Τζόρβας: «Όλοι φταίμε»

Τζόρβας: «Όλοι φταίμε»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλους για τον Παναθηναϊκό με τον Αλέξανδρο Τζόρβα μιλώντας στην κάμερα του Onsports να τονίζει πως ευθύνονται άπαντες στο «τριφύλλι».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του επετειακού ρολογιού για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από τον τελικό του Γουέμπλεϊ όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άγιαξ, ο διεθνής τερματοφύλακας μίλησε για την φετινή χρονιά των «πρασίνων».

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές έχουν κατά κύριο λόγο την ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, σχολιάζοντας ωστόσο πως άνθρωποι που είναι ή ήταν στην ομάδα φέτος έχουν το δικό τους μερίδιο στην αποτυχία.

Παράλληλα, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως πλέον ο στόχος για τη νέα περίοδο είναι η είσοδος της ομάδας στους ομίλους του Champions League, μέσα από τη διαδικασία των προκριματικών, ενώ για το δικό του μέλλον σχολίασε πως είναι παίκτης του «τριφυλλιού» και πως δεν σκέφτεται τη μεταγραφή από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αλέξανδρος Τζόρβας

Για το τι γεύση αφήνει η φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό, μετά και την πρωτιά στα play off:

«Κανένας από εμάς δεν είναι περήφανος για τη φετινή σεζόν, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις επιτυχίες, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις και να παίρνεις Πρωταθλήματα. Από εκεί και πέρα, θα θεωρήσουμε μια μικρή επιτυχία τα play off, αυτή είναι η πραγματικότητα με βάση το πώς ξεκίνησε ο πρώτος γύρος των play off και το πως τελείωσε. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε για τον σύλλογο και από εκεί και πέρα στις 28 Ιουλίου θα έχουμε ένα παιχνίδι που θα είναι πάρα πολύ σημαντικό για να μπορέσουμε να βάλουμε την ομάδα στους ομίλους».

Για το αν είναι ένας ή πολλοί οι λόγοι που η χρονιά δεν πήγε καλά για το «τριφύλλι»:

«Το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης βαραίνει πάντα τους παίκτες. Από εκεί και πέρα, όμως νομίζω ότι όλοι έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους και όλοι έχουν τις ευθύνες τους για τη φετινή σεζόν. Από άτομα τα οποία είναι στην ομάδα αυτή την στιγμή που μιλάμε και άτομα τα οποία απουσιάζουν από την ομάδα. Νομίζω ότι ο καθένας έχει βάλει και ένα μικρό λιθαράκι ώστε να μιλάμε για αποτυχημένη σεζόν».

Για το γεγονός ότι η χρονιά θα αρχίσει ξανά νωρίς για τον Παναθηναϊκό, με τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League:

«Ο Παναθηναϊκός από την αρχή μέχρι το τέλος της περιόδου είναι πάντα από νωρίς στα βαθιά. Νομίζω ότι είμαστε μαθημένοι σε αυτές τις καταστάσεις, δεν είναι κάτι που προβληματίζει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δούμε ποια θα είναι και η απόφαση του προπονητή μας, αν θα παραμείνει μαζί μας ή όχι, ποιο θα είναι το ρόστερ τη νέα σεζόν για να μπορέσουμε να μιλήσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά για τη συνέχεια».

Για τη δυναμικότητα των αντιπάλων και αν υπάρχουν ομάδες που «τρομάζουν» τον Παναθηναϊκό:

«Πάντα υπάρχει αυτό. Είτε η ομάδα είναι μεγάλη είτε μικρή, έχει αποδειχτεί αυτό στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δεν έχει να κάνει τόσο με τον αντίπαλο, αν εξαιρέσεις ομάδες μεγαθήρια που είναι 10 κλαμπ τα οποία πραγματικά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, όλες τις υπόλοιπες ομάδες μπορεί να τις φέρει στα μέτρα του και μια ομάδα κατωτέρων δυνατοτήτων από τον Παναθηναϊκό να μην καταφέρουμε να προκριθούμε. Υποθετικό είναι αυτό. Και εμείς είμαστε ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη, οπότε θα δούμε πως θα έρθουν τότε τα παιχνίδια. Είναι σημαντικό το πρώτο παιχνίδι, πάντως. Θα κρίνει και τα υπόλοιπα τρία που ενδεχομένως θα έρθουν».

Για το δικό του μέλλον και τις φήμες περί μεταγραφής στο εξωτερικό:

«Ότι και να ακούγεται αυτή τη περίοδο είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Είναι ζήτημα που πέραν του ότι το χειρίζεται ο ατζέντης μου, ενώ μην ξεχνάτε πως έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Οπότε, ότι και να πούμε, είναι υποθετικό. Αν έρθει κάποια πρόταση, καλώς να έρθει αλλά πρέπει να υπάρξει πολύ συζήτηση για να υπάρξει συμφωνία μεταξύ όλων των πλευρών. Άρα, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο, παρά το ότι θα ξεκινήσω τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό».

Για την αποχώρηση και την παρουσία του Ζιλμπέρτο Σίλβα από τον Παναθηναϊκό:

«Μακάρι να μπορούσαμε να τον κρατήσουμε παραπάνω χρόνια, αλλά γνωρίζετε όλοι ότι τα συμβόλαια πλέον έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν προς τα κάτω. Είναι μεγάλη πολυτέλεια να πούμε ότι θέλουμε παίκτες τόσο μεγάλη αξίας, που θα κουβαλούν ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο από πίσω. Είναι ένας παίκτης που, τα τρία χρόνια που ήταν στην ομάδα, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Σε αυτό θα σταθώ, αφού η ποδοσφαιρική αξία του είναι αναγνωρισμένη από όλους. Τον ευχαριστούμε και ήταν τιμή για εμάς που υπήρξαμε συμπαίκτες του».

Παρακολουθείστε το video με τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζόρβα

Τζόρβας: «Όλοι φταίμε»



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved