Η «μάχη» του τίτλου

Η «μάχη» του τίτλου

Η ολοκλήρωση της 19ης αγωνιστικής, έφερε τον Ολυμπιακό στο +7 από τον Παναθηναϊκό, με την «μάχη» για το πρωτάθλημα να κορυφώνεται.

Το Onsports αναλύει τις αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το… πέσιμο της «καρό σημαίας». Κατά πάσα πιθανότητα, όλα θα ξεκαθαρίσουν την 23η αγωνιστική, όπου θα λάβει χώρα το μεγάλο ντέρμπι των δύο «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξουν και οι αναμετρήσεις των δύο με την ΑΕΚ.

Ρόλο ρυθμιστή θα παίξει η Θεσσαλονίκη, καθώς ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί και τους δύο διεκδικητές. Ο Άρης την 22η αγωνιστική  θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» έχουν πρόγραμμα… φωτιά μέχρι το μεγάλο ντέρμπι, που το… παραδίδουν στους Πειραιώτες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή…

Την επόμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στον Βόλου, που θα αντιμετωπίσουν τον… συνονόματο Ολυμπιακό, ενώ οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τον Εργοτέλη, λίγο πριν τις δύο… κολλητές αναμετρήσεις με τους «Δικέφαλους».

Την 21η αγωνιστική μπαίνει στην… μάχη η Θεσσαλονίκη, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την στιγμή που ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την SKODA Ξάνθη στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Κρίσιμη θα είναι η 22η αγωνιστική, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί, τυπικά τουλάχιστον, την ΑΕΚ, μία… στροφή πριν από το μεγάλο ντέρμπι.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 19:30 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Πέραν από το γόητρο, η αναμέτρηση του Φαλήρου θα δείξει αν θα έχουμε νέο Πρωταθλητή ή θα πάμε σε ένα φινάλε γκραν γκινιόλ.

Αθήνα και επαρχία

Στην 24η αγωνιστική οι δύο αντίπαλοι θα… στραφούν στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Και μετά τις «μάχες» κέντρου, πάμε για την… επαρχία και την 25η αγωνιστική. Εργοτέλης και Λάρισα βρίσκονται αντιμέτωποι με τους δύο διεκδικητές του τίτλου. Οι Κρητικοί θα ταξιδέψουν στο Φάληρο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ οι «βυσσινί» θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό.

Πρόγραμμα… βουνό

Κάπου εκεί ξεκινάει το… πρόγραμμα φωτιά για τους «ερυθρόλευκους», καθώς ακολουθούν οι μάχες με τους «Δικέφαλους». Αρχικά, για την 26η αγωνιστική οι Πειραιώτες θα μεταβούν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ θα υποδεχθούν την επόμενη αγωνιστική, την ΑΕΚ.

Ταξίδι για την Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει και ο Παναθηναϊκός την 26η αγωνιστική, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή, ενώ στην επόμενη… στροφή θα υποδεχθεί την Κέρκυρα.

Πάμε στην 28η αγωνιστική, όπου έχουμε και πάλι αναμετρήσεις… επαρχίας. Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Καβάλα, με τους «πράσινους» να ταξιδεύουν στις Σέρρες, όπου θα παίξουν κόντρα στα «Λιοντάρια» του Πανσερραϊκού.

Στην 29η ημέρα του πρωταθλήματος θα έχουμε την τελευταία «έξοδο» για τον Ολυμπιακό, που δεν θα… πάει κάπου μακριά, αφού θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Δύσκολη αναμέτρηση θα έχουν και οι «πράσινοι» που θα παίξουν στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν τον φετινό μαραθώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Λάρισα, την στιγμή που το «τριφύλλι» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αγωνιστικές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

20η

Ολυμπιακός Βόλου *

Εργοτέλης

21η

SKODA Ξάνθη

ΠΑΟΚ *

22η

Άρης *

ΑΕΚ

23η

Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός *

24η

Πανιώνιος *

Ατρόμητος

25η

Εργοτέλης

Λάρισα *

26η

ΠΑΟΚ *

Ηρακλής *

27η

ΑΕΚ

Κέρκυρα

28η

Καβάλα

Πανσερραϊκός *

29η

Ατρόμητος *

Αστέρας Τρίπολης

30η

Λάρισα

Ολυμπιακός Βόλου*

* Με αστερίσκο εμφανίζονται τα εκτός έδρας παιχνίδια.



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved