: «Να προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε την περιουσία του συλλόγου που είναι ο Ατρόμητος, κάποιες φορές δικαίως ή αδίκως τιμωρηθήκαμε με συνέπειες οικονομικές και αγωνιστικές. Αυτοί οι λίγοι να απομονωθούν γιατί το μόνο που κάνουν είναι να βλάπτουν τα συμφέροντα της ομάδας μας. Ζητώ τη συμμετοχή σας, τη συμπαράστασή σας, μη διαβάζετε εφημερίδες, όσοι φύγουν θα αντικατασταθούν επάξια, σας το υπόσχομαι, η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το λόγο πήρε και ο υπεύθυνος διάθεσης εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Χατζής, που μεταξύ άλλων σχολίασε: «Αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και όχι ομάδα της γειτονιάς», ενώ ο Γιώργος Σπανός πρόσθεσε: «Η συμμετοχή σας έχει ηθική αξία και όχι τόσο οικονομική».

Στην εκδήλωση μίλησαν και εκπρόσωποι των παλαιμάχων του Ατρόμητου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και του συνδέσμου οπαδών του Ατρόμητου «Fentagin».



Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved