«Με νίκη αλλάζουν οι στόχοι»

«Με νίκη αλλάζουν οι στόχοι»

Ο Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε στο Onsports και υποστήριξε ότι αν ο Ατρόμητος νικήσει και τον Αστέρα Τρίπολης τότε θα μπορεί να θέσει ψηλότερα τον πήχη.

Ο έμπειρος μέσος του Ατρόμητου υποστήριξε ότι η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει σταθερότητα στην απόδοσή της, τονίζοντας ότι πλέον ο στόχος της γρήγορης παραμονής έχει αλλάξει και οι προσδοκίες στην ομάδα του Περιστερίου θα γίνουν ψηλότερες αν έρθει ακόμα μια νίκη την Κυριακή, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

«Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχαμε καλή κυκλοφορία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι αυτό ήταν που μας βοήθησε πάρα πολύ. Η κατοχή της μπάλας και ο σωστός τρόπος ανάπτυξης μας οδήγησε στο να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τη νίκη», ήταν το σχόλιο του Στέλιου Σφακιανάκη για το ματς με τον Πανσερραϊκό, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το αν οι στόχοι του Ατρόμητου αλλάζουν μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

«Εμείς αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Με μια νίκη στο επόμενο παιχνίδι, οι στόχοι μας θα αλλάξουν και θα μπορούμε να κοιτάμε πιο ψηλά. Από την αρχή και μέχρι τώρα είχαμε στόχο να καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται, όμως τώρα μπορούμε να κοιτάμε ψηλότερα», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας μέσος.

Όσο για το τι μπορεί να κρίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Στέλιος Σφακιανάκης, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι είναι σε πολύ δύσκολη θέση ο Αστέρας Τρίπολης, όμως εμάς δε μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, κοιτάμε τι κάνει η δική μας ομάδα. Από εμάς εξαρτάται και η έκβαση του παιχνιδιού. Αν η ομάδα μας παίξει όπως στα δέκα τελευταία παιχνίδια, εμείς θα είμαστε οι νικητές», για να συμπληρώσει ότι: «Αυτό που χρειάζεται είναι η κατοχή μπάλας και να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το γκολ. Έτσι, θα έχουμε περισσότερο ελευθερία στο παιχνίδι μας και θα φτάσουμε στη νίκη».

Ο Στέλιος Σφακιανάκης μίλησε και για την προσωπική του απόδοση, λέγοντας: «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος με την απόδοσή σου», ενώ πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι τη φετινή σεζόν έχω πιάσει καλά στάνταρ και βοηθάω την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται, προσπαθώ για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα κάνω μέσα στο γήπεδο αυτά που λέει ο προπονητής μου, νομίζω ότι πρέπει να είναι ικανοποιημένος».

Τέλος, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε και στο θεσμό του Κυπέλλου, εκεί όπου ο Ατρόμητος μετά το 2-0 επί του Διαγόρα στον πρώτο προημιτελικό είναι ένα βήμα από την πρόκριση στην τετράδα και στο Περιστέρι ήδη έχουν αρχίσει τα όνειρα για… τελικό.

«Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Έχουμε ένα πολύ καλό σκορ ενόψει του αγώνα με τον Διαγόρα, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να περάσουμε. Από εκεί και πέρα θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, λογικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, όμως είναι ευκαιρία για εμάς. Είναι μια ευκαιρία να πάμε τελικό και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να τα καταφέρει και να παίξει σε ένα τέτοιο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Στέλιου Σφακιανάκη.



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved