Συναντήσεις και εξελίξεις

Συναντήσεις και εξελίξεις

Με τη συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκινάει μια εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για τον Παναθηναϊκό.

Τη Δευτέρα (30/05) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του προεδρεύοντος αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Πορτογάλο προπονητή, το οποίο θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του 65χρονου στον «πράσινο» πάγκο.

Στη συνάντηση που θα γίνει οι δύο άνδρες θα συζητήσουν σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό και οργανωτικό κομμάτι της ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει οικονομικό ζήτημα και ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για την επόμενη σεζόν. Αν το πλάνο που θα παρουσιάσει ο Γόντικας πείσει τον Πορτογάλο τότε θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον 65χρονο να δημιουργεί αυτός την ομάδα με τα δικά του δεδομένα.

Ξεκαθαρίζει για τεχνικό διευθυντή

Μετά την ολοκλήρωση των επαφών με τον Φερέιρα, ασχέτως ποια θα είναι η κατάληξη των επαφών, θα συνεδριάσει άμεσα η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού. Δημήτρης Γόντικας, Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να «τρέξουν» σημαντικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος του «τριφυλλιού», με κυριότερο αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Η συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής θα γίνει πιθανότατα την Τρίτη (31/05) και ανεξαρτήτως του τι θα γίνει με τον προπονητή, θα υπάρξουν εξελίξεις στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή. Αν έχει παραμείνει στο «τριφύλλι» ο Φερέιρα πάντως, θα έχει λόγω στην πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή, με τους Φύσσα, Βρύζα και Βέλιτς να είναι ψηλά στη λίστα.

Στο προσκήνιο οι πωλήσεις

Δεδομένα, ο νέος τεχνικός διευθυντής θα πρέπει να βιαστεί αμέσως μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του, αφού στον Παναθηναϊκό πρέπει να προχωρήσει ο σχεδιασμός της νέας χρόνιας που αφορά σε αποδεσμεύσεις και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Το δεύτερο σκέλος είναι αυτό που «ενδιαφέρει» περισσότερο, από τη στιγμή που τα χρήματα από τις πωλήσεις παικτών θα δώσουν «ανάσα» στα ταμεία της ΠΑΕ.

Οι Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπάστιαν Λέτο είναι τα τελευταία 24ωρα οι ποδοσφαιριστές που φέρονται έτοιμοι να δεχθούν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, με τη Λάτσιο να είναι η πρώτη ενδιαφερόμενη για τον Γάλλο σούπερ σταρ και ομάδες από την Μπουντεσλίγκα να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό.

Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας θα έχει συζητήσεις και με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν και το αν θα παραμείνουν ή όχι στον Παναθηναϊκό θα εξαρτηθεί από την εισήγηση που θα κάνει στον Γόντικα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ή ο αντικαταστάτης του σε περίπτωση που δεν παραμείνει στον πάγκο της ομάδας ο Πορτογάλος.



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved