«Ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα»

«Ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα»

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα έκανε ο Γιάννης Μώραλης.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM 103,3 με αφορμή το γεγονός της μη τοποθέτησης του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη χθεσινή διαιτησία στην Τρίπολη, είπε πως ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη τοποθετηθεί και ζήτησε «να τελειώνει το παραμύθι» με τη διαιτησία, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε ακόμα πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Super League έχει τοποθετηθεί συγκεκριμένα ως θεσμικός παράγοντας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος τρεις φορές για το θέμα της διαιτησίας και μάλιστα με ανακοίνωσή του τόνισε πως δεν προτίθεται να κάνει άλλες δημόσιες τοποθετήσεις.

«Είναι δικαίωμα του καθενός να ρωτάει ό,τι θέλει κι αυτό είναι σεβαστό. Εκπρόσωπος Τύπου της Super League δεν είμαι, αλλά για να τελειώνει το παραμύθι ο κ. Μαρινάκης έκανε τρεις δηλώσεις στον πρώτο μήνα ανάληψης των καθηκόντων του στην προεδρία  της Super League. Μια για τον Δαλούκα, μια για τον Κουκουλάκη σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και μια για ένα γκολ που δεν μέτρησε με τον Αστέρα εις βάρος του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη. Οι δηλώσεις έγιναν τον Σεπτέμβριο. Τον Οκτώβριο είπε δεν ξανακάνω δήλωση για διαιτησία ως πρόεδρος της Super League, υπάρχουν αρμόδια όργανα να επιληφθούν».

Από εκεί και πέρα τόνισε πως έχει κάθε δικαίωμα να σχολιάσει και να τοποθετηθεί για διαιτητικές αποφάσεις ως πρόεδρος του Ολυμπιακού που είναι κάτι διαφορετικό.

Είπε ακόμα πως το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη δεν ήταν πέναλτι, αλλά θα μπορούσε ο διαιτητής να δώσει ένα άλλο πέναλτι σε τράβηγμα του Τοροσίδη, ενώ υποστήριξε πως όλοι βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

«Αν υπάρχει οποιοσδήποτε Ελληνας φίλαθλος που θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει την καλύτερη μπάλα, ας κάτσουμε να μιλήσουμε. Δόθηκε ένα πέναλτι που δεν ήταν, έγινε ένα άλλο στον Τοροσίδη στο 10’ (τράβηγμα) κουτό μεν ,αλλά ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε, παίξαμε πολύ καλά, ο Ντεγκρά ήταν ο κορυφαίος του Αστέρα και το ματς ήταν πολύ καλό. Παίζουμε την καλύτερη μπάλα. Δεν μπορούμε να επικαλούμαστε μια δήλωση που έγινε τότε και να ασχολούμαστε έξι μήνες μετά».

Δεν δέχτηκε πως η υπόθεση – τίτλος έχει κριθεί και είπε πως έχει πολύ δρόμο ακόμα και η ομάδα δεν πρέπει να δείξει την παραμικρή αλαζονεία και έπαρση.

«Φυσικά και δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Εχει δυο ματς στη Θεσσαλονίκη με Αρη, ΠΑΟΚ δυο με ΑΕΚ, ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη κι άλλα έξι πολύ δύσκολα ματς. Θέλει προσοχή δεν χρειάζεται καμιά έπαρση, καμιά αλαζονεία, να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά στο Ρέντη και τον Μάιο θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο και θα παλέψουμε για το Κύπελλο σε μια δύσκολη έδρα με τον ΠΑΟΚ. Εχει ένα μικρό προβάδισμα ο ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, αλλά θέλει δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι».

Χαρακτήρισε «κεφάλαιο» για τον Ολυμπιακό τον Κώστα Μήτρογλου και είπε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα του τηλεφωνεί για συγχαρητήρια σε κάθε γκολ που επιτυγχάνει

«Νομίζω ότι μετά από κάθε γκολ που θα βάζει ο Μήτρογλου θα γίνεται αυτό. Ο Κώστας είναι κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό. Λόγω συγκυριών δεν έπαιξε φέτος, έκανε πολύ καλή επιλογή που πήγε στον Πανιώνιο κι ελπίζουμε να γυρίσει το καλοκαίρι».

Αναφέρθηκε και στον «απρεπή» κατά πολλούς πανηγυρισμό του ποδοσφαιριστή λέγοντας:

«Εχει έφεση στους περίεργους πανηγυρισμούς ο Μήτρογλου, δεν θέλω να σχολιάσω τον συγκεκριμένο».

Για τον φετινό Ολυμπιακό τόνισε πως έχει κάνει πολύ καλή πορεία και ευελπιστεί πως το Μάιο θα πανηγυρίσει τον τίτλο.

«Είμαστε αρκετά μπροστά, αλλά το καλό είναι ότι παίζουμε πολύ καλά. Ο Φετφατζίδης και  ο Ποτουρίδης δυο νέα παιδιά μπήκαν στην ομάδα και μας βγήκαν, η ομάδα αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο, τώρα πια και στα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαστε χαρούμενοι που οι φίλαθλοί μας πάνε εκδρομές και δεν δημιουργούν το παραμικρό κι όλα είναι σε καλό δρόμο. Τα ευχάριστα είναι αυτά. Περιμένουμε να παίξουμε στην Τούμπα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε το 1-1. Θέλουμε όμως προσπάθεια, σοβαρότητα και δουλειά για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν τον Μάιο».

Eίπε τέλος πως πιστεύει ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές από τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως ούτε αυτή του Τζιμπούρ περίμενε να γίνει, αλλά τελικά έγινε…

«Επιθυμία του προέδρου είναι να κλείσουν τα σενάρια με την άκρατη μεταγραφολογία. Οσο γνωρίζω δεν πρόκειται να γίνει άλλη μεταγραφή, αλλά και για τον Τζιμπούρ δεν γνώριζα και όμως έγινε…», κατέληξε.



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved