Τσουκαλάς: «Μόνο… ΠΑΟΚ»

Τσουκαλάς: «Μόνο… ΠΑΟΚ»

«Προσωπικά σκέφτομαι το μέλλον μου μόνο στον ΠΑΟΚ». Τα παραπάνω ανήκουν στον Σταύρο Τσουκαλά σε συνέντευξή του.

Ο Έλληνας άσος μίλησε στην εκπομπή «Abalarena» του Arena Channel κάνοντας απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, τον Μάκη Χάβο που τον καθιέρωσε στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έκρυψε τα αισθήματα του για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά έκανε μια μίνι αναδρομή στην σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες: «Κατά την γνώμη μου δεν ήταν πετυχημένη η χρονιά. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, μεγάλα ματς. Αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό από την ΑΕΚ, ενώ δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα play offs. Βέβαια, δεν μπορούμε να λησμονήσουμε ότι δώσαμε πολλά ματς στην Ευρώπη. Όμως, αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Κι εγώ μεγάλωσα με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί πάντα πρωτιά και τίτλους. Το θέλαμε πολύ το Κύπελλο. Από την ημέρα που φόρεσα την φανέλα του ΠΑΟΚ άκουγα τον κόσμο να λέει πόσο θέλει αυτό το τρόπαιο. Κι εμείς το θέλαμε εξίσου. Από εκεί και πέρα, η πρόκριση επί του Ολυμπιακού ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή, ενώ και το βράδυ της Μόσχας, το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είναι σίγουρα αξέχαστο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάκη Χάβο: «Είχα πάρει την απόφαση να φύγω από την Κύπρο και επέστρεψα αναγκαστικά στον ΠΑΟΚ. Ξεκίνησα προπονήσεις και ο κ. Χάβος με είπε ότι με υπολογίζει κανονικά. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Άρχισα να παίζω και θα ευγνωμονώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που με εμπιστεύτηκε. Ήταν δύσκολη η στιγμή του αποχαιρετισμού. Αυτό ισχύει για όλους τους προπονητές, αλλά ειδικά για τον Μάκη Χάβο ίσχυε παραπάνω για μένα».

Για τους συμπαίκτες του δήλωσε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι το παιχνίδι με την Ντιναμό το έβλεπα στην τηλεόραση στην Κύπρο. Πανηγύρισα πολύ και δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σε ένα μήνα θα έπαιζα εγώ σε αυτή την ομάδα. 'Ήταν απίστευτο να έχω συμπαίκτες παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας και ο Σαλπιγγίδης. Με βοήθησαν πολύ, ήταν σα να με ήξεραν χρόνια».

Αμέσως μετά μίλησε για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: «Προσωπικά δεν έχω φόβο για το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Το βλέπω σαν ένα επιπλέον κίνητρο, ώστε να πείσω για την αξία μου και τον επόμενο προπονητή».

Για το μέλλον του στην ομάδα σχολίασε: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Είχαμε μια πρώτη κουβέντα για ανανέωση, όμως, το θέμα θα ξεκαθαρίσει σε λίγο καιρό. Προσωπικά σκέφτομαι το μέλλον μου μόνο στον ΠΑΟΚ».

Για τα ΠΑΟΚτσήδικα συναισθήματά του τόνισε: «Ήμουν ΠΑΟΚ από μικρό παιδί. Μεγάλωσα στις δυτικές συνοικίες και όλοι στην οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚ. Πήγαινα συχνά στην Τούμπα και σχεδόν ξαφνικά από την κερκίδα βρέθηκα στον αγωνιστικό χώρο να φοράω την φανέλα της ομάδας».

Για τον Αθανασιάδη και την κλήση του στην Εθνική επεσήμανε: «Το άξιζε ο Κλάους και πραγματικά χάρηκα πολύ με αυτή την εξέλιξη. Ήμασταν μαζί και στην δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και ξέρω ότι είναι ένας εξαιρετικός σκόρερ».



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved