Νάστος: «Δεν φοβηθήκαμε καθόλου»

Νάστος: «Δεν φοβηθήκαμε καθόλου»

Ούτε στιγμή δεν τρόμαξε τον Βαγγέλη Νάστο η αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, όπως δήλωσε στον Sentra FM 103,3.

Ο 31χρονος αμυντικός της περιστεριώτικης ομάδας αναφερόμενος στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, όπου ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη κόντρα στα «λιοντάρια» μέσα στις Σέρρες, είπε πως δεν φοβήθηκε ούτε στιγμή το παιχνίδι, επειδή έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του που ήταν πειθαρχημένη και δεν επηρεάστηκε από την κόπωση του αγώνα κυπέλλου.

«Δεν φοβηθήκαμε το ματς. Προσωπικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Είχαμε προετοιμαστεί καλά, είχαμε βέβαια κούραση απ΄ το ματς κυπέλου, αλλά ευτυχώς αυτή δεν μας επηρέασε. Ημασταν πειθαρχημένοι και αυτό βοήθησε για να πάρουμε τη νίκη».

Είπε ακόμα πως ο Πανσερραϊκός και η Λάρισα δύσκολα θα εξασφαλίσουν την σωτηρία, γιατί τη φετινή σεζόν οι εντός έδρας νίκες που άλλες  χρονιές εξασφάλιζαν μια ομάδα, δεν έρχονται εύκολα.

«Είναι δύσκολα για τον Πανσερραϊκό και τη Λάρισα γιατί το πρωτάθλημα έχει δείξει πως πρέπει να «φτύσεις» κυριολεκτικά αίμα. Δεν μπορείς να πεις όπως παλιά ότι «θα χτυπήσω όλα τα παιχνίδια στην έδρα μου». Ολες οι ομάδες είναι κοντά η μια με την άλλη. Και όσο είναι κοντά υπάρχουν περιθώρια. Αν όμως ξεφύγουν, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτές που θα μείνουν πίσω».

Για την πορεία του Ατρομήτου στο κύπελλο, είπε πως είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του, αλλά και για τον Ολυμπιακό Βόλου που βρίσκονται μια «ανάσα» από τους «4» του κυπέλλου, ενώ τόνισε πως θαυμάζει την Κέρκυρα για την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει στο πρωτάθλημα χρησιμοποιώντας Ελληνες κυρίως παίκτες, ενώ εξήρε το ποδόσφαιρο που παίζει η Καβάλα.

«Είναι πολύ μεγάλη η υπόθεση η πορεία μας στο κύπελλο και είναι μεγάλη τιμή και για τις δύο ομάδες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε μας γιατί και πέρυσι αλλά και φέτος δείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τον Βόλο. Με ενθουσίασε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου γι’ αυτό είπα πολύ καλά λόγια. Όπως επίσης και για την Κέρκυρα, που έχει πολλούς Ελληνες παίκτες που τους εμπιστεύεται η διοίκηση και έχουν κάνει μια πολύ καλή πορεία και θα συνεχίσουν να κάνουν, πιστεύω. Πολύ καλό πρόσωπο έχει δείξει και η Καβάλα».

Σε ερώτηση για την πορεία του Ατρομήτου και τους στόχους της ομάδας, ο Βαγγέλης Νάστος είπε πως κρίνει την πορεία μιας ομάδας σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και με βάση αυτή τη σύγκριση η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και έχει περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης.

«Την κοιλιά μας την περάσαμε στον πρώτο γύρο, γιατί στα πρώτα μας που θεωρητικά ήταν εύκολα βάσει προγράμματος για μας, δεν πήραμε τους βαθμούς που θέλαμε. Τώρα αν κοιτάξουμε ότι είμαστε 7οι – 8οι, είμαστε μέσα στους στόχους μας. Για να είσαι ευτυχής για το ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα που παίρνεις, τότε πρέπει να κάνεις κάτι καλύτερο από ό,τι έκανες πέρυσι. Οπότε αν θέλουμε να είμαστε βλετιωμένοι θα πρέπει να βγούμε φέτος 6οι ή 7οι, δηλαδή μια δύο θέσεις παραπάνω απ’ ό,τι πέρυσι. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Το πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίσεις  να παίζεις καλά. Για την ομάδα μου πιστεύω ότι θα καταφέρει να κάνει κάτι καλύτερο από πέρυσι».

Ο Βαγγέλης Νάστος είπε ακόμα πως περίμενε ότι θα ξεφύγουν οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη βαθμολογία, επειδή ο ΠΑΟΚ είχε να διαχειριστεί το θέμα της Ευρώπης και η ΑΕΚ δεν είχε σταθερότητα:  «Περίμενα να ξεφύγουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, επειδή και ο ΠΑΟΚ έχασε δυνάμεις στο θέμα της Ευρώπης. Η ΑΕΚ είχε σκαμπανεβάσματα,  δεν είχε σταθερότητα στο παιχνίδι της  γι’ αυτό οι δύο πρώτοι ξέφυγαν».

Σε ερώτηση για το αν γίνονται μεταγραφικές κουβέντες στα αποδυτήρια του Ατρομήτου, είπε πως δεν γίνονται και αυτό είναι πολύ καλό γιατί έτσι παραμένουν ήρεμοι οι παίκτες:

«Δεν γίνονται κουβέντες για μεταγραφές στα αποδυτήρια του Ατρομήτου και είναι καλό που δεν γίνονται. Το πιο σημαντικό είναι να μένουν οι μεταγραφές έξω απ΄ τα αποδυτήρια, έτσι ώστε να μην αγχώνονται οι παίκτες, για το ποιος θα μείνει ή θα φύγει. Δόξα τω Θεώ αυτό ισχύει στον Ατρόμητο, οι μεταγραφές μένουν απ’ έξω  και γι αυτό είμαστε τόσο καλά αυτή τη στιγμή», κατέληξε.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved