«Με καλύπτει ο Ολυμπιακός»

«Με καλύπτει ο Ολυμπιακός»

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, η οποία τον καλύπτει πλήρως, εξέφρασε στο Onsports ο Φάνης Γκέκας αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι στο 1 εκατ. ευρώ

Όταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των τελευταίων ετών στην Bundesliga εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για σένα, είναι δύσκολο να μην δείξεις ενδιαφέρον… Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για εν ενεργεία Έλληνα διεθνή κι εσύ επιθυμείς διακαώς να εμπλουτίσεις το ρόστερ σου με την «αφρόκρεμα» του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Ο λόγος, φυσικά, για τον Φάνη Γκέκα και τον Ολυμπιακό, ένα «ζευγάρι», το οποίο… φλερτάρει επιμόνως τον τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται οι… φλογερές ματιές που ανταλλάσσονται να οδηγήσουν σε «γάμο»!

«Έρωτας», άλλωστε, μεταξύ του 31άχρονου στράικερ και των πρωταθλητών Ελλάδας υπάρχει εδώ και καιρό, οπότε… τίποτα δεν αποκλείεται!

Ο Φάνης Γκέκας, εξάλλου, πρόσφατα σε αποκλειστική συνέντευξη στο Onsports, είχε αποκαλύψει ότι  -ουσιαστικά-  θα επέστρεφε στην Ελλάδα μόνο για τον Ολυμπιακό (σ.σ. διότι θα επιστρέψει, λογικά, κάποια στιγμή και στην Λάρισα, αλλά μόνο για να κλείσει την καριέρα του εκεί όπου «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά…)

Το Onsports επικοινώνησε εκ νέου με τον 5ο σκόρερ όλων των εποχών της Εθνικής ομάδας προκειμένου να… αλιεύσει ό,τι μπορεί αναφορικά με το «φλερτ» Γκέκα-Ολυμπιακού.

«Είναι αλήθεια ότι θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο για λογαριασμό του Ολυμπιακού…» μας είπε ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για να αποσαφηνίσει αμέσως:

«Έχω ξαναπεί, άλλωστε, ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσα ν’ αγωνιστώ ξανά για συγκεκριμένους λόγους, αλλά ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός αυτή την χρονική στιγμή που μιλάμε είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, η οποία με καλύπτει πλήρως. Ομάδα με σταθερή διοίκηση, σοβαρό προπονητή και κυρίως ομάδα με δυναμική και ευρωπαϊκό όραμα. Κακά τα ψέματα, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο εξωτερικό, βλέπω πλέον με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο… Είναι πολύ μεγάλο δέλεαρ και για μένα, όπως νομίζω για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, η συμμετοχή στο Champions League. Το ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επενδύσει σε Έλληνες ποδοσφαιριστές προκειμένου να κάνει το… κάτι παραπάνω και στην Ευρώπη, είτε στο  Champions, είτε στο Europa League, προσωπικά με χαροποιεί ιδιαίτερα!»

Η διάθεση του έμπειρου επιθετικού να… πιάσει λιμάνι είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, υπάρχει ωστόσο, κάποιο «μήνυμα» από τον Ολυμπιακό;

«Αν ο Ολυμπιακός θελήσει να με αποκτήσει, θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή στο οικονομικό σκέλος. Έχω τονίσει ξανά ότι στο συμβόλαιο μου με την Άιντραχτ υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Το ποσό που απαιτείται για να μείνω ελεύθερος είναι 1 εκατομμύριο ευρώ. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, όμως, ενδεχομένως το ποσό που θα ζητήσει η Φρανκφούρτη, για την παραχώρησή μου να είναι ακόμα μικρότερο. Αν ο Ολυμπιακός με θέλει πραγματικά, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τους Γερμανούς. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα δεν έχω κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό, άρα η όλη συζήτηση μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι φιλολογική…»

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας γνωρίζουν, φυσικά, τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης του 31άχρονου διεθνούς στράικερ. Έχουν πλήρη επίγνωση, δηλαδή, τόσο της ρήτρας του 1 εκατομμυρίου ευρώ, όσο και της πιθανότητας να πέσουν ακόμα περισσότερο οι απαιτήσεις της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, άλλωστε, έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τους ομολόγους τους στον γερμανικό σύλλογο εξαιτίας του έντονου ενδιαφέροντος για τον Γιώργο Τζαβέλλα, άρα δεν φαντάζει τόσο… μακρινό «σενάριο» να πέσει  -αν δεν έχει, ήδη, συμβεί αυτό-  στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μία πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδας για «πακέτο» των δύο εν ενεργεία Ελλήνων διεθνών ποδοσφαιριστών!

Ο Φάνης Γκέκας, εξάλλου, έχει αρκετούς θαυμαστές στο «στρατόπεδο» των Πειραιωτών, καθώς πρόκειται για έναν έμπειρο επιθετικό, ο οποίος έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του στο γερμανικό πρωτάθλημα (σ.σ. μετράει 55 γκολ σε 133 συμμετοχές στην Bundesliga), ενώ το ίδιο έχει κάνει, φυσικά, τόσο με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. 23 γκολ σε 41 ματς με τους «πράσινους» την διετία 2005-07), όσο και με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, της οποίας είναι 5ος σκόρερ όλων των εποχών με 20 γκολ σε 52 εμφανίσεις.

Ακόμα και το στυλ παιχνιδιού του Θεσσαλού επιθετικού είναι τέτοιο, το οποίο ενδεχομένως θα ταίριαζε απόλυτα στους «ερυθρόλευκους». Ταχύς, εκρηκτικός φορ, ο οποίος αρέσκεται στο να παίζει στο όριο του οφσάιντ, ο Γκέκας μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος σε παιχνίδια, στα οποία ο Ολυμπιακός, θα προσπαθεί να χτυπήσει τον αντίπαλο στις αντεπιθέσεις, όπως δηλαδή σε αυτά του Champions League… Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, εκείνοι, οι οποίοι θεωρούν ότι με Μιραλάς σε θέση δεξιού χαφ-εξτρέμ και Γκέκα στην κορυφή, οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν «κίνδυνος-θάνατος» σε παιχνίδι αντεπιθέσεων!



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved