Τζόρβας: «Θέλουμε έναν ηγέτη»

Τζόρβας: «Θέλουμε έναν ηγέτη»

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν διοικητικό ηγέτη για να παρουσιαστεί πιο συμπαγής την επόμενη περίοδο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε στο περιοδικό «ΒΗΜΑ-ΜΕΝ» και αναφέρθηκε στην φετινή του χρονιά με τους «πράσινους». Σύμφωνα με τον Τζόρβα η απώλεια του πρωταθλήματος φέτος από τον Παναθηναϊκό οφείλεται κυρίως στην ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά από αυτό το ντέρμπι, ενώ για το μέλλον ο διεθνής γκολκίπερ τόνισε πως χρειάζεται διοικητική σταθερότητα.

Παράλληλα, για την δική του καριέρα τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει κάποια στιγμή το βήμα για το εξωτερικό, ενώ για την χειρότερη στιγμή της καριέρας του ο Τζόρβας τόνισε ότι ήταν αυτή στο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όταν τον αποδοκίμαζε ο κόσμος των «πρασίνων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Για την πιθανότητα μεταγραφής του στο εξωτερικό

«Έκανα πρόσφατα μία δήλωση και παρερμηνεύτηκε. Είπα πως είμαι επαγγελματίας κι αν σέβομαι τον εαυτό μου, κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Κάποιοι έβαλαν τίτλο φεύγω γιατί είμαστε μίζεροι. Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φύγω. Έχω συμβόλαιο και το τιμώ. Αλλά ότι κάποια στιγμή σκέφτομαι να φύγω, αυτό είναι αλήθεια».

Για τους λόγους που χάθηκε το φετινό πρωτάθλημα

«Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ήταν το πιο σημαντικό. Όχι μόνο επειδή χάσαμε όπως χάσαμε. Μετά δεχθήκαμε μια επίθεση αγάπης από τους οπαδούς, μία αίσθηση πως είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας. Εκεί χαλαρώσαμε, ζήσαμε κι εμείς την ψευδαίσθηση. Χαλαρώσαμε τόσο που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε δικά μας παιχνίδια».

Για το τι πρέπει να αλλάξει από τη νέα περίοδο στον Παναθηναϊκό

«Για να λειτουργήσει η ομάδα πρέπει να έχει ένα πρόσωπο μπροστά, κάποιον να την οδηγεί. Όπως ήταν μέχρι πέρυσι με τον Πατέρα. Είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν όλες οι ομάδες. Έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε κι εμείς».

Για το τι έγινε στο ντέρμπι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

«Αυτό το παιχνίδι ίσως ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Του χρόνου σκεφτόμαστε να καθυστερήσουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Να κάνουμε πράξη την αποχή και αν δεν αλλάξουν επίσημα ορισμένα πράγματα, να μην ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».

Για την χειρότερη στιγμή της καριέρας του

«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου. Όποτε έπιανα την μπάλα το γήπεδο με αποδοκίμαζε. Ήταν τρομακτικό, πληγώθηκα, έπαθα μεγάλο σοκ. Αλλά ήταν κι ένα μεγάλο μάθημα. Σε κάθε ομάδα είθισται να υπάρχουν θύματα».

Για το αν είχε παιδιά και αν θα τα πήγαινε στο γήπεδο

«Δε νομίζω. Δε θα τα πήγαινα. Όχι μόνο σε ντέρμπι αλλά σε οποιοδήποτε αγώνα, δε θα τα πήγαινα στο γήπεδο με αυτή την κατάσταση που υπάρχει».

Για το πώς κατάφερε να καθιερωθεί

«Παίζω στον Παναθηναϊκό από τα δέκα μου. Αισθάνομαι πολύ τυχερός και ικανός, στην πορεία κατάλαβα ότι μέσα από τις συγκυρίες μπορεί να καταφέρω να εκπληρώσω το όνειρό μου».

Για την εξωτερική του εμφάνιση και τα σχόλια στο τελευταίο Μουντιάλ

«Δεν ασχολούμαι και τόσο. Η συμπεριφορά και η στάση μου είναι διαφορετική. Εγώ κάνω τη δουλειά μου και δεν κοιτάζω τι λένε οι άλλοι. Μοντέλο πάντως δεν πρόκειται να γίνω».



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved