Εβδομάδα... μεταγραφών

Εβδομάδα... μεταγραφών

Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό, καθώς μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν οι πρώτες προτάσεις για παίκτες που είναι στη λίστα των «ερυθρόλευκων».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο εξωτερικό, μια και το Σάββατο (28/5) παρακολούθησε τον τελικό του Champions League, με την Μπαρτσελόνα να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την Κυριακή έδωσε το «παρών» στο Μονακό, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Κιμ Κάλστρομ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Εντουάρντο Μαθία, ούτως ώστε, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», να κατατεθούν οι επίσημες προτάσεις από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των πρωταθλητών ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες τον πρώτο «κύκλο» επαφών με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών και έχει υποβάλει την έκθεσή του στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Αρχή από τον «άσο»

Στην κορυφή των… προτεραιοτήτων είναι η απόκτηση τερματοφύλακα. Ο Φράνκο Κοστάντζο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο ύψους 850.000 ευρώ συν μπόνους και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη πρόταση, αν και σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο Αργεντίνος πορτιέρο έχει στα χέρια του πρόταση και από Γερμανία.

Όσον αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, τα ονόματα που… απασχολούν τον Ολυμπιακό είναι αυτά των Γιώργου Τζαβέλλα και Βιλά Ντιντάκ. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και ο Εντουάρντο Μαθία θα ήθελαν την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού της Μίλαν, αλλά η διοίκηση ενδιαφέρεται για τον Έλληνα διεθνή.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την περίπτωση του Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας. Στα υπόψη βρίσκεται πάντα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ειδικά αν έρθει πρόταση για την παραχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Αναφορικά με τη μεσαία γραμμή, μετά το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Νταβίντ Πιζάρο, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στον Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός άσος ολοκλήρωσε την Κυριακή (29/5) τις υποχρεώσεις του με την φανέλα της Βαλενσιέν και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του, αλλά στο «κόλπο» έχει μπει και η Παρί Σεν Ζερμέν, διαθέτοντας ένα ισχυρό «όπλο» που ακούει στο όνομα του Αντουάν Κουμπουαρέ. Ο τεχνικός των πρωτευουσιάνων έχει πολύ καλές σχέσεις με τον νεαρό άσο, από την κοινή τους θητεία στην Βαλενσιέν.

«Πακέτο» οι Παραγουανοί

Δυνατά για την θέση του αμυντικού μέσου παίζει και το όνομα του Κριστιάν Ριβέρος. Ο Παραγουανός δεν υπολογίζεται από την Σάντερλαντ και στο «λιμάνι» εξετάζουν προσεκτικά την περίπτωσή του, η οποία ίσως έχει… αντίκτυπο και στην γραμμή κρούσης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον επίσης διεθνή Παραγουανό, Νέλσον Βαλντέζ. Όπως υποστηρίζουν στην πλατεία Αλεξάνδρας, η συμφωνία με έναν από τους δύο, μπορεί να… τραβήξει τον έτερο Παραγουανό στον Πειραιά.



Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved